Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdało mi się w lumpku kupić dla starszego kurtkę pikowaną, taką bardziej elegancka, na teraz za 24 zeta. Dla małego półśpiochy, dwie pary skarpetek i body. Na ramiączkach, będzie dobre za rok, a kosztowało wiele bo 56gr.
Zjadłam obiad i oglądam Rozmowy w toku o komórkowych dzieciach, ojej, aż westchnęłam.alisss871, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalisss871 wrote:Też bym chciała żeby sobie poszedł
Lekarz mówił że różne porody odbierał i nieraz kobieta przychodziła z dużym rozwarciem, którego nawet nie czuła, chwila moment, plum, i dziecko było na zewnątrz. Nawet nie zdążyło zaboleć
Ale mi się wydaje że to bardziej u wieloródek.
Moja siostra drugi raz tak miała. Akcja się ślimaczyła, podali w końcu oxy i nic się nie zadziało. Stwierdzili, że podłączą do KTG, a tu pulsu brak! Położna jej zajrzała, a główka na wierzchualisss871 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Tak mi od rana dokuczają skurcze i brzuch mam caly czas twardy...Boje sie ze sie juz zaczelo.
Blagam niech coreczki wytrzymia jeszcze tydzien do przyjazdu ich tatusia... -
Mama-julka wrote:Moja siostra drugi raz tak miała. Akcja się ślimaczyła, podali w końcu oxy i nic się nie zadziało. Stwierdzili, że podłączą do KTG, a tu pulsu brak! Położna jej zajrzała, a główka na wierzchu
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Moja siostra drugi raz tak miała. Akcja się ślimaczyła, podali w końcu oxy i nic się nie zadziało. Stwierdzili, że podłączą do KTG, a tu pulsu brak! Położna jej zajrzała, a główka na wierzchu
Ja to boje sie najbardziej braku rozwarcia. Bo jak jest rozwarcie a nie ma skurczy to daja oxy, a jak sa skurcze a nie ma rozwarcia to masakra:-( i jedyne rozwiazanie to chyba balonik.
A wiecie ze moj lekarz powiedzial ze przy ulozeniu posladkowym sa dwie mozliwosci? Albo od razu umawia mnie na cc ok 38-39tc albo zgadam sie na czekanie na akcje, czyli bez planowania czekam na skurcze albo wody, zglaszam sie na ip i jesli nadal ulozona posladkowo to cc a jesli glowka to sn. No i mowi ze lepsa druga opcja dla dziecka bo nawet jak ulozone posladkowo a zaczna sie skurcze czy wody odejda to dziecko juz wie ze cos sie dzieje i przynajmniej w taki sposob przygotowane, a nie jak planowana cc ciach i wyjmuja a dziecko w szoku. -
Matlena wszystkiego najlepszego :*
Flakonik bolesne te skurcze? mierz co ile są i notuj sobie bo łatwo się pomylić.
Weź ciepłą kąpiel albo prysznic i jeszcze ze dwa magnezy i nospe. Jak to nie pomoże i za godzinę dalej będą skurcze bolesne to jedź na ip.Matleena lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Acikk czekam na wieści po wizycie:)
Dziewczyny dzięki za wszystkie słowa wsparcia, jakiś ciężki mam ten tydzień. Jak dziecko choruje to już jest dramat, zwłaszcza takie malutkie które nie powie co boliteraz zasnął, ale ile płaczu przez cały dzień muszę wysłuchać
aż serce się kraje
Pediatra jasno nie stwierdziła czy to ząbki czy przeziębienie. Raczej ząbki, bo osłuchowo czystko, gardło leciutko podrażnione, ale to pewnie po wczorajszym zwymiotowaniu wieczornym po syropkucoś tam noskiem pociąga ale nic nie leci, a dziąsła pod czwórki i dolne dwójki powiedziała, że bardzo już rozpulchnione i mogą iść wszystkie na raz, co by się zgadzało z faktem, że nie chce nic jeść z twardych / stałych pokarmów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:29
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyFlakonik a bolesne masz skurcze kochana zaciskaj nogi mocno lez i odpoczywaj
Mnie tez dzis skurcze od rana lapia i brzuch pobolewa na dole ale jeszcze zaciskamy nozki dziewczyny
Justyna oj zeby Olek jak najszybciej poczul sie lepiej najgorsze patrzec na cierpienie swojego dziecka ale dzielna kobieta jestes trzymamy kciuki zeby bylo okWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdnośnie rogali do karmienia, ja mam z firmy motherhood, ma fajne wypełnienie i fajną stonowaną kolorystykę. Idzie jakaś pełnia, a może już jest? Nie mogę się dziś opanowac z jedzeniem, cały czas coś podgryzam, zupełnie jak przed okresem, albo jak ma być pełnia