Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja. Ja od 6 na chodzie bo Szymek wstal. Upieklam bulki na sniadanie dla siebie i mezowi do pracy, wstawilam pranie, ogarnelam sypialnie i umylam wlosy. Szymek poszedl spac ok 7.30 i wstal o 8...wesolutki caly
U was tez tak zimno? W domu jak weszlam wczoraj to zamarzlam. Od czwartku nas nie bylo, nic sie nie gotowalo, nie robilo to zimno. W nocy jak karmilam szymka to na lezaco pod kocem. Jego pokoj przylega do klatki schodowej i jest najzimniejszy.chyba kupie taki promiennik to w nocy tam zagrzeje troche. Farelka robi za duzo halasuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 08:21
-
natalka0887 wrote:Kava serio? U nas nie grzeja jeszcze. Dzis dopiero zimny poranek bo 6 st. Tydzien temu bylo ok 12-13 rano. W dzien 19-22st wiec nie taki zimno jeszcze. No farelka jak grzeje to cieplo, jak sie ja wylaczy to szybko sie schladza
Ale to dlatego, ze wspólnota zadzwoniła do operatora i poprosiła o włączenie ogrzewania. Co roku tak robimy, bo zimno -
Kurczę Ania współczuję. Pamiętam jak Filipowicz ropialo oczko na samym początku. Bardzo długo się meczylismy i płakał bardzo też. My mieliśmy coś z antybiotykiem chyba na to oczko. Nie pamiętam jak się nazywało..
Kiedy wracacie do Polski?
U nas też od tygodnia już grzejąNawet nie muszę grzejników odkrecac bo mieszkanie nagrzewa się od innych mieszkań
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Lecimy jutro o 23. Ale dziś wybierzemy się do miejscowego lekarza. Tu leki są makabrycznie drogie więc nie wiem czy wykupię ale przynajmniej niech obejrzy. Martwię się że to coś poważniejszego. On w ogóle ma skłonność do zaczerwienionych oczek bo często je przeciera. I to chyba jakaś infekcja bo ma katar i pokasłuje. Taka końcówka... Już swojego M uprzedziłam, ze w razie czego dziś ma umówić wizytę u lekarza. Popołudniu będę wiedzieć czy okulista czy pediatra. Prawdopodobnie przejdę się z nim zrobić wymaz aby sprawdzić czy to nie jakaś grubsza sprawa (gronkowiec czy coś- tak mi mama poleciła). Oby nie było większego problemu. No i włączyła się moja fobia że idę do lekarza gdzie zarazki, bakterie a w ciąży jestem
-
U nas nocka masakryczna. Nie spalam prawie wcale. Zuzka jak zwykle o 20 poszla spac, nic jej nie bylo. Poszlam prasowac do drugiego pokoju, mala zostala z tatusiem, ale co chwile sie budzila. Przyszlam do nich, Zuza sie obudzila i zaczela tak szalec, ze az nie naturalne to bylo. Nie wiedziala co ze soba zrobic i tak z godzine. Potem ja lulalam nastepna godzine bo opory miala straszne zeby zasnac. Zasnela i zaczela przez sen siadac i wolac baby, za chwile dalej to samo. Mierze temp a tam prawie 40 stopni. Boze jak sie wystraszylam. Dal jej maz ibum, troche temp spadla, ale do rana juz nie spalam tylko caly czas jej pilnowalam i mierzylam temp. A ona normalnie ledwo zywa. Rano patrzylam to przebila sie druga jedynka na gorze, takze mamy juz 6 zebow. Temp rano prawie 38, pojechalam do pediatry i nie dosc, ze dziasla ja mecza bo dwojki na gorze sie jeszcze pchaja to gardlo do tego mocno czerwone. Mamy antybiotyk
Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.
Justyna ja tez dostalam dzis okres. Nawet cos przed czasem, bo cykle mam 30 dniowe. Takze nie bylo zlotych strzalow
-
Moze w tym miesiacu sprobujemy znowu i udadza sie zlote strzaly
Inso dolaczysz moze do nas i tez sprobujesz?
Justyna juz wiem co czulas jak Pola miala taka temperature. Normalnie rece opadaja z tej bezsilnosci. Zuzia dzis na wadze siedziala u dr i rowne 10kg wazy
iNso87, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Już jesteśmy po wizycie. Drobna infekcja. Dostaliśmy krople do oczu i syrop który kupiłam (19 euro czyli ok 90 zł; wyszło taniej niż za mój magnez i no-spę za którą zapłaciłam 26 euro czyli ok 140 zł- to tak w ramach informacji co do cen, które jak dla mnie są powalająco wysokie). Powinno pomóc. A swoją drogą to super to jest tu zorganizowane. Aptek jak u nas jest sporo, a w każdej z nich jest gabinecik lekarski. Każda wizyta kosztuje 10 euro. Obsługa, że tak powiem, szybka i miła. Nie ma kolejek, łatwy dostęp do lekarza.
justyna14 lubi tę wiadomość
-
sabinaaa wrote:Justyna ja tez dostalam dzis okres. Nawet cos przed czasem, bo cykle mam 30 dniowe. Takze nie bylo zlotych strzalow
justyna14 lubi tę wiadomość