Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Acikk wrote:Rewelka ja tez tak miałam i juz nie doszłam nawizyte także ten

Oby, ale wątpię żeby dziś wylazł, bo cały czas myli kierunki i próbuje przez brzuch, tłumaczymy mu z mężem, że tak nie wyjdzie, ale no nic do niego nie dociera... -
nick nieaktualnyMamusie a jak chodzicie do lekarza to bierzecie dla maluszka butelke? Jutro mamy wizyte w poradni neonatologicznej i nie wiem czy odciagnac pokarm i butle wziasc czy w razie W dac cycka. Wolalabym butle ale jak podgrzac ? Nie posiadam podgrzewacza, mam taki pojemnik na butelke- cos jak termos ale lipnie sie sprawdza bo szybko stygnie mleczko
-
nick nieaktualnyMatleena, babciom się spieszy bo bazarek otwierają

Pchełka, a termoopakowanie masz może?
edit: już dwie godziny sprzątam i nadal porządku nie widać. Tyle co w szafach bo wszystko powywalałam i układam ciuchy od początku, musiałam przejrzeć jakie zakupy mnie czekają jak trochę brzucha zrzucę
Teraz chwila odpoczynku z herbatką i zaraz znowu się biorę, może się coś ruszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 13:58
-
nick nieaktualnymyślę że będą chcieli Cię zostawić jak będzie dużo miejsc, a pewnie będzie po weekendzieMoniusia89 wrote:Hej dziewczyny
Ja nadal czekam aż mój synek ze chce wyjść dziś wizyta u lekarza i wizyta w szpitalu tylko nie wiem czy tam zostanę czy karzą mi wracać do domu, ale nie obrażę się jak zaczną wywoływać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaka tu dzisiaj cisza dziewczyny Widać że praca wre, część rodzi a część wypędza dzieciaczki
Ja też zrobiłam maraton po miescie i teraz zaległam na kanapie. Ja już przekopałam wszystkie szafy i poogarniałam całe mieszkanie po 3 razy więc rozrywki muszę szukać na zewnątrz ;)Dzisiaj jeszcze zakupy świąteczne na dobicie będą
-
nick nieaktualnyZieloneoliwki, mam! Musze wyprobowac teraz czy trzyma cieplo dlugo
dzieki, zapomnialam o tym.
Ja mam takiego lenia, córa spi od 13, ja powinnam ogarnac ubrania w szafie- ciazowe pochować a te sprzed ciazy ogarnac, taaaak mi sie nie chce dupska ruszyc. -
nick nieaktualnyA moje dziecko niechce spac w nocy i teraz w dzien tez nie bardzo a ja noe mam sily
U mnie jest tak ze moje mleko jalowe a maly sie nie najada jak go przystawiam to wypluwa cyca a ja jestem zalamana bo tak bardzo chcialam karmic piersia czuje jakbym zawiodla moje dziecko
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Hej dziewczyny
Ja nadal czekam aż mój synek ze chce wyjść dziś wizyta u lekarza i wizyta w szpitalu tylko nie wiem czy tam zostanę czy karzą mi wracać do domu, ale nie obrażę się jak zaczną wywoływać
Moniusia a ile jesteś po terminie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Mam wyniki. Nic się nie poprawiło z tą moją wątrobą a nawet jest delikatnie gorzej. Udało mi się wbić do lekarza jutro na 14:30 + ktg. Przynajmniej wiem, że nie wmawiam sobie swędzenia. Zobaczymy co powie doktorek.
To chyba pierwsza urodzisz
Tzn. będziesz może miała wywołanie
Chyba że mają na to lekarstwa. Bo jak tyle swędzi, a wyniki po raz drugi są złe to powinien coś lekarz na to zaradzić.