Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_45 u nas też katarek ropny ale lekko zielonkawy. Lekarz zalecił Dekortineff do nosa. jakby ucho bolało to samo do ucha, jak oczy zaropieją to samo
przez to niestety kolejne szczepienie odwołanew ten sposób mała była szczepiona tylko w szpitalu po urodzeniu... załamka.
a i jeszcze czekamy do @, bo trochę z mężem popłynęliśmy i z przytulankami zahaczyliśmy o dni płodne... mój jak się dowiedział to się roześmiał i powiedział UPS!! a potem "ale jak to,przecież dopiero co @ była." ta, w sobotę się skończyła. ale jaja by były jakbym zaszła ot takWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 13:41
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam dwie cesarki. Jedną w lipcu 2014, drugą w grudniu 2015 i o kolejną ciążę pozwolił mi się zacząć starać w grudniu 2016.
Ja miałam krótki odstęp między cc i blizna była w miarę, a dziewczyna z łóżka obok mała rugą cc po 6 latach i blizny prawie nie miała. Lekarz jej powiedział, że jeden skurcz i macica by pękła.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
iNso87 wrote:Tak 2 cc ;d dwa razy początek sn a potem mimo zastrzykow itp. podczas porodow na rozszerzenie rozwarcia lipa wychodzila i konczylo się cc
mysle,ze do 3 razy sztuka sobie daruje i od razu na cc bym się umawiala
nie wiem, w chwili obecnej mogla bym mieć 3 ale do grudnia daleko;D7w3d 💔 -
widzę, że sporo z nas już o kolejnym dziecku myśli, a ten czas po cc do kolejnej ciąży t chyba indywidualnie podają po "obejrzeniu" kobiety, bo wiadomo, że każdy inaczej dochodzi do siebie. Mi mój ginek powiedział na kontrolnej wizycie po 6 tyg od porodu, że już organizm jest jakbym w cale nie rodziła i spokojnie można kolejne dzieciątko planować, ale ja fizycznie jeszcze do siebie nie doszłam7w3d 💔
-
ale czas leci, macie racje, dopiero co rodziłyśmy, a teraz zaraz będziemy wprowadzać już na poważnie jedzonko itd. zaraz będą pierwsze siadania, obroty, raczkowania
potem święta i chodzenie
to która pierwsza będzie w ciąży? jak obstawiacie? nutella??
7w3d 💔 -
Hashija wrote:Ola_45 u nas też katarek ropny ale lekko zielonkawy. Lekarz zalecił Dekortineff do nosa. jakby ucho bolało to samo do ucha, jak oczy zaropieją to samo
przez to niestety kolejne szczepienie odwołanew ten sposób mała była szczepiona tylko w szpitalu po urodzeniu... załamka.
a i jeszcze czekamy do @, bo trochę z mężem popłynęliśmy i z przytulankami zahaczyliśmy o dni płodne... mój jak się dowiedział to się roześmiał i powiedział UPS!! a potem "ale jak to,przecież dopiero co @ była." ta, w sobotę się skończyła. ale jaja by były jakbym zaszła ot tak??
7w3d 💔 -
czesc dziewczyny, troche mnie nie bylo, bo taka fajna pogoda siee robi, ze ciagle jestesmy w trasie z dziecmi
usg glowki kontrolne wyszlo nam dobrze na szczescie i mala wazy 6300
przy okazji po 2 tyg meki wybil nam sie jeden zabek terazz czekamy na drugego zeby sie przebil .
Czy Wasze maluchy tez tak sie caly czas smieja??Zuzka non stop cieszy japusie i piszczy a z radosci az sie cala trzesie heh az sie boje co to bedzie jak poddrosnie, jest taka ruchliwa, a wszyscy mowia, ze Zuzki to charakterne babki sa...
no i inso jak tam z tym ulewaniem ? ustapilo??Mama_Julka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jaki polecacie inhalator?03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Hej hej
czytam Was regularnie
Inso oczywiste ze pochwalisz sie fota balkonu
U nas Franek tez zaczyna siadac, juz z pozycji półlezacej sie potrafi podniesc, cholera mala nawet przy karmieniu chce siedziec i trzeba go sila klascbylismy na bolansie bo szczepienia mamy ciagle wstrzymane i maly wazy 7080 i ma 66cm dlugosci
a glowka 44 cm.
Kava, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dawno nie zaglądałam tu ale staram się czytać.
Mój ostatnio marudny źle sypią w nocy pobudki mam co godzinę.
A tak poza tym to mój głodomorek waży 7800 gram i 65 cm. Lubi zjeść jak tatuś haha.
Co do instalatorów to wiecie może jakie to są te ze smoczkiem? I czy są dobre? Musiałabym jakiś kupić w razie wu.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Weekend ale zajrzałam
nie pamietam z ktora z was pisalam o plaskiej główce?... Kava czy to ty bylas?
Zakupilam ta poduszke headcare i poki co mala sie przyzwyczaila... Nawet jak czasem poloze ja bez poduszki to trzyma glowke albo na wprost albo na boki, ale co najwazniejsze nie tylko na prawowiec progres jest