Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti ja aż tak się nie znam , wiem ze pęknięciu pęcherzyka powstaje w jego miejscu ciałko żółte jeśli dojdzie dojdzie do ciazy przekształca się w ciążowe a jeśli nie zanika po 13-15 dniach ale gdzie i jak wyglada 🤔 Tak se tylko strzelam taka ze mnie specjalistka hehe
alex0806, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Tak Beti, to ciałko albo się przekształca w ciążowe, albo zanika
Meggs super, że się patent przydałMi trochę zajęło ogarnięcie tego samodzielnie, mam trochę siniaków które słabo schodzą i już mi się źle wkłuwa. A że mam płaski brzuch to ciężej, bo nie ma za co złapać. W niektóre miejsca w ogóle się wbić nie mogę.
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs wrote:Alex mam to samo. Brzuch wklęsły, ledwo moge palcami skore z minimalna warstwa tluszczu złapać. Stresa mam nadal takiego ze nie oddycham ☺
Pionowo i delikatnie, to zmniejsza siniaki. A jak się nie możesz wbić to zmień miejsce.
Nie pocieszę się, później będzie gorzej na dużym brzuchuA w udo boli bardziej, więc nie polecam. Moja koleżanka już przed porodem chwilka i nadal w brzuch robi, ale mówi że masakra bo się nie da wbijać w takiego bębona
Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesciaro - ja tez sie zastanawiam... Ale co 2 dni to najlepsze rozwiazanie, ktore u mnie juz niestety sie nie sprawdzi w tym cyklu
U nas bylo wczoraj wieczorem, dzis rano (po prostu mielismy ochote, plemniory pewnie i tak sie do niczego nie nadawaly) i pewnie bedzie w niedziele rano. Na Waszym miejscu kontynuowalabym co 2 dni
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Przede wszystkim wbijaj powoli, pod kątem prostym
Pionowo i delikatnie, to zmniejsza siniaki. A jak się nie możesz wbić to zmień miejsce.
Nie pocieszę się, później będzie gorzej na dużym brzuchuA w udo boli bardziej, więc nie polecam. Moja koleżanka już przed porodem chwilka i nadal w brzuch robi, ale mówi że masakra bo się nie da wbijać w takiego bębona
-
U nas też seksy były co 2 dzień, chyba ze 2 razy pod rząd też. Maluch raczej strzelony w Wigilię
I to w sumie szybki seks, bo teściów wysłaliśmy do rodziców (jak co roku), a my pod pretekstem spaceru z psem szybki numerek u rodziców męża w mieszkaniu
Dobrze, że mieszkania naszych rodziców dzieli jakieś 150 metrów
I bach, jest bobo
Meggs, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wczorajszy i dzisiejszy. Uwaga! Nakaszlałam i nakichałam na nie dla co niektorych ☺
Beta pewnie ze 30.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/094619168078.jpgprzedszkolanka:), alex0806, Szczęściara, Nikodemka, Lami, tęczova, Biegającą-mama, blair., kark, Beti82, sunshine03, Pestkaa, Arashe lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Wczorajszy i dzisiejszy. Uwaga! Nakaszlałam i nakichałam na nie dla co niektorych ☺
Beta pewnie ze 30.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/094619168078.jpg
Kochana, ja miałam taką kreskę przy becie 95,1Najpierw miałam bladziocha bladziocha przy 18.5, a 2 dni później taką mocniejszą jak twoja druga i było już 95,1
Początkowo gwałtowniej przyrasta
Później już nie badałam.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczesciaro - wiec nic, tylko sie cieszyc, ze owulka bedzie wtedy, kiedy i maz jest w domu! Trafiliscie idealnie
-
Myslicie, ze to juz pozytyw?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64e9021c1d4e.jpg
Jezu, ale sie ciesze, ze juz idzie owu! Nie bede musiala przekladac hsgMeggs, przedszkolanka:), madziorek86, Szczęściara, blair., kark, XxMoniaXx, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Szczesciaro - wiec nic, tylko sie cieszyc, ze owulka bedzie wtedy, kiedy i maz jest w domu! Trafiliscie idealnie
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )