Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sprawdzaja wszystko o kolei: serduszko, nerki, mózg...połówkowe jets chyba najważniejsze. no i chyba najładniej widać dzieciaczka, bo później już jets maleństwo tak poupychane w brzuszku, ze niekoniecznie buźkę zobaczysz. jak miałaś skierowanie na prenatalne to ono "obowiązuje" tez na połówkowe
Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik thx, nie miałam skierowania a oprócz połówkowego u mojego gina zapisałam się do specjalisty ze szpitala (lepszy sprzęt) też prywatnie, i nie wiem czy nie przesadzam, dwa połówkowe prywatnie to 500 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 10:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo, czy można iść na spacer z małą skoro przeziebionesmy (dziwne że pytam bo sama że sobą się boje czy to nie przedłuży choroby)
?
Na połówce chyba badają wsio kregoslupik kości udowe, komory, pepowine, plus standardowe pomiary.. -
nick nieaktualny
-
Hej gangsterki
My walczymy z kolkamimaz kupił w aptece właśnie infacol. Czy któraś z Was miała z nim doczynienia?
Misi@ ogromne gratulacje. Czekamy na zdjęcia
Ja po kontroli. Wszystko jak na razie ok. Boli mnie nadal bo Macica jeszcze sie nie oburzyła i przeszkadza jelitom. Jesli do 2 tygodni nie ustąpi, to mam do niego wrócić.Misi@ lubi tę wiadomość
-
Wpadam powiedzieć, ze już po sXzepieniu. Mała waZy 6620g czyli przybrała równe 3 kg od urodzenia. Pozatym wszystko superasnie
jak zwykle spotkałyśmy kolegę Ani z porodówki - Jasia
leżeli obok siebie i Ania łapała go za rączkę
słodkie to było
aaaa i od soboty zaczynamy basen
poNiej Was nadrobie
Blondik, Nieukowa, Malenq, MANIEK, Misi@, Arienna, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość