Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo,
Nadszedl czas, zeby przestac byc supermum. Jest godzina 10, a ja sie czuje jal gornik po zmianie..
Odwiozlam mala do zlobka, maly mial spompowane kolo w stelazu, tymze wozkiem pojechalam do miesnego bo dzis hulasz chce zrobic, potem znowu stelaz do auta i do domu, tam po psa i pompke, pompowanie, slabo szlo i do warzywniaka, potem z tona toreb znowu do domu odstawic psa potem do piekarni, potem stelaz znowu do samochodu bo w klatce stoi wozek twin..
Maly zasnal wiec i obieralam dynie, meczac sie z nia, w miedzy czasi zrobilam sobie kanapke, a jak stwierdzilam, ze moze zjem te kanapke robiac przerwe w warzywach to maly sie obudzil.=
Pipipi$&@++!+!
Juz dwa dni nie robilam cwiczen z fitmum, bo sie boje jednego zestawu (zabije sie)
-
witam mam nadzieje ze bedzie lepszy dzien
Lara współczuje mulenia ja wolałam sobie rzygnąć niż zeby muliło
Blondik biedulek oby juz było lepiej, a Madzia dziś jak jak nocka
Zgredzia chetnie poszłabym do pracy ale kasa jaka mi proponują jest bez sensu tym bardziej ze to nawet nie jest praca po moim drugim kierunku wiec narazie cv wysyłam
Witam nowa kolezankęwidze ze mieszkamy niedaleko siebie
Krokus zdrówka dla Zuzi u nas katar sie skonczył po 5 dniach ale dawałam Lilce 8kropli wit c dwa razy dziennie i dwa razy dziennie 5ml wapnaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
http://fitness.sport.pl/fitness/1,107701,14474830,3_cwiczenia_na_brzuch__ktore_daja_szybkie_efekty.html
Zgredzia spróbuj tojest mega ide zaraz ćwiczyć
ja dziś tez jakos na luzie pranie powiesiłam młoda pomogła wyjmowac i podawała a teraz mi po pokoju roznosi suche pranie heheheKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejo!! U nas tez lipa z pogoda... byłyśmy na dworze bo chwilowo nie padało, minęło 15 min i pada wiec sie zwinelysmy do domu i teraz tez żaba siedzi i rysuje kreski i kropki
Lara współczuje mdłości i trzymam kciuki za wizytę! Koniecznie daj znacto chociaz dzis Ania dała Ci sie wyspać
Zgredka jestes megaja z dynia walczyłam wczoraj...obieranie to masakra!!!! Gulasz tez lubimy z zoska!!! Bedzie pojutrze
dzis juz mam makaron i szpinak
Witam nowo koleżankęzaintrygowalyscie mnie ta ciastolina. A która poleca lego duplo?
Beszko...teście bez komentarza!! Współczuje
Lili kołki mina spokojnie wiem jaki to koszmar ale trzeba przecierpieć..sił zycze i zdrówka!
Nena to u Was tez jesień taka lipna?
Zdrówka zycze wszystkim potrzebującym!!!!LaRa lubi tę wiadomość
-
Dzięki. Wczoraj juz na chama pchałam palce (sorry) ale cos mi tam lepiej było.
Smoku, czy sie wyspalam......hmmmm niby powinnam, a z chęcią spalabym znów.
Polecam lego duplo
Zgredzia, jesteś tylko człowiekiem, nie robotem. Ja i tak jestem pełna podziwu, że wszystko sama ogarniasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 10:28
-
Smoku, ogólnie jesień zazwyczaj jest tutaj ok, często jest ciepło i słonecznie, ale o tej porze roku zdarzają się takie dni, czy tam tygodnie, jak dziś, czyli pochmurno, mżawki, czasem deszcze. Ale ciepło jeszcze
Zimą będzie pic, ale tylko w domu
Na zewnątrz znośnie. Dlatego my za butami typowo zimowymi się nie rozglądamy. W sportowych, czy tam jakichś trzewikach przelatamy. Śniegowce nam się nie przydadzą
LEGO duplo już od dawna u Diego króluje, przyznaję, że to również i moja ulubiona zabawka. Bawię się grzecznie, domek buduję, a przychodzi taki jeden szkodnik i mi często zburzy budowlę, klocki zabiera... Buuu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 10:45
-
Adulcova Leos praktycznie od tego miesiaca mowi juz wszystko, powtarza kazdy wyraz niektore lepiej niektore po swojemu ale mowi
Ciastolina a nie zje tego, bo on wszystko musi probowaca z piaskiem w domu podziekuje widze go wszedzie juz, ale na podworku na wiosne czemu nie
Tez mam dynie zamrozona i uwielbiamy zupe krem, wogole Leos jak mamusia uwielbia wszystkie zupy, drugie danie jest beee ale zupa mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 11:07
-
A jakie macie to duplo??? Patrzyłam na farmę bo zoska to wszedzie koty!!!
A i na kuchenkę patrzę taka drewniana
Kotka ja tylko zupa z dyni...bo u mnie wszyscy lubią poza mnaa jaka??? Nie wiem sąsiadka mi wydaje bo nasadzila jak głupia a na ogródku ma z 70!!!
A zoske jak pytam jak robi żaba to odpowiada "siko" nie wiem skąd jej sie to wzięło. A tak to próbuje a to mania a to Ała (a ma byc Ala) Sieba (Seba) itdWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 11:09
-
Laro: haha no to wiesz juz co to ciaza, ale tak serio to tez wolalam tzyganie z pierwszej ciazy niz mulenie z drugiej
Mam mase rzeczy do zrobienia dzis.
Co do ciastoliny to moja znajoma dala pare przepisow mam ja na fb moze zrobie screenshot i na grupe wysle
Czytam ksiazke minge jak wspierac rozwoj dziecka i sie jatam, bede zaraz malemu chinski jezyk puszczac, moze kiedys mu sie przyda, a jak sie oslucha to nie straci zdolnosci jego nauczenia sie, bo my np sie juz nie nauczymy, wiem, mozecie myslec, ze jestem kopnieta, ale ekscytuje mnie informacja, ze dziecko ma genialny mozg anpotem do 3go roku zycia wiekszosc zdolnosci traci..
Ja dynie taka mala chyba hokaido kroilam na gulasz, wszystko tam dam dynie pieczarki cukinie papryke, a coWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 11:07
-
Smoczyca ja nie mam duplo, mam zwykłe klocki wadera i daje rade.
Moja ma małą kuchnie i uwielbia się nią bawić, wymysliłam z Mężem, że kupimy jej pod choinkę Kuchnię Mini Tefal tylko cena nas trochę odstrasza, bo 440-500zł, ale jakbyśmy się poskładali z dziadkami itp to by wyszło fajnie. W tamtym roku dostała chyba 10 prezentów i szczerze żałuję, bo nie wiedziała czym się bawić.
Szkoda tylko, że moi Teściowie nie są tacy rozrzutni w dawaniu czego kolwiek - odkąd Ada jest na świecie to nie dostała od nich nawet lizaka bez okazji, a przy jakies okazji to też... szału "ni ma". Nawet na święta stwierdzili, że nie kupujemy sobie prezentów, ale to cwane zagranie, bo mają imieniny, rocznicę ślubu i urodzini zatem chcąc, nie chcąc muszą coś dostać