Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Rzepakowe, Przedszko - piekne dzieciaczki, gratuluje!
Ja juz wyszlam, udalo mi sie wejsc. 19.30, bo ktos nie przyszedl. Powiem Wam, ze jestem zadwolona. Lekarz ogolnie troche oschly i z takim cietym zartem, wiec troche nie wiedzialam jak z nim rozmawiac, ale do rzeczy. On mowi, ze na nieplodnosc ma zawsze taki sam plan, czyli badania hormonalne, badanie nasienia, monitoring owulacji, jesli wszytko z nia ok, to hsg, histeroskopia i dopiero na koncu stymulacja hormonalna. Ja sama doszlam do momentu hsg, wiec dal mi teraz skierowanie na histeroskopie, mam sie odezwac w trakcie najblizszej @ i umowimy termin, przy okazji pobytu w szpitalu potworzymy badania hormonow. Po histeroskopii (jesli wyjdzie ok), stymulacja clo, a jesli i to nie pomoze, to inseminacja.
No i powiedzial swoj cudotwórczy tekst, ze daje mi max pół roku i bede w ciazyBylo tez z 5 minut takiej typowo psychologicznej gadki i o tym jak zly wplyw na starania ma nakrecanie sie, wiec na ten cykl zalecil totalny luz, bo i tak nic mam teraz nie robic. No i tak tez zrobie. W tym cyklu seks bez liczenia dni plodnych, a to co mialam wydac na owulaki, wydamy na kino.
Ogolnie mowiac konkret facet i polecam.
Mam nadzieję, że Cię to pozytywnie nakręci!A w tym miesiącu luzujcie i porandkujcie z mężem
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Nikodemko brzmi jak dobry plan
moj gin ma wlasciwie bardzo posobny tylko bez tej histeroskopii musze podczytac cos o tym
Sloneczko no wiadomo ze trudno wbic w tygodniu jak jeszcze masz nowa prace i to wypelnia dni. Ale fajnie ze jestes tuII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Po takim długim czasie wolnego od forum jakoś łatwiej mi czytać niż pisać. Poza tym praca wpływa na mnie tak, że obecnie chodzę na 9, po 17 wracam do domu i najchętniej poszłabym spać. No i cholernie placzliwa jestem ostatnio. Np. dziś rano łzy stanęły mi w oczach podczas oglądania wiadomosci..
Pestko, a właśnie jadłam dziś truskawki 😀 -
Nikodemko no i cud miód
seks w kinie brzmi nieźle
Słoneczko wbijaj ze wszystkim kiedy chcesz- ja tak robię czasem jak urywkami jestem między gotowaniem a układaniem lego i jeszcze mnie nie wyrzuciły stąd
i wiem,że to tak nie na temat i zły moment,ale muszę się pochwalić,że W KOŃCU ! moja siostra się wczoraj zaręczyłaalex0806, Nikodemka, Pestkaa, blair., Wik89, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
Sloneczko - pisz o wszystkim :*
Madziorek - powiedzial, ze wyniki sa dobre, oprocz tego uplynnienia, ale doradzil zeby powtorzyc za 3 miesiace, bo mozna nad nim popracowac, czyli tak, jak mowila Reset.
Nic nie wiem o histeroskopii i nie wiem czy czytac, zeby sie nie przestraszyc 🙈madziorek86 lubi tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Nikodemko to chyba dobry plan
przynajmniej jest jakiś plan i to na pół roku! A jeśli patrzeć na cały okres starań to co to jest pół roku
trzymam mocno kciuki!
Słoneczko przypomnij, gdzie ta praca?
Alex, chyba jeszcze nie pisałam gdzie pracuję. Nie ma się czym chwalić haha pracuję w markecie przemysłowo-budowlanym. Pracę załatwił mi dziadek, bo tak to nie wiem ile bym jeszcze jej szukała. Ale mam umowę o pracę i to jest dla mnie najważniejsze ☺ Będę jednak szukać czegoś bardziej ambitnego -
nick nieaktualnyRzepakowe, Alex to mnie zmartwiłyście.
Ja mam od 4 tygodni masę glutów przeźroczystych. Ph pochwy super, nic nie piecze i gin mówiła, że to nie infekcja. Ale w takim razie co by to było...?
Bałam się, że czop, ale kurcze chyba już bym urodziła, jakby 4 tygodnie mi miał odchodzić 😌
Wcześniej miałam totalną suszę, w lutym piekło, białe gluty i infekcja, brałam globulki.
Teraz tylko te gluty, ale przezroczyste i nie wiem już nic 😞 -
Słoneczko123 wrote:Pestko, a właśnie jadłam dziś truskawki 😀
daję okolicznym sprzedawcom góra tydzień, jak się nie ogarną to mój eM pozna smak ciążowej zachcianki🤤 i będzie musiał je zdobyć!
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka super! Fajnie, że jest plan. Teraz nie musisz się już zamartwiać bo jesteś w dobrych rękach u kogoś kto Cię poprowadzi
Cieszę się z udanej wizyty
I gratuluję dzisiejszych wizyt połówkowychja się umówiłam na 25 czerwca, jeszcze szmat czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 20:50
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️