Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, cieszę się z wyników. Tak pomyślałam, że fajnie, że cokolwiek wyszło nie do końca dobrze, bo to jest rzecz, której można się uczepić i nad nią pracować. Jakby wszystko było idealnie, to na pewno byś się ucieszyła, a zaraz potem zastanawiała, co w takim razie, do cholery jest nie tak, skoro się nie udaje.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Rzepakowe, co dostałaś na infekcję? Ja mam też globulki na 6 dni, a na kolejnej wizycie wymaz. Wczoraj zaczęłam stosować i od razu po zaaplikowaniu zaczęło mnie piec w środku, więc chyba faktycznie coś tam się działo
We 3 macie ten sam TP?Kozgo, Przedszkolanka i Rzepakowe?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rzepakowe to u mnie to samo. Dużo wydzieliny, ostatnio się mocno zagęściła właśnie. Lekarz stwierdził że to jakieś grzybicze zapalenie
Od czego to ja nie wiem. Ja dostałam globulki clotrimazol. Dziwne są, ciężko się je wkłada bo są takie kanciaste.
Ja chyba przestanę czytać wrześniówki normalnie... Wszędzie wokoło skracające się szyjkiLekarz mi kazał wczoraj odetchnąć i wyluzować, bo szyja porządna i pozamykana z każdej strony. Już miałam luzik, a dzisiaj znowu takie informacje ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wow Dziewczyny faktycznie idziecie leb w leb super! Gratulacje 😍
Reset dzieki ja wieczorem sprawdze wyniki i jesli moge to poprosze Cie zebys spojrzalasama wiem ze szalu nie ma bo takich liczb jak 250mln nie bylo na pewno
ale pokaze
Nikodemko mam nadzieje ze cudotworca Ci przypadl do gustuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnySuper wieści
rosną nam małe kluseczki
Alex wyluzuj, nie ma najmniejszego powodu, żebyś się stresowała szyjką
To, że komuś się to przydarza to nie znaczy, że przytrafi się to Tobie. Poza tym jednak zdecydowaną większość ciąż udaje się donosić bez żadnych problemów
Nikodemko czekamy na wieści od Ciebie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 19:44
alex0806, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:59
madziorek86 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Super dziewczyny! Bardzo się cieszę!
To teraz czekamy jeszcze na Nikodemkę z dobrymi wieściami
alex0806 wrote:We 3 macie ten sam TP?Kozgo, Przedszkolanka i Rzepakowe?
haha
sunshine03 30.09.2019
biegająca_mama 30.09.2019
Pestkaa 1.10.2019
Przedszkolanka:) 5.10.2019
rzepakowepole 5.10.2019
Kozgo 5.10.2019Biegającą-mama, Magda - mbc, madziorek86, sunshine03, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Rzepakowe, Przedszko - piekne dzieciaczki, gratuluje!
Ja juz wyszlam, udalo mi sie wejsc. 19.30, bo ktos nie przyszedl. Powiem Wam, ze jestem zadwolona. Lekarz ogolnie troche oschly i z takim cietym zartem, wiec troche nie wiedzialam jak z nim rozmawiac, ale do rzeczy. On mowi, ze na nieplodnosc ma zawsze taki sam plan, czyli badania hormonalne, badanie nasienia, monitoring owulacji, jesli wszytko z nia ok, to hsg, histeroskopia i dopiero na koncu stymulacja hormonalna. Ja sama doszlam do momentu hsg, wiec dal mi teraz skierowanie na histeroskopie, mam sie odezwac w trakcie najblizszej @ i umowimy termin, przy okazji pobytu w szpitalu potworzymy badania hormonow. Po histeroskopii (jesli wyjdzie ok), stymulacja clo, a jesli i to nie pomoze, to inseminacja.
No i powiedzial swoj cudotwórczy tekst, ze daje mi max pół roku i bede w ciazyBylo tez z 5 minut takiej typowo psychologicznej gadki i o tym jak zly wplyw na starania ma nakrecanie sie, wiec na ten cykl zalecil totalny luz, bo i tak nic mam teraz nie robic. No i tak tez zrobie. W tym cyklu seks bez liczenia dni plodnych, a to co mialam wydac na owulaki, wydamy na kino.
Ogolnie mowiac konkret facet i polecam.madziorek86, Beti82, Słoneczko123, Dośka, Pestkaa, Wik89, Ani0nka, Niezapominajka2, Szczęściara, Meggs, przedszkolanka:), Biegającą-mama, alex0806, kark zakamuflowany na maksa, OlivkowaMama, tęczova, blair., Lami, Arashe lubią tę wiadomość