Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:A teraz pytanie. Czym smarujecie glowki? Oliwka czy czyms innym?
A i ile takie malenstwa moga siedziec w lezaczkach czy hustawce? Bo strasznie lubia a nie chce tez za dlugo ich w tym trzymac
Ja kąpie Sarkę w Oilatum i główkę też jej w tym myje, wiec później już niczym jej nie smaruje.
A Ty w czym kąpiesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 12:57
-
nick nieaktualnyFlakonik - dziewczyny cudowne! Mogę spytać jaka masz temperaturę w domu ze chodzą w krótkich rękawach? No i pod czym śpią i jak są wtedy ubrane ? Moja niedawno miała jeszcze dwie warstwy długie (zalecenia szpitalne) - od kilku dni już tylko jeden długi rękaw i spodnie nosi - tak samo jest kladziona spać + koc minky ocieplony i ni wiem czy nie za dużo - no domu mamy 22 stopnie - od jutra mamy zejść do 20/21 - położna mówi ze jest do ze tak jak robimy. Jutro mamy pierwsza wizytę u pediatry i zobaczymy jak przybiera na wadze i dowiem się o ubiór ale ciekawa jestem jak to u ciebie wygląda.
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMenka spokojnie. To zdjecia robione na przewijaku. Normalnie na takie krotkie body ubieram nim spodnie i sweterek. Spia tez pod kocykiem minky albo w spiworku. Najczesciej to chyba ubieram nim jakies pajace cieplutkie
W domu mamy 21/22.Michcia, menka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Ja kąpie Sarkę w Oilatum i główkę też jej w tym myje, wiec później już niczym jej nie smaruje.
A Ty w czym kąpiesz?
Ale sie zastanawialam czy oprocz mycia glowki cos jeszcze stosujecieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 13:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy kapiemy tylko oilatum i tym tez glowke myjemy, nic poza tym.
Misia moj praktycznie wogole nie odbija,nie ulewa tez i nie ma problemu z baczkami wiec widocznie nie lyka duzo powietrza.
My zastanawiamy sie nad szczepieniem. Ale jesli juz to tylko podstawowe i nieskojarzone. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Zamowilam pizze. Nie mam sily,czasu ani checi robic obiadu
Alicja a jak z godz karmienia? Zmienilas juz na te 6razy?
Aa i jak efekty sesji? Masz juz jakies zdjecia?
Jutro będę miała zdjęcia.A 11stycznia kolejna sesja:) Tym razem wraz z rodzicami.
Próbowałam dziś w nocy zmienić na te 6 razy tj. wydłużyć nocną przerwę ale skonczyło się to tak, że rozprogramowałam dzidzie i wyszło mi w sumie 8 karmień na dobe.
Dziś kolejna próba. -
nick nieaktualnyMy mamy termin na 14 stycznia i bedziem szczepic 5w1 plus rota i pneumokoki.Tez nic nie czytam o tym , bo jak bym zaczela to pewnie bym zwatpila w szczepienia a wiem ze sa potrzebne.
My kapiemy w Oilatum a po kapieli smaruję oliwką. Ale my kąpiemy co 3 dzień.
Megi a wcześniaki to chyba mają za darmo tą 5w1. -
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Jutro przyjezdza maz i od raxu jedziemy na szczepienie. Alez mam stresa. Jak sie nim cos stanie to sobie tego nie wybacze...
A z drugiej strony chce to 6w1 bo chce zeby mialy maksymalna ochrone...
A wy kiedy macie szczepienia?
My mamy po 10stycznia. Też 6w1.
Nie bój się! Wszystko będzie dobrze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się jutro wybieram kupić parę drobiazgów świątecznych, więc kupię też coś Kubusiowi w prezencie pod choinkę, rozpakuje sobie jak będzie na świecie
Nie robimy sobie generalnie z rodziną prezentów, poprosiłam żeby lepiej kupili coś małemu, zamiast nam robili prezenty.
Z mężem mamy dziś leniwą niedzielę, cały dzień leżymy w łóżku przrd telewizorem ale idziemy zaraz się przejść na pizzę, albo co, bo stwierdziłam że zgnijemy w tym łóżku w końcua że po porodzie przechodzę na dietę, to muszę teraz się nażreć
a! Marik, jak przenosimy obie to i takbędziesz pierwsza, bo ja na wywołanie mogę się dopiero 5 stycznia położyćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 15:41
-
nick nieaktualny