Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
pati_zuzia wrote:W szpitalu na wywolaniu,ale ciagle czekam I jedyne skurcze jakie mam to posladkow od zasiedzenia
Mnk ten huragan czy cyklon czy tam co to wialo nie bylo takie straszne,chyba powodzie wiecej szkod narobily. Przynajmniej w mojej okolicy nie bylo tak tragicznie. W kwietniu wialo podobnie ale krocej a teraz chyba z tydzien albo jakos tak.7w3d 💔 -
nick nieaktualnyJestem!
Mówiłam że to jakiś fałszywy alarm był. Rozwarcie bez zmian na 1cm, szyjka miękka ale w miarę długa. Na KTG mały w kulki leciał, chwilę się powiercił i poszedł spać, nie chciał współpracowaćNastępna wizyta za tydzień. Zwolnienie dostałam do terminu porodu już
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Długo już mnie nie było ale mój dostęp do Internetu jest mocno ograniczony, a poza tym ostro z remontem walczymy, powoli widać koniec.
Jutro ściągają mi pessar i się zacznie wielka niewiadoma. Od 2 tygodni walczę z nadciśnieniem biorę dopegyt 3x1. Strasznie się boję porodu siłami natury, bólu tak się nie boję, co tego, że będą jakieś straszne komplikacje maleństwo urodzi się niedotlenione lub coś innego. Nie mogę przez to spać. Jak sobie radzicie z takim strachem? Czy tylko ja się boję?
Wielkie gratulacje wszystkim rozpakowanym Mamom, dużo zdrowia dla Was i Waszych dzieciaczków! -
Pchelkaa wrote:Dzieki Inso, dzis tez jade ta metoda i widze poprawe. Teraz przez 7 min z jednej piersi udalo mi sie sciagnac niecale 20 ml- dla mnie to sukces
Mamusie ktore wyszly juz do domciu ile Wasze maluchy stracily na wadze w dniu wypisu?
Moja z 4100 przy porodzie dzis rano wazyla 3780gboje sie ze nie wyjdziemy przez to jutro, bo widze ze naswietlania pomagaja- juz nie jest taka zolta, tez tak mowia polozne i dr na obchodzie.
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamusie ktorych dzieci byly naswietlane jak sobie radzilyscie z rozlaka z maluchem? Ja caly czas siedze i wyje. To straszne ale bez Malej nic nie ma sensu
jeszcze polozna mnie wkurrrr mowie jej ze mam pokarm i ze ide odciagne przyniose to nakarmie ja, przychodze a Irenka juz je mm!! Nosz kurwa! To po chu.. ja pracuje zeby pokarm byl w cyckach? Noc bedzie masakra dla mnie
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:ja, ja ja!! mnie ostro przeczyściło i górą i dołem no ale nie zapowiada się
zobaczymy, 8.12 dopiero za pare godzin
Matlena chyba też miała, co u Ciebie? zbiorowe czyszczenie kiszek??
Pchelkaaa znam ten stan, ja miałam dokładnie tak samo, płakałamniestety hormony i ciężko jest sobie przetłumaczyć, że to dla dobra maluszka, ale właśnie tak musisz o tym myśleć, że teraz go nie masz, ale to dla jego dobra i za kilka / kilkanaście godzin będzie już zdrowy i z Tobą na zawsze
trzymaj się, wiem co przechodzisz i to normalne że tak reagujesz! JESTEŚ MATKĄ
Matleena, Pchelkaa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Mamusie ktorych dzieci byly naswietlane jak sobie radzilyscie z rozlaka z maluchem? Ja caly czas siedze i wyje. To straszne ale bez Malej nic nie ma sensu
jeszcze polozna mnie wkurrrr mowie jej ze mam pokarm i ze ide odciagne przyniose to nakarmie ja, przychodze a Irenka juz je mm!! Nosz kurwa! To po chu.. ja pracuje zeby pokarm byl w cyckach? Noc bedzie masakra dla mnie
No naprawdę po chamsku postąpiła. A pewnie się cisną o kp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonczymy dzisiaj 1 miesiac
http://iv.pl/images20987090123636744766.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 19:16
pati_zuzia, Moniusia89, justyna14, Dżulia, aannkkaa, genoweffa, Matleena, Ola_45, MeGi2986, alicja_, Madzisek, Biedroneczka29, cytrynówka, lilianna, Beatrice, Piegus, aneczka1983, emilka24, Kourtney, maya34, Klara87, Pchelkaa, Marik, iNso87, bella88, lula.91, ilonia1984, kwiatakacji, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrobie was jak tylko znajde dluzsza chwile. U nas sie pojawily provlemy ze spaniem.strasznie dlugo trwa zanim zasna. Mam nadzieje ze to takie przejsciowe. Probowam od wczoraj wszystkiego. Teraz w koncu zasnely mi w woombie. Mam nadzieje ze to nasze wybawienie potrwa dluzej . dzisiaj bylo usypianir i w wozku i nawet w fotelikach ich bujalam ale oczy jak 5zl
Blair lubi tę wiadomość