Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no my już mamy w domu szatke do chrztu sukienke czapke buciki takie skarpetkowe rajtuzki świece uff matka jeszcze tylko bluzke musi zakupic heheh
Zuza zachwycona szkołą i nawet obiady je lepiej niż w przedszkolu
Blondik, Misi@, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hehe mojego malza bratanek poszedł teraz do pierwsżej klasy, pani kazała narysować wspomńieńie z wakacji (z miejsca gdzie wypoczywał) jako ze nie byl nigdzie, postanowił narysować nic hihihi pani wychowawczyni chyba nie była na to gotowa heh
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Mari - nie przejmuj się że dresowa, założysz do niej czółenka, kurteczkę skórzaną, jakiś fajny duży naszyjnik i będzie elegancko jak nie wiem co
sukienka fajna i rzeczywiście starczy Ci na długo
a i po porodzie też
bo modne
a ja wymieniłam już torbę - bez problemu, byłam u teściowej na obiedzie teraz idę dalej męczyć szafę- moją część już robiłam została mi część małżamarissith lubi tę wiadomość
-
Padne zaraz. Moje dziecko 1,5g temu zjadł obiad ze 100g wypiła 50ml wody plus 80ml mleka i jak zobaczyła ze matka pije wodę z gwinta zaczęła piszczec rozłożyła ręce a oczy jak piłki golfowe! To jest dopiero glodomor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 14:53
Blondik, Arienna, LaRa, marissith, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Mari: miałam podobną sukienkę w ciąży.
Dziękuje za życzenia.
Ja za często karmie ehh...
Skoro mam tyle ubranek od koleżanki to swoje sprzedaż, poprasuje porobie foty i na bazarek (debiut)..
I tak już tone poprasowalam, ale mała straciła cierpliwość na bujaku.
Manku: pamiętam, że mój gość od usg też mnie zaskoczyłMANIEK lubi tę wiadomość
-
Ana, nie myśl o najgorszym, ja tak miałam przez 14 dni na poczatku i jest okej! Kochana, trzymam kciuki,.,a nie masz możliwość podjechać na cos w rodzaju izby przyjęć? Musza Cie przyjąć w takim wypadku!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 16:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAna trzymam kciuki. Jedź na IP !
To nie będę obcinac pazurów, ale. Ie będę też stosować tych niedrapkow bo i tak spadają.
Dziś ją kapalam małego. Był krzyk ale zglodnial i jemy teraz.
Blondik mały podobny do taty, ale stopki ma moje;) nawet lubi spać jak tata ;p
Jak. Będę w domku to umieszczenie zdjęcie. Mam nadzieję, że o 17:00 na wizycie już mi powiedzą. Choć wydane mi się, że mały dolinie, może przez to światło.
Jednak cieszę się, że leże w jednoosobowej sali:)Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana mam nadzieje ze sie mylisz, ściskam mocno.
Misiu ja paznokci przez pierwszy miesiąc nie ibcinalam bo sie same kruszyły i pediatra tez tak powiedziała ze w pierwszym miesiącu nie ma potrzeby dopiero pózniej twardnieją.Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek