Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykark zakamuflowany na maksa wrote:Zrobiłam koszyk w gemini, a tu 190zł 😯 Muszę jeszcze ze 3 razy przepatrzyć, bo skoro wam 3x większe kwoty wyszły to napewno o czymś zapomniałam 😅
mi wyszedł koszyk w gemini coś koło 300zł, ale nie mam nic a nic dla bejbi
i myślę, że koło 100zł w rossmanie wydam na różne babydreamyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2019, 23:39
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
Chciałam coś mądrego napisać na temat facetów, ale szkoda czasu 😂 Mi często jest przykro ale nauczyłam się olewać, wiele rzeczy potrzebnych robię bez konsultacji , a te jakowe gatki olewam bo to dla mnie tylko szukanie zaczepki.
Kark tez slyszalam., ze moja praca się nie opłaca bo wakacje tylko 3 tyg w roku i to całości się nie da wsiąść na przełomie lipiec/ sierpien🤔 Ze dla niego to marne grosze i już lepiej bym w domu siedziała.. o napewno po takim tekście tym bardziej wrócę od razu po macierzyńskim do pracy i niech się pocałuje w dupę!kark zakamuflowany na maksa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to widzę że mamy jakiś zbiorowy wnerw na tych naszych mężów. Moj to raczej w drugą stronę liczy, woli odkładać niż wydawać bez sensu więc w tej kwestii mam spokój. Ale też czasem słyszę że przecież siedzę w domu to co ja robiłam, albo że po co studiowałam jak teraz grosze zarabiam i nic z tego nie ma. Czasem to zlewam. Ale jak sie skumuluje to talerze latają!
Dziewczyny co zrobić żeby się efektywnie... wypróżnić? Próbowałem już suszonych śliwek, owoców, popiłam ogórka suszonego mlekiem, płatki owsiane, kawa. Od 3 dni kompletnie nic. I umieram bo tak mnie jelita bolą ;( no przecież nie zrobię sobie lewatywy?kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex ja polecam Duphalac , albo jakas inna laktuloze. Wypijasz na wieczór 15ml na wieczór. Dozwolona w ciazy tylko jak ze wszystkim nie przesadzać
mi po porodzie pomogła bo tez miałam zaparcia a po naturalnym miałam wrażenie ze zamiast się wypróżnić to idę rodzic do łazienki 😂
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:57
Beti82, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Lami, Ani0nka, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova korzystaj z tego ;p jakieś seksy na biurku/zapleczu/czymkolwiek ;p
Mój mąż chce zmienić pracę po porodzie. Najpierw zgarnąć kaskę z ubezpieczenia itd bo trochę tego wyjdzie z dodatkowego pakietu, a później papa. Trochę im się wyzysk w firmie zrobił. Dobrze zarabia ale atmosfera robi swoje i mówi że po 5 latach już nie wytrzymuje.
Ja za to miałam super atmosferę ale kasa taka sobiecoś kosztem czegoś pewnie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 23:57
Magda - mbc, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa, Domi_tur, Lami, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Przepraszam za to napięcie, ale ostatnio jestem taka przemeczona, że nie chciałoby mi się czekać te 5 minut na wynik testu. W nocy nawet po ścianach chodzę haha Postaram się siknąć jutro, ale nie obiecuję ☺
-
nick nieaktualnyAlex u nas było podobnie z M 4 lata temu - po kilku latach pracy, super płacy i fajnej już pozycji zrobiła się bardzo nieprzyjemna atmosfera itp. Także wziął zaległe urlopy, tacierzyński i papa.
Słoneczko stresujesz nas, ale damy radę, na II warto czekać 😄 -
Mój to ma odwrotnie, ględzi że mam szukać lepiej płatnej pracy. Teraz mam spokój bo ciąża, ale jak przyjdzie mi wrócić do pracy znowu się zacznie.
Mówię mu, że na razie nie będę nic zmieniać bo w razie choroby dzieci mogę siedzieć spokojnie na l4 i nikt nie będzie mi robił wyrzutów. Pozatym mam bardzo bogaty pakiet socjalny i często wysokie premie. Ale staremu mało pfff
Słoneczko zamiast nasikać i mieć czarno na białym to przedłużasz sobie nadzieje. Jak nic nie wyjdzie to przynajmniej będziesz wiedzieć a nie czekać na ostatni moment żeby się tak rozczarować jak w zeszłym miesiącu... Mimo to trzymam kciuki
tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Sloneczko oki wybaczamy 😄
U mnie na prawym jajniku pecherzyk 15x14, na lewym w sumie dwa ale jeden dominujacy 16x17. W sobote mam wziac zastrzyk i mamy dzialac doktor zyczyl powodzeniano zobaczymy. Troche sie zestresowalam, ze dwa pecherzyki dominujace
Kark wspolczuje, faceci to czasem potrafia byc buce (ale my kobiety jak chcemy to tez potrafimy nagadac), ja uwazam ze warto zebys wróciła do jakiejs pracy po macierzynskim dla swojego samopoczucia i wtedy nawet jak walnie taki tekst to latwiej bedzie olać
a w ogole majac trojke dzieci, dom i pracujac z domu chocby przez pare miesiecy to dla mnie jestes kobieta sukcesu
przedszkolanka:), Pestkaa, kark zakamuflowany na maksa, alex0806, Domi_tur, tęczova, Słoneczko123, Meggs, Dośka, Beti82, Szczęściara, Lami, Magda - mbc, blair., Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki podwójna szansa,super!
Mnie na szczęście maż do niczego nie zmusza,cieszy się ze z Polą jestem. Sam w sumie odradza mi firme bo widzi ile czasu i nerwow to pochlania ;p
W smyku -50% jest jakbyscie szukaly prezentów dla dzieci/chrzesniakow itp;)Ani0nka, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlex u mnie znowu ja się tak czuję i myślę.
Akurat po maturze miałam mała Tosie i wybór - Budownictwo dzienne albo Architektura zaocznie. Wybrałam dziennie, bo miałam wtedy przynajmniej weekendy dla dziecka, a na zaocznych w tygodniu bym zarabiała na studia, a w weekendy studia. Teraz żałuję, bo po takim stażu pracy jaki mam po Architekturze mogłabym startować do egzaminów państwowych, zrobić uprawnienia i własną firmę otworzyć.
A tak na początku startowałam do urzędów, bo bez pleców najłatwiej było dostać pracę, a po urzędach jak szłam na konkursy czy rozmowy to tylko w urzędach wygrywałam, na budowie, gdzie jest kasa nikt takiej nie chce 😒 W aktualnej firmie też fuksem dostałam pracę, ale i tak za biurkiem, gdzie wg M są śmieszne pieniądze dla mojego wykształcenia... -
nick nieaktualnyNona wrote:Kark ale nie obciagnelas mu dziś mam nadzieję? Przetrzymaj go
Będzie mi burak z takimi tekstamk wyskakiwać, bo już chyba nie pamięta jak on był na stażu, a ja miałam pełny etat w urzędzie i to on był moim utrzymankiem 😅przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość