X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Dzieki za odpowiedz :)
    U nas kupki sa raz na dzien. Czasami dwa razy.
    I raczej nie przepajam. Samo mm.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alisss871 wrote:
    Dziewczyny z szytym kroczem-po ilu dniach moglyscie normalnie usiasc?
    ja od razu po porodzie 3 godziny już normalnie siedziałam i teraz i przy pierwszym porodzie.

genoweffa lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) impreza wczoraj sie udała , Pola spała a Olek szalał w najlepsze :) dziś się nawet do kościoła z Olkiem wybrałam, mąż kupił choinkę i jutro ubieramy, a w południe zaliczyliśmy pierwszy rodzinny spacer :) miłego wieczoru

pati_zuzia, kwiatakacji, ZieloneOliwki, Pchelkaa, Nadulka, Matleena lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :* jak się czujecie dziś ?:)
    U nas dobry humor ale samopoczucie okropne, znowu się martwie bo doszło mi straszne puchniecie stóp, i wkrecam sobie ze to może być to zatrucie ciazowe bo ciśnienie mam wysokie + plus nogi jak Shrek .... martwie się trochę. Miała któraś z was ?

• mnk Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak teraz, 10kg na plus w ciagu tygodnia:P tylko u mnie maja na to wyjebane...

Ja zrobilam babeczki wlasnie i ide zabrac sie za pierogi z twarogiem na slodko aww taka mam chec ze szok:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro robie torta bo we wtorek maz ma urodziny,ale imprezy nie robimy, moze jeden znajomy przyjdzie o tak o posiedziec :) teraz czekam na gosci, ma przyjsc moja byla szefowa z dzieciakami, w sumie czesto sa u nas bo ieszkamy od siebie z jakies 300m :) w wigile przyjezdza moj brat i jedzie rano w szczepana,a raczej my go odwieziemy, bo nie bedzie mial jak wrocic. 25 tez nam sie odwiedziny znajomych szykuja, wiec dosc zajete swieta. Dobrze,ze wigilie mam juz zrobiona prawie od miesiaca :)

Anka a kiedy masz jakas wizyte u lekarza? Maja zamiar wywolac Ci porod, bo ja juz nie pamietam kiedy komu i jak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnk no u Ciebie to jest fenomen ze nic z Tobą nie robią :o

Pati_Zuzia ale mi chęci na torcika zrobiłas. Na ostatniej wizycie lekarz mówił ze chce zakończyć ciążę przed terminem ze wzgledu na ciśnienie ( on trzyma się terminu wg pierwszego usg czyli 29 grudzień) teraz mam w srode wizytę obawiam się ze w wigilię wyląduje w szpitalu.

• rewelka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:

Pati_Zuzia ale mi chęci na torcika zrobiłas. Na ostatniej wizycie lekarz mówił ze chce zakończyć ciążę przed terminem ze wzgledu na ciśnienie ( on trzyma się terminu wg pierwszego usg czyli 29 grudzień) teraz mam w srode wizytę obawiam się ze w wigilię wyląduje w szpitalu.

Taaaak Ją też będę ma święta w szpitalu :)
    U mnie fajny weekend mamy już choinkę cudna :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:

Mysl w ten sposob ze to na dniach. :) a masz miec cesarke czy sn? No u Mnk to juz w ogole cuda nie widy.

• cytrynówka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    Hej kochane :* jak się czujecie dziś ?:)

Ja po nocnych bólach w krzyżu i biegunce cały dzień odsypiam... Oczywiście już wszystko ucichło. Jutro o 12ej mam wizytę, może po niej coś się ruszy...

ug37hdgeo4bxjxq2.png
    f2wl6iyeydwn0wui.png

BETAHcg 2.01.2019 7326,00 :D
  • mnk Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie czuje jak jakis ewenement juz powoli:D:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Revelka to będziemy miały wigilie online haha :)

Pati_zuzia Nie wiadomo czy CC czy sn, juz mi wszystko chyba jedno.. byle do środy !!

Cytrynowka O to może odsypiasz przed porodem , bo i Cie przeczysciło i senność :D

pati_zuzia, cytrynówka lubią tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się spać chce, może też odpoczywam przed porodem, i tak Mnk jesteś fenomenem :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wee wtorek na 8 mam byc na oddziale bedziemy rodzic :-)takze trzymajcie kicuki :)

pati_zuzia, Dżulia, aannkkaa, rewelka, cytrynówka, ZieloneOliwki, MeGi2986, Acikk, Madzisek, Nadulka, Matleena, kwiatakacji lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie skosztowalam troszkę winka mm mm... :)

Dżulia, pati_zuzia, ZieloneOliwki, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dziewczynki trzymam kciuki żebyście na święta miały swoje dzieciątka :)
    My juz dzisiaj byliśmy w kościółku tzn przed kosciolkiem i na obiadku u moich rodziców także zaczynamy normalnie funkcjonować :P :)

ZieloneOliwki, Matleena, aannkkaa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A ja wlasnie skosztowalam troszkę winka mm mm... :)

A ja w myślach z Tobą: mmmm...

KASIAG kciuki będą zaciśnięte :-) W miarę możliwości pisz co będzie się działo :-)

Aannkkaa i Rewelka tylko nie zapomnijcie się podzielić opłatkiem on-line :-D

aannkkaa lubi tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobilam pierogi i sie stalam najszczesliwszym czlowiekiem swiata:D

Mama-julka, Dżulia, cytrynówka, pati_zuzia, Nadulka, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    A ja zrobilam pierogi i sie stalam najszczesliwszym czlowiekiem swiata:D

A jeszcze ich nie jadłaś?
    Ja już na kolację opanowałam niedawno zrobione ozory z sosem tatarskim. Plus kakałko (jak to Zieloneoliwki piszą) ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 20:33

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ja już na kolację opanowałam niedawno zrobione ozory z sosem tatarskim. Plus kakałko (jak to Zieloneoliwki piszą) ;-)
    ozory? a cóż to takiego?

‹‹ 2163 2164 2165 2166 2167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ