Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
No ja przespałam w nocy 3,5h... maly budził się co godzinę-dwie...
Ale mąż miłościwie o 5:00 wziął Śmierdka na spacer na 2h, to dospałam
Piękny rześki dzień póki co, to korzystamy:
Kiedy kolejne dzieciaczki? Cati, Freja?
Kurcze, patrzę na wasze suwaczki i nie wierzę, Maniek, Misia - wy już też pod końcówkę podpadacie! Wow! Coś czuję że niedługo, zanim się obejrzę, Radek maturę zda ;/
Misi@, LaRa, zgredka, MANIEK, beszka, marissith, Blondik, Arienna lubią tę wiadomość
-
Hej hej,
Nieukowa jaka Ty dumna mama na tym zdjęciu. Pięknie wyglądacie:) Tak zgadzam się z Tobą że to tak zleciało....dopiero co patrzyłam na test ze łzami w oczach i wielką ekscytacją a teraz czekam już na rozwiązanie...niesamowite to:)
Ale takie mam znów wrażenie że zastój się zrobił i nikt nowy nie przybywa..hmmm mam nadzieję że kolejne gangsterki się szybko pojawią.
Freja kto wie może coś w tych twoich obliczeniach jest...i dziś nastanie TEN dzieńObyć więcej nie musiała tak czekać na ktg jak ostatnio.
Cati a co u Ciebie??
Dzieci zawsze na odwrót śpią jak anioły jak mąż w domu albo teście...a potem wszyscy się dziwią co te mamy takie marudne i niewyspane?????
Maniek
-
Hejka
Kosia cudna
Radzio jaki malenki
My po wczorajszym kolejnym szczepieniu,nozki cieplejszs ale jak narazie jest ok, niegoraczkuje, trzymajcie kciuki za kolejne dni
Dziewczynki na wylocie kciuki zaciskam mocno
Aha Leos zasypia kolo 20
milego likendu laseczki -
Wpadam na chwile zanim pójdę mleko ściąga dalej lecze brodawy mala spija po 60ml glodomorek a ja ściągam po 120 hehe w nocy ok mala nafal ladnie spi i olaboga dzis za 4h z kawałkiem kończymy tydzień
PsotkaKotka, Nieukowa, LaRa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
U nas noc ciezka. Maly caly czas sie wiercil i stekal. W koncu kolo 3 zapakowalam go w kaftan. Dzieki bogom za woombie! Sluchajcie, wsadzilam go do tego otulacza i nie klamiac 2s a on spal jak zabity. Niestety ok 6:30 pobudka ale maz go wzial troche.
Domis bardzo nie lubi jak moj maz kaszle. Jak zasypia to z karzdym kaszlnieciem go podrzuca. Dzisiaj podczas karmienia maz zakaszlal to maly tak sie wystraszyl ze zaczal wrzeszczec jak opetany poprostu ile sil w plucach.
-
Cześć, Patryk zasypia o 20i 1 pobudka o 1w nocy, później kolo 4i między 6-7 wstajemy. Nie wyobrażam sobie aby dzieci chodziły mi spać o 23, obaj o 20.30 spia a my mamy czas dla siebie..
Cati, jak tam
Freja, świetny lekarz i zalecenia wypełniaj skrupulatnie
Zgredka, świetnie wyglądasz
Justa, kciuki zaciśnięte
Smoku, zdecydowanie respekt przed tatusiemPati Belgia, Smoczyca1, justta lubią tę wiadomość
-
Kurcze, baby jogger jest genialny! Wlasnie zaczelismy jogging na osiedlu. Gladko pedzi po kostce i asalcie, a malemu nawet glowka nie drgnie. No to czas wracac do formy
Maniek alez sa nowe fasolki: Asha, Maris, Summerkani Izolec wczoraj chyba betka ladna sie pochwalila!
Ja tam jednak czekam na Choco, Asiule i Anie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 12:28
-
Konwalianko, ja tez sobie niewyobrazalam, a szczegolnie z 3 miesiecznym dzieckiem nadal wokowac do 23... Ale Hania ma albo kolke albo nie chce wczesniej zasnac. Nawet jak podsypia juz kolo 21 i brzuchol jej nie dokucza, to cycka piers i twardo zasypia o 23
smoczka nie chce...a to by nam ulatwilo sprawe
Nieukowa, a mozna z takim malym juz na jogging chodzic? Mi sie wydawalo, ze ze wzgl.na kregoslup dziec powiniem bys starszy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:02
-
Ja Anie kapie ok 20, czasami pózniej ale staram sie trzymać jednej pory, nie pózniej niz 21:30
Po kapieli, kosmetyka, rozmowy w trakcie i Cycus i spanko
Pobudka ok 6-7, w nocy ewentualnie przekładam do piersi i śpimy dalej.
Lecę umyć jeszcze podłogi, pomalować sie i uciekamy na Rodos
Ps. I qrcze coraz więcej wlosow gubięco jakiś czas Ania ma mojego włosa w rączce, jestem przerażona, będę łysa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:04
-
Beszka: szczerze mowiac nie wiem, ale jezeli widze ze na zwtklym spacerze w parku glowa mu lata bardziej niz przy przebiezce, to raczej nie bedzie to szkodliwe...
W kazdym razie dalas mi do myslenia- przeczytalam ze z maluchem mozna biegac w foteliku samochodowym. Przetestuje przy kolejnej okazji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 13:31
-
LaRa wrote:Hej,
Cati, Freja, oj nie spieszy sie Waszym maluszkom
U nas noc fajnie przespana, od 21 do 6z jena pobudka na szybkiego (.) o 1:40.
Pięknego dnia
Nie spieszy .... a moja macica to na wakacjach jest...
wczoraj wypucowalam wszystko co sie dalo w chacie ... i dzis myslalam ze sie cos ruszy ale gdzie...tam .
JAde teraz na maraton po sklepach , moze jednak sie jej odwidzi i zacznie wspolpracowac
Milego dnia kobietkiwam i waszym maluszkom :**
Freja nie damy sie !!!!Blondik, Nieukowa, MANIEK, Malenq, Misi@, justta lubią tę wiadomość
-
Eh Nieukowa rozbilas 1000 str, a mi sie skrycie marzylo, choc bardziej 999. Bylismy w ikei, mielismy kupic komode i szafe a nic nie kupilismy..
na sile kupilam malej grzechotke za 9 zl (kotki dwa)Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Mamy 5 miesięcy
Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci!
P.S. Jak tak czytam jak Wam pięknie dzieci śpią w nocy...to mną rzuca z lekka. Dobrze Wam, piękne, wypoczęte mamy. Nie to co ja, zmaltretowany kopciuch...zgredka, Malenq, cati, Misi@, justta, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Konwalia Młody budzi się czasem nawet około 10 razy nocą. Śpi niespokojnie, kręci się..i tu wcale nie chodzi o żarcie...Teraz jeszcze te zęby wyłażą więc jeszcze gorsze noce. W dzień paradoksalnie całkiem fajne drzemki miewa. Właśnie śpi od 13. No ale ja na drzemki dzienne nie bardzo mogę sobie pozwolić. Poza tymi nocami wszystko fajnie z Młodym...ale jednak dół "niewyspaniowy" daje po samopoczuciu fizycznym i psychicznym.
-
Ynenus, a w weekend nie mozesz pospac dluzej, jak maz jest w domu? O ile jest w domu...
Moj Leo spal, a raczej nie spal w nocy w ogole. W dzien tez nie i pamietam jaka wyczeroana psychicznie i fizycznie bylam (jeszcze bardziej niz te Hanki kolki, tyle ze in to ladnie przybueral). Bardzo mi pomagalo, gdy maz po pracyzabieral chlopcow na spacer, ablo w weekendy po jedzenku zabieral chlopcw do salonu, a ja dosypialam.
Wykonczysz sie jak nie odpoczniesz....Nenaaa lubi tę wiadomość