Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Justyna
Wszystkie nasze forumowe dzieciaczki sa cudowne
Ciekawe czy na gardlo da Poli dr od razu antybiotyk. U nas w przychodni jak gardlo to od razu amotaks i tyle. Zuzi raz go nie podalam i na drugi dzien bylo juz lepiej. Przeszlo samo.
Kasia doskonale wiem o czym piszesz. Pamietam okres, kiedy Kuba nie chodzil a siedziec juz nie chcial. Bylo cieplo, to go puszczalam i sobie smigal na czworaka po trawie, a po deszczu to nie mialam juz pomyslu co z nim robic. Teraz gania sam, po deszczu zakladam kalosze i mam z glowy. Tylko jest inny problem. Wychodzi na wszystko na co sie da! Z oka go nie spuszcze, takze wszystko ma swoje plusy i minusy. Pocieszam sie, ze jak przetrwam ta zime, to pozniej bedzie juz tylko lepiejoby....
-
sabinaaa wrote:Dzieki Justyna
Wszystkie nasze forumowe dzieciaczki sa cudowne
Ciekawe czy na gardlo da Poli dr od razu antybiotyk. U nas w przychodni jak gardlo to od razu amotaks i tyle. Zuzi raz go nie podalam i na drugi dzien bylo juz lepiej. Przeszlo samo.
Kasia doskonale wiem o czym piszesz. Pamietam okres, kiedy Kuba nie chodzil a siedziec juz nie chcial. Bylo cieplo, to go puszczalam i sobie smigal na czworaka po trawie, a po deszczu to nie mialam juz pomyslu co z nim robic. Teraz gania sam, po deszczu zakladam kalosze i mam z glowy. Tylko jest inny problem. Wychodzi na wszystko na co sie da! Z oka go nie spuszcze, takze wszystko ma swoje plusy i minusy. Pocieszam sie, ze jak przetrwam ta zime, to pozniej bedzie juz tylko lepiejoby....
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Jak Ty się tam w ogóle trzymasz? To na pewno są skurcze przepowiadające. A termin cesarki już masz ustalony czy bliżej donoszonek się ustala?
Jutro idę do domku. Już nie mam siły tu leżeć na tym łóżku. Bo oprócz leżenia i grzebania w telefonie to nie ma co robić...
Co to jest sterep test?
-
Dokładnie tak, stereo test określa czy jest paciorkowiec czy bakteryjne i wtedy wychodzi dodatni i wiadomo że trzeba antybiotyk dać. U nas można odpłatnie zrobić za 15 zł taki właśnie wymaz z gardła, czekasz na wynik 15 min i przynajmniej nie dostaniesz antybiotyku jak nie trzeba.7w3d 💔
-
Hej!
Potem Was nadrobię, bo muszę chatę ogarnacledwo żywa jestem
jak pomyślę, że w grudniu czeka mnie impreza urodzinowa do zrobienia moja i Leny a w połowie lutego Laury, gdzie będę miała 2tygodnie do terminu, to aż mi słabo
19 tydzień rozpoczęty
A Lena dziś 2lata i 10msc wow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 08:52
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Kasia- czyli widocznie tak miało być. Ja się już nie napalam, co ma być to będzie.
Aneczka- o jejku:( kuruj się no i powodzenia na wizycie! Mój chłop też coś smarkał wczoraj, ale go napakowałam witminąmi i domowymi sposobami więc mam nadzieję że na tym się skończy.
Jak ja się dzisiaj wkurzyłam rano to pojęcia nie macie!!!! Od jakiegoś czasu wogóle mam problemy ole rano dobudzić ale dzisiaj to był szczyt... darła się tak jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, nie chciała się ubrać. Chyba cała kamienica ją słyszała.... mój mąż wkurzony bo się spóźnił do pracy. W końcu na siłe taką wijącą żeśmy ją ubierali. Ale byłam tak zła że myślałam że jej w dupsko dam. A wszystko przez to że poszła spać wczoraj o 21:30. I teraz tak sobie myślę, że ona w te weekendy maxymalnie chce czas z nami spędzić że szkoda jej go na spanie. No ale kurcze te poranki mnie dobijają.... -
My siedzimy w domu, gluty zielone ale poki co nie ma goraczki albo kaszlunawrt w nocy wiec nie ide do lekarza. Cos mi sie wydaje, ze ta zielen gluta przysloni nam złota jesien. Dzis mala miala isc pierwszy dzien do zlobka, ale nie chcialam jej wysylac kiedy mlody chory, bo wszystko na szybko bym musiala zalatwic, jrgo ciagnac do tego zlobka jeszcze. Mamy jeszcze dwa miesiace na adaptacje wiec mysle ze zdazymy.
-
Animka dlatego ja staram się, żeby i w weekend Lena chodziła wcześniej spać.
U nas teraz na tyg to godz. 19.30 i Lena już w łóżkuPlus z tego taki, że rodzice mają trochę czasu dla siebie.
Sabina Ale Ci urosły te dzieciaczki
U mnie dziś mąż w domu, to odprowadzil pierwszy raz Lene i stwierdził, że teraz to ona wymusza, że nie chce do przedszkola. Bo idzie pięknie tylko to wejście do sali to dramat. No ale przynajmniej zobaczył jak to wygląda. A teraz wysłałam go do apteki, bo dostałam antybiotyk na to uchoMam też duuuuzo pracy z pracy Ale mocy zero..i jak tu się zebrać do kupy? Tragedia.
-
ale ja tym bym chciała żeby ona poszła wcześnie spać> kąpiemy ją, czytamy, wszystkie rytuały a ona tak wymyśla że nie ma siły która by ją zmusiła do zaśnięcia. Też byśmy chcieli mieć czas dla siebie, a ja np. żeby coś ugotować na następny dzień.... A ona chce żeby przy niej siedzieć. Jak ostatnio się wkurzyłam i poszłam z pokoju to się zanosiła płaczem po czym próbowała wyjść przez dziure w drziach bo nie mamy jeszcze szyby wstawionej.....