Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Azande też dla Poli coś z Olkowych staruch bucików znajde
mam ze 3 czy 4 pary i takich uniseksów akurat więc nie kupuje. Kupić muszę Olusiowi i sobie coś. Tylko teraz jak dobrze trafić z rozmiarem? Na zime miał kozaczki 22 i nadal są dobre, to na wiosne adidaski mu 23 kupić czy mierzyć stope i np 1 cm większe?
7w3d 💔 -
U nas jak kupki nie ma jeden dzień to ja już w stresie. Ale widzę ze to normalne
Nawet nie pomyslałam ze na wiosnę trzeba będzie buciki kupić. Dobrze ze jesteście
Justyna14, dajesz radę z dwójka to pewnie i z trojka byś sobie poradziłaPodziwiam i tak!
-
na empikfoto można po taniości wywołać fotki , promocja jest na dzień kobiet. ja wczoraj zamówiłam za 400 fotek 88 zł, to wychodzi chyba 22 g za sztuke. Odbiór w dowolnym empiku, mi napisali ze za tydzień będą do dbioru.
Pchelkaaa lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Nasz torcik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:28
pati_zuzia83, Patutka, MeGi1986, genoweffa2, justyna14, moniek90, Pchełka500, Nadulka, Suerte, Moniusia89, lilianna, m@rzenie, Madzisek, nutella_, iNso87, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
-
Justyna14 ja nie pomogę, zazwyczaj kupuję na miejscu.
My jesteśmy na etapie wybieramia ubranka na chrzest. Robimy na 2 dzien swiat i nie wiem kurcze jaka pogoda moze nas zaskoczyc. Podoba mi sie cos takiego:
http://allegro.pl/ubranko-do-chrztu-julek-r-62-pikowka-hit-i5728022716.html#thumb/3[url\] -
agat wrote:Genoweffa2 a jak podajesz Bobotic. U nas wyraźna zmiana, podaję po 3 krople. (nie więcej niż 6 razy na dobę).
Lipa, dzięki -
Azande, a co Was powstrzymuje przed Chrztem na Święta?
Revvelka, torcik cudnyU nas by nie zdał egzaminu, bo nikt nie lubi tej polewy lukrowej. Ale jest naprawdę piękny. I te małe torciki....
Megi, ubranko śliczne i myślę, że doskonale się sprawdzi
Justyna, musiałabyś się zdecydować na większą różnicę wieku i wtedy będzie lżej. A dzieciom to na pewno nie zaszkodzi. U nas chłopcy są co 3 i 4 lata rodzeni. A Paulinka po 5 latach się urodziła. Chłopcy się kłócą, biją-normalkaAle mają wspólny język i bardzo są za sobą
Ja zamawiam zawsze z Cefarm24-ale chyba płacę za dostawę...nie pamiętam.
Zamawiam tam herbatkę na brzuszek i na dobry sen z Humany -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:08
MeGi1986, moniek90, czarnaamalinaa, Pchełka500, Moniusia89, pati_zuzia83, cytrynówka, Nadulka, ajami19, niania.ogg, Mama_Julka, lilianna, m@rzenie, Madzisek, kijanka_88, iNso87, Ola_45, Pchelkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarnaamalinaa wrote:To można planować?
Sama nie wiem ile w tym planowaniu płci jest prawdy.
Jest kilka zasad, które podobno zwiększają prawdopodobieństwo urodzenia danej płci.
Ja sie przyznaję, że przy staraniach o czwartą ciążę trochę poczytałam, bo bardzo chcieliśmy córeczkę. Oczywiscie decydowaliśmy się na kolejne dziecko, obojętnie jakiej płci będzie, ale stwierdzilismy, że przecież nie zaszkodzi skorzystać z tych sposobów
I bęcMam córunię
Tak samo cudowną jak moi chłopcy
Suerte, MeGi1986, Madzisek, Pchelkaaa lubią tę wiadomość