Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jestem jestem ale jakos czasu brak.
Starania nadal. Nie odpuszczam. Do konca roku daje sobie czas. Pozniej przerwa.
Co do badań, nie zrobilam w koncu bo nie miałam z kim Filipa zostawic z rana, a nie chciałam chlopaka straszyć labolatorium bo on sie boi wszelkich gabinetów więc po prostu odpusciłam. Nastepnym razem -.-
U mnie już 14dc. Robilam 3 testy ovu, z czego pierwszy w 10dc byly lekkie takie same kreski. To juz pozytyw? Czy musza byc takie same ale mocne? Bo dwa kolejne juz ewidentnie negatywne bo druga jasniejsza. Tyle ze miedzy pierwszym a dwoma kolejnymi byl jeden dzien przerwy (11dc) i w tym dniu wlasnie mialam sluz zabarwiony krwią, nie brązowy czy cos tylko z krwią.
Rano, pozniej juz spokoj byl.
Mierze temperature (juz mam dość! To nie dla mnie) i w poprzednich dniach pieknie 36,6 -36,5 a dzisiaj spadek do 36,3. Zobaczymy czy bedzie jakis spektakularny wzrost -.-
Jestesmy zdrowi, Filip wyzdrowiał, ja zapracowana dlatego tyle mnie nie bylo. Do poludnia z Filipem, popoludniu do wieczora w pracy. I tak od 2 tygodni w sumie.
Teraz w weekend wesele mamy. Troche sie odstresuje
No to tak po krotce strescilam co u nas
Dziewczyny nie przejmujcie sie brzuszkamiJak urodzicie to je zrzucicie na pewno, teraz ciaza was usprawiedliwia. Kazda kolejna jest inna i moze rzeczywiscie ten brzuszek widac wczesniej, tak kiedys czytalam
Justyna - trzymam kciuki kochana za Was :*
Jak bede miala jeszcze chwile to sie odezwe03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Aneczka inso potwierdzam co Ola napisała - kolejna ciąża jest szybciej widoczna także spokojnie
cieszcie się teraz tym stanem bo potem będziecie miały dość jak ja teraz.
U mnie znów jakiea twardnienia całego brzucha i lekki bol miesiączkowy doszedł.
Zobaczymy czy się coś na weekend z tego wykluje . Ah i dużo śluzu się pojawiło.7w3d 💔 -
Hej!
Ja juz po wizycie. Dziec jest całe 1,03cmciałko żółte też widoczne obok. Usg zgadza się z OM także też w sam raz 7tydzien:) Mam skierowania na badania. Kolejna wizyta za 3 tygodnie i wtedy założy mi kartę. Akurat wypadało 10tego sierpnia i musiałam przełożyć na 14tego na wtorek. Będziemy 10tego nad morzem, a 13tego w pn muszę u nich badania jeszcze zrobić także wynik na drugi dzień. Trochę czekania ale jakoś przeżyję. Serducha nawet nie widzialam ale nie przejmuje się, wazne, ze dziec rośnie czyli okej.
fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 11:46
Ola_445, justyna14, Kava, kasiakasia11, MeGi1986 lubią tę wiadomość
-
Justyna - dobrze pamietam jak to sie u mnie zaczeło. Tez duzo śluzu, bol miesiączkowy, twardnienie brzucha. Tyle ze ja miala. Tak dwa razy, za pierwszym razem 2 tyg przed terminem bylam w szpitalu z niewielkim rozwarciem, nic nie wyszlo. Dopiero w terminie to samo i poród szybciutki03.2014 r Aniołek
Syn 2015 ♡
Ponad 2 lata starań -
Ola_445 wrote:Justyna - dobrze pamietam jak to sie u mnie zaczeło. Tez duzo śluzu, bol miesiączkowy, twardnienie brzucha. Tyle ze ja miala. Tak dwa razy, za pierwszym razem 2 tyg przed terminem bylam w szpitalu z niewielkim rozwarciem, nic nie wyszlo. Dopiero w terminie to samo i poród szybciutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 13:58
7w3d 💔 -
Justyna, trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie, ale wiesz że dziecko i tak zrobi swoje kiedy będzie chcialo:) ja przed 2 porodem co chwila czułam ze rodze A mloda urodziła sie w terminie.
-
iNso ja dopiero teraz zobaczyłam tą twoją stronę na marcowkach. PIĘKNA.
Ja miałam trzy cc. A marzeniem moim było jest i będzie sn.
Wczoraj dzieci super spały to i ja wyspana. Teraz zasnąć nie mogę. A jutro max o 6-tej muszę wstać i iść do ogródka warzywa pozbierać.iNso87 lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
kasiakasia11 wrote:iNso ja dopiero teraz zobaczyłam tą twoją stronę na marcowkach. PIĘKNA.
Ja miałam trzy cc. A marzeniem moim było jest i będzie sn.
Wczoraj dzieci super spały to i ja wyspana. Teraz zasnąć nie mogę. A jutro max o 6-tej muszę wstać i iść do ogródka warzywa pozbierać.7w3d 💔 -
Kava wrote:Inso, aż mnie zaciekawiłaś jak to będzie... cc czu sn
Wiem, że po 1 cc trzeba rodzić sn - to nie jest u nas wskazanie, ale po 2.
Hmmm, za kilka miesięcy się dowiemy
-
iNso87 wrote:Justyna a może Antek zrobić Tobie tak na ostatnią ciąże niespodziankę i wyjdzie.. Po czasie:d tak dla złamania reguły hehehe
Ja właśnie ogarnęłam się i dzieciaki, bo jedziemy na mszę na 18 obok do miasteczka. Teściowej mamy rocznica. No i kurde Malz miał sam jechać ale będą zaraz pytania gdzie ja? A to przecież bardzo dziwne
... Bo my wszędzie razem. Nie pozostaje mi nic jak jechać i wytrzymać ta godzinkę czy tam dwie.. No bo przecież nikt nie wie o ciąży z Malza strony i nie pali mi się mówić.. Tym bardziej, że będzie Siostra cioteczne mojego Malza z facetem, której co prawda nie lubie(kiedyś pisałam chyba jak mnie z Siostrunia Malza wkurwi.. Na Swieta. Jeszcze początki moje z Malzem były) no ale nie chce cieszyć się tak bardzo przy niej swoją kolejna ciąża, bo Ona stara się i nie może zajsc i nie ma dzieci a ma już chyba 36lat?jakos tak. Miała chyba poronienia ale nie wiem, bo to wielka tajemnica.
problem z niepłodnością ma moja koleżanka, kiedyś przyjaciółka, ale od kiedy mam dziecko, potem drugie a teraz trzecie to kontakt zerowy7w3d 💔 -
Kava Ale Inso będzie miała trzecie cc z tego co wiem.
Ja po Waszych wypowiedziach chyba jednak będę się trzymać pierwszego planu i zdecyduje się na cc.
Dziewczyny kiedy mi minie to zmęczenie? Już mam dość. Normalnie do wszystkiego muszę się zmuszać
Justyna.. Jak ja kocham takich sąsiadów..