Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej
impreza wczoraj sie udała , Pola spała a Olek szalał w najlepsze
dziś się nawet do kościoła z Olkiem wybrałam, mąż kupił choinkę i jutro ubieramy, a w południe zaliczyliśmy pierwszy rodzinny spacer
miłego wieczoru
pati_zuzia, kwiatakacji, ZieloneOliwki, Pchelkaa, Nadulka, Matleena lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyHej kochane :* jak się czujecie dziś ?
U nas dobry humor ale samopoczucie okropne, znowu się martwie bo doszło mi straszne puchniecie stóp, i wkrecam sobie ze to może być to zatrucie ciazowe bo ciśnienie mam wysokie + plus nogi jak Shrek .... martwie się trochę. Miała któraś z was ? -
nick nieaktualnyJa jutro robie torta bo we wtorek maz ma urodziny,ale imprezy nie robimy, moze jeden znajomy przyjdzie o tak o posiedziec
teraz czekam na gosci, ma przyjsc moja byla szefowa z dzieciakami, w sumie czesto sa u nas bo ieszkamy od siebie z jakies 300m
w wigile przyjezdza moj brat i jedzie rano w szczepana,a raczej my go odwieziemy, bo nie bedzie mial jak wrocic. 25 tez nam sie odwiedziny znajomych szykuja, wiec dosc zajete swieta. Dobrze,ze wigilie mam juz zrobiona prawie od miesiaca
Anka a kiedy masz jakas wizyte u lekarza? Maja zamiar wywolac Ci porod, bo ja juz nie pamietam kiedy komu i jak -
nick nieaktualnyMnk no u Ciebie to jest fenomen ze nic z Tobą nie robią :o
Pati_Zuzia ale mi chęci na torcika zrobiłas. Na ostatniej wizycie lekarz mówił ze chce zakończyć ciążę przed terminem ze wzgledu na ciśnienie ( on trzyma się terminu wg pierwszego usg czyli 29 grudzień) teraz mam w srode wizytę obawiam się ze w wigilię wyląduje w szpitalu. -
aannkkaa wrote:Mnk no u Ciebie to jest fenomen ze nic z Tobą nie robią :o
Pati_Zuzia ale mi chęci na torcika zrobiłas. Na ostatniej wizycie lekarz mówił ze chce zakończyć ciążę przed terminem ze wzgledu na ciśnienie ( on trzyma się terminu wg pierwszego usg czyli 29 grudzień) teraz mam w srode wizytę obawiam się ze w wigilię wyląduje w szpitalu.
Taaaak Ją też będę ma święta w szpitalu
U mnie fajny weekend mamy już choinkę cudna -
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Mnk no u Ciebie to jest fenomen ze nic z Tobą nie robią :o
Pati_Zuzia ale mi chęci na torcika zrobiłas. Na ostatniej wizycie lekarz mówił ze chce zakończyć ciążę przed terminem ze wzgledu na ciśnienie ( on trzyma się terminu wg pierwszego usg czyli 29 grudzień) teraz mam w srode wizytę obawiam się ze w wigilię wyląduje w szpitalu.
Mysl w ten sposob ze to na dniach.a masz miec cesarke czy sn? No u Mnk to juz w ogole cuda nie widy.
-
nick nieaktualnyRevelka to będziemy miały wigilie online haha
Pati_zuzia Nie wiadomo czy CC czy sn, juz mi wszystko chyba jedno.. byle do środy !!
Cytrynowka O to może odsypiasz przed porodem , bo i Cie przeczysciło i sennośćpati_zuzia, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Powodzenia dziewczynki trzymam kciuki żebyście na święta miały swoje dzieciątka
My juz dzisiaj byliśmy w kościółku tzn przed kosciolkiem i na obiadku u moich rodziców także zaczynamy normalnie funkcjonowaćZieloneOliwki, Matleena, aannkkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A ja wlasnie skosztowalam troszkę winka mm mm...
A ja w myślach z Tobą: mmmm...
KASIAG kciuki będą zaciśnięteW miarę możliwości pisz co będzie się działo
Aannkkaa i Rewelka tylko nie zapomnijcie się podzielić opłatkiem on-lineaannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnk wrote:A ja zrobilam pierogi i sie stalam najszczesliwszym czlowiekiem swiata:D
A jeszcze ich nie jadłaś?
Ja już na kolację opanowałam niedawno zrobione ozory z sosem tatarskim. Plus kakałko (jak to Zieloneoliwki piszą)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 20:33
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość