Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hello kitty to wiem tylko tyle, ze corka mojego jej nie znosi, bo nie ma.ust, wiec u nas sie nie pojawia, a i nie.podoba nam sie. U nas stale Peppa rulez, dzis w smyku byla aferka bo zauwazyla jakas walizeczke Peppy na drugie sniadanie..
Dobrze ze nie widziala tysiaca pluszakow Pepp, bo bylby dramat.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej,
Co do HK, to jakoś ńigdy mnie ńie pociągało, jedynie w spadku po starszej kuzynce Ania dostała zjeżdżalnie z naklejka HK. Peppy, sie boi. Za to szaleje na punkcie Billly i BAm BAm, nawet w wersji angielskiej jej nie przeszkadza.
U nas pobudka o 6:30. Teraz mleko, a ja zaraz zbieram sie do Kościoła, dzis idziemy osobno ze względu na psa, aby ńie był sam bo ma jeszcze zielono.
Gdzie Wy dziewczyny Poznikałyście?
Ala, Konwi, Ari, Yas, Nenaa, Lili (żyjesz?), Summerka, Izo, Młoda, Ania, Katjaa, Justta? Jeśli o którejś zapomniałam to sorry....
Miłej niedzieli!
Oglądaliście wczoraj walkę Pudziana z tym kretynem? BauhauahauahuaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Moja też uwielbia bily i bambam ale po tych śniegach nie działa nam baby tv
A na innych kanałach nie dość że beznadziejne bajki to jeszcze co chwila reklamy.
My od wczoraj uczymy się pić z kubeczka (tylko przy śniadaniu póki co), kiedyś nie chciała w ogóle pić z kubka a teraz chętnie. Wczoraj pływało wszystko w kuchni, dzisiaj już tylko połowa wszystkiego haha mamy postęp.LaRa lubi tę wiadomość
-
Nadrabiam czytanie po trochu, ale jak chcę pisać, to Tomek ciągnie za rękę do zabawy.
Kroko, u nas w żłobku śniadanie o 9, Tomka zaprowadzam na 7.20, więc obowiązkowo ok 6.30 zjada miskę ok 200 ml kaszki bobovita pelnoziarnista jaglana, czasem jeszcze przed samym wyjściem zagryzie kilkoma chrupkami kukurydzianymi czy pół kromki chleba z masłem.
Kurcze, wczoraj był pierwszy świadomy seksik bez zabezpieczenia w początek plodnych dni. Ale mam mega świra na punkcie tego, że chcę córkę, a wg chińskiego kalendarza grudzień i styczeń jeszcze na chłopca. Wiem, że to niby zabawa, ale u mnie w otoczeniu wszystkim się sprawdziło. Sprawdzalyscie to sobie kiedyś?? Fajnie by było jakby mi ktoras napisała, że sie nie sprawdziło, to byla by jakby co nadzieja
Teraz znalazłam inny kalendarz chiński i z niego wychodzi, że dziewczynka, czyli tak czy siak 50/50 by było hehe
Zobaczymy, na tomka czekaliśmy ponad dwa lata, ciekawe czy tym razem pójdzie szybciej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 09:44
Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
Hejka,
Jestem;) wczoraj zabiegany dzień i 50. Ur mojej mamy.
Wróżko, kciukasy!!!!!
Kroko, Frondy nie czytam, ale prenumeruje miesięcznik Egzorcysta i zarówno o HK, jak i Harrym Potterze czytałam, a i w wystąpieniach księży sie o tym mowi...sprzedałam wszystkie książki z HP i od HK trzymamy sie z daleka. Ale ja w ogóle taka prokatolicka jestem i duzo czytam o egzorcyzmach, wiec jak było Healloween w przedszkolu - Zuza nie poszła - to wbrew moim poglądom religijnym.
Zgredko, te walizeczkę kupiłam we wrześniu na pieluchy, w środku sa cukierki. U nas Zuza ma fioła na punkcie "Zlotowlosej i Midia", No i figurek Duplo!
A ja znów sie chwale- Zuza gada coraz wiecej (jak najęta), i zaczyna budować zdania!!! Wreszcie!!!LaRa, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
O, Lara,widzę, że macie psiaka. Chyba gdzieś przegapiłam wpis o tym. Super, niech zdrowo rośnie i szybko uczy się czystości
Co do bajek, to Tomek nie lubi żadnej. W ogóle chyba przez to, że u mnie tv gra na okrągło (wiem, wiem..tak się nie powinno robić przy dzieciach), to tv go mało interesuje. Lubi jedynie kanały muzyczne i to zdecydowanie słuchać, rzadko patrzy w ekran. Nie potrafi dłużej skupić się na oglądaniu czegokolwiek. Ja włączę kanał z bajkami, to krzyczy "inny" albo sam pilotem przełącza na muzykę.
Summerka, brawa dla Zuzi! -
Alu, dzięki
a Tomek może za mały jeszcze? Zuzka świadomie ogląda od niedawna, zreszta to dobrze, im pózniej, tym lepiej.
Kotko, zaciekawiłas mnie...dlaczego po mnie byś sie nie spodziewała;)?
To napisze jeszcze, ze kupuje duzo religijnych, katolickich książek (ks. Olszewski, i. Witki, Bp. Rys, No i ulubiony...Sz. Hołownia), słucham rekolekcji, Kazań ojca Szustka, Pawulkiewicza, czytam Pismo i bardzo duzo sie modle, jestem w kilku grupach modlitewnych na fb, to żaden manifest, ale przedstawiam Wam moja druga strone;)
A odpowiadając, Kotko, to generalnie piszą nt zagrożeń duchowych, sa wywiady z egzorcystami, a przede wszystkim to, co lubię najbardziej - świadectwa;)Krokodylica, AlicjaaA lubią tę wiadomość
-
Hi!
Lara jeszcze zyje pisalam wczoraj;)
Wieczor udany choc Sara caly czas u mnie na rekach(wszyscy pili wiec bawic nie dalam)kolega mojego z pracy obiecal na dzisiaj rosol ciekawe czy pamieta bo po 2 flachach to mowil(ciekawe jest sluchanie na trzezwo co te chlopy gadaja po pijaku hehehehe jak przekupy na targu
noc u nas slabaSara usnela o 12 w nocy pobudki co chwila i pierdy (jadlam wszystko wiec nie ma sie co dziwic)wstalismy o 7:(moj wzial Leo o 9 do salonu a ja z mala spie
Kroko to taki gril elektryczny zaraz linka podam na dole sa male patelnie robi sie na nich jajka z serem taki a la omlet do tego mozna dodac papryke cebulke pieczarki co kto lubi
https://www.google.be/search?q=raclette&client=ms-android-tmobile-be&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjI7Pikn9rQAhVBPRoKHT-pBBAQ_AUIBygB&biw=360&bih=510#imgdii=PnQP_98f8TQeoM%3A%3BUQmWHL3V9pqNWM%3A%3BUQmWHL3V9pqNWM%3A&imgrc=UQmWHL3V9pqNWM%3A
Alu u mnie tylko ze starszym sie sprawdzilo z Leo miala byc dziewczynka a z Sara chlopczyk z tego co pisalam to na dziewczynke trzeba na 2, 3 dni przed owu najlepiej zaczac po @i kochac sie kilka razy to oslabia plemniki meskie ale czy to prawda?Kotka cos wiecej na ten temat moze napisac;)Krokodylica, AlicjaaA lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Wlasnie Kroko, najlepsze bajki sa na baby tv. Ania lubi jeszcze charliego, ale ten jego głos mnie dobija, wręcz działa mi na nerwy. No ale Ania lubi.
Ala, sprawdziłam kalendarz chiński i z Ania wyszła dziewczynka, czyli sie sprawdziło, teraz tez wychodzi dziewuszka. Zobaczymy... Życzę abyście zbyt długo czekać nie musieli na rodzeństwo dla Tomciatrzymam kciuki!!!
Summerko, super wiadomości, diagnoza o kant doopy, zwykle naciąganie.... I tez nie obchodzę Halloween i innych amerykańskich głupot....
Przyszła mi ochota na sałatkę jarzynowa. Zaraz nastawiam warzywa.
Ja na 8 poleciałam do Kościoła, maz teraz, Ania zaraz idzie spac, pies śpi, a ja!? Moze tez Kimne.AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Sumi a no nie wiem czemu, jakos tak mi do ciebie to nie pasowalo. Tyle butow masz to z religijna skromnoscia nie w parze ;P.
A co to sa swiadectwa?
My tv nie mamy i tylko raz D kawalek Smurfow u banci ogladal bo okropnie plakal przez zeby. No i pare dni temu jak sie zle czul i caly tydzien w domu siedzielismy to puscilam mu 10min filmik o koniach z JanowaPodlaskiego. Bo D ostatnio tylko o koniach gada, caly dzien wnerwia powtarzajac kon, konie, konia....i placz bo nie ma.... -
Ala: puknij sie
(i z mezem) u mnie chinski sie nie sprawdzil..
U mnie tez tv lata i jesli nie sa to baje to mala olewa..
Bylismy na spacerze oboje zasneli, chcialam wrocic do donu, zeby tez sie przespac to sie mala obudzila, a teraz szaleje w zabawkach..
A i moja tez lubi przyrodnicze ogladac
Mnie od rana boli glowa, a nie powinna bo wczoraj (dopiero 2raz od zalozenia wkladki) bylo "zblizenie"..
Lili: a probowalas nozki podkurczac, prostowac i do brzuszka u nas przy malym co zgiecie nozek to pierdzioch byl i widoczna ulga..AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Hejka
Wrozko u mnie sie nie sprawdzilo w kalendarzu chinskim, wyszlo na odwrot wiec ten tego ...
Leo z bajek lubi tylko Masze i Niedzwiedzia i krotko Stacyjkowo, ogol ie woli pioseneczki z yt, ale tez ciagle,jest tekst inna inna i zaraz wylaczam bo mi sie nie chce ciagle wlaczac nowej a i tak bedzie innateraz spi padl, dostal perkusje z lidla i znikopis i jest szal
Lili jak ty to ogarniasz i Zgredzia i wszystkie mateczki niejedynakow, juz sie boje, a Lili dajesz probiotyki jakies?
Nena a u nas sloneczko tylko mroznie, w gorach w czechach snieg, auta zasypane, a do nas nie doszlo, szlak
U nas dzisiaj na rynku Mikolaje na motocyklach a Leos wlasnie spi, pech, nie,zobaczy i prezentu nie dostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 12:45
-
Hej, dopiero doczytalam. Na Podkarpaciu jesteśmy, śniegiem zasypalo, no i Tymek mocno kaszle a Patryk od wczytać gorączka.. Buu
Sumi chyba byś się dogadala z moją mamą, ona nałogowo ogląda świadectwa na YouTube.
Lili, a kladziesz na brzuszku..
Kroko trzymam kciuki za szybką naukę.
Lara i jak sałatka?
Patryk czasem ogląda bajkę gdy Tymek ogląda ale nie przepada. My nie mamy dodatkowych tv bo to co jest nam wystarcza. Muzykę lubi śpiewa przy tym o swojemu.
Od kilku dni bardzo przeszkadza mu pampers, kilka razy zasygnalizowal że chce siku, za każdym razem gdy zrobi siku do pampersa to przychodzi i chce zdejmować.. Chyba trzeba się już za to wziąć..
Justa, już dostał? Tak bez okazji czy w ramach Mikołaja?
U nas na wsi jutro jest Mikołaj na świeżym powietrzu, chciałam jechać z Patrykiem.. A teraz nie wiem jak będzie.. No i nie wiem czy Tymek pójdzie do przedszkola bo ciągle kaszle.. Nienawidzę gdy dzieci chorują..
Beszko, wiem że u Was jest inaczej bo Leo dwujęzyczny ale co już umie? Litery, czytać, pisać, liczyć, dodawać, obejmować, mnożyć?
Sumi, brawo dla Zuzi. Ps nie orientujesz się czy w naszej okolicy się jakieś zajęcia z IS związane z żywieniem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 12:46
-
Hej kochane
LaRa żyję żyje podczytuje Was trochę tu trochę na FB ale ostatnio nawet jak siąde do kompa to nawet nie mam siły za długo siedzieć , ciągle biegamy załatwiamy sprawy , a to lekarze a to ZUS- bo mój dostał wezwanie na komisję lekarską chyba się że symuluje palanty jedne.
Teraz byliśmy w Warszawie na kontroli M.. i tak ciągle coś..
myślałam że ten tydzień spokojniejszy a tu lipa znowu muszę jutro biec do mojej internistki bo Pani diabeltolg wypisała mi złe paskii chciałam od razu zapisać się do innej bo ta to jakaś nawiedzona a po jej dicie to chyba bym się prędzej nabawiła cukrzycy
jeszcze dwa dni mamy szkołe rodzenia .. we wtroek bank bo możliwe że uda mi się prznieść kredyt do innego jak mi baba przeliczyła ile oddadza nam ubezpieczenia to się za głowe złapałam a ubezpieczenie mamy - wiec podepna .. oby się udało
sroda totalny chaos miedzy 13-17 ortopeda M .. przy okazji ma napisać nam opinie co do renty dla M, odszkodowania i do grupy bo o to bedziemy startowąc
pózniej o 16:15 USG III trym
a o 18:30 endokrynolog .. także też ciagle w biegu .. może uda mi śie odpocząc przez weekend .. może ...
ostatno troche załapałam doła a wczoraj przebiłam wszytsko b co rusz ryczałam.. albo mi zaczynają hormny buzować alb jestem przemęczona plus to że czuje się bezsilna klienci zalegaja a ja już nie wyrabiam finnaoswo a gdzie tu jeszcze zakupy dla malucha -
Konwi to juz na Mikolaja, a co niech sie cieszy
a u nas tak samo z pampersem, mowi kupa i siku ciagle, chyba tez zaczniemy niedlugo sadzac na nocnik zobacze co z tego wyjdzie, zdrowia dla chlopakow
Ania trzymaj sie, bedzie dobrze, ciezko jest to bedzie lepiej, a co konkretnego potrzebujesz dla syneczka? Masz juz cos z wyprawkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 13:28