Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:19
Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
fiorella82 wrote:Beti pewnie na działce
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Beti, dobra decyzja, przed Toba piekne lato na działeczce
U mnie...4 dzien okresu, a bol jak przy 2 dniu. Zawsze mialam dwa dni intensywnego krwawienia, a pozniej plamienia, teraz niestety jest wyjatkowy potop. Dzis mam sesje ciążową, no i tyle... -
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:19
-
Beti, u mnie tez. I niestety musze stwierdzic, ze moja @ po hsg jest tragiczna. Mam nadzieje, ze to jakos wroci do normy i kolejne beda lzejsze...
-
Dziewczyny, odkopałam dla was mój wykres po HSG. Także musze stwierdzić, że może być powalony. Pamiętam, że ja ogólnie umierałam wtedy na wszelkiego rodzaju bóle, tak mnie pocharatali, ale cykl trwał 15 dni...
https://ovufriend.pl/graph/e1de37e51079d17cf4a9ddc0b2d9302a
Kolejne już powinny być lepsze. Na takie okresowe bóle najlepiej wchodzi Nimesil.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tak, pierwszy cykl po HSG jest dziwny.
Hmmm a ja czekam na @ dalej ale czuję, że jest tuż tuż.. dziś mam tak okropny nastrój, wiec ewidentnie progesteron poleciał w dół.
Dziewczyny które brały CLO, mam pytanie, którego dnia cyklu miałyście owu? albo którego dnia cyklu dostawałyście zastrzyk na pęknięcie?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ale tu dzisiaj cisza
mam nadzieję że korzystacie z uroków pogody
U nas właśnie przyszła burza i tak cudowne powietrze się zrobiło. A ja się nawet dzisiaj opaliłam na ramionach i dekolcie. Zaczynam się teraz smarować 50tką zanim wyjdę z domu.
Wiki ja brałam CLO i nie miałam wcześniej jak 18 dc owulacji. W pierwszym cyklu nie miałam wcale, później ciąża w drugim. Niestety strata, miesiąc przerwy, później CLO 3 razy i też owulację 2 razy w 18 dc. A za ostatnim razem ciąża z 28 dc więc pewnie CLO przestało wtedy na mnie działać. Na lamettcie owulka w 18 dc znowu w grudniu i mamy kluskęWik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex dzięki!! od kolejnego cyklu zaczynam dlatego wszystkie informacje są dla mnie cenne. No z tego co piszesz wynika, że może powinnam się wstrzymać z clo przez miesiąc, bo mojego męża nie będzie 16-20 dc (zakładając, że dziś dostanę @). Z drugiej strony żal mi tracić szansę
a też nie wiem jak i czy w ogóle mój organizm zareaguje na clo. No zobaczymy
Też myślę, że wszystkie korzystacie dziś z pogodya ja mam doła i siedzę w domu;p
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki nie ma co patrzeć na inne cykle na CLO bo owulka może być w roznych dniach. U mnie np w pierwszym cyklu była w 14dc w drugim 17dc. Zzastrzykiem chyba jest szybciej ale nie wiem niech wypowiedzą się które miały robiony zastrzyk. Jeżeli obawiasz się że możecie nie trafić w owulke to odpuść w tym cyklu CLO ale ja bym nie odpuszczała😉😉
Wik89 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wiki też myślę że nie ma co odpuszczać
bo nigdy nie wiesz kiedy zaskoczy. Może akurat owulka się przyspieszy. Od którego dnia cyklu masz brać? Ja za każdym razem bralam od 5, a lamettę od 2.
Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti na rano brzuszek mam płaski nadal, ale to co dzieje sie później to dramat. Brzuch wielki jak bania! Tylko niestety to nie kropek a jelita 😋 dziś mierzyłam i między porankiem a popłudniem mam aż 7 cm różnicy w obwodzie pod pępkiem! Wzdęcia mnie wykończa!
-
Wik89 wrote:Tak, pierwszy cykl po HSG jest dziwny.
Hmmm a ja czekam na @ dalej ale czuję, że jest tuż tuż.. dziś mam tak okropny nastrój, wiec ewidentnie progesteron poleciał w dół.
Dziewczyny które brały CLO, mam pytanie, którego dnia cyklu miałyście owu? albo którego dnia cyklu dostawałyście zastrzyk na pęknięcie?
No i ja powiem Ci troche inaczej niz dziewczyny.Clo mozna brac tylko kilka miesiecy.Ja mam identyczna sytuacje jak Ty.Tez nie bedzie starego w tym miesiacu na 99 % w czasie owu.Wiec ja clo nie biore.Szkoda mi miesiaca na lekach jak szanse sa takie małe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 19:25
-
Dziewczyny w piatek 24 jade do Poznania na badanie nasienia.Ile dni przerwy zrobic? Dzisiaj ostatni raz? to wtedy bedzie 4,5 dnia nie za duzo?
Czy jutro tez jeszcze? to bedzie 3,5 dnia bo wczesniej jak wieczorem nie da rady -
Beti, u nas bylo 4 dni przerwy. Nam powiedzieli, zeby zrobic przerwe 3-5 dni, wiec mysle, ze u Ciebie i tak i tak bedzie ok
-
Beti82 wrote:Dziewczyny w piatek 24 jade do Poznania na badanie nasienia.Ile dni przerwy zrobic? Dzisiaj ostatni raz? to wtedy bedzie 4,5 dnia nie za duzo?
Czy jutro tez jeszcze? to bedzie 3,5 dnia bo wczesniej jak wieczorem nie da rady
Wiki. Jak juz to zrobie zdjęcie jutro rano. Bo to jest realne zdjecie brzucha a nie jelit 😋