Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też zawsze miałam regularny okres przed stosowaniem antykoncepcji, ale ja mam słabe nerwy hehe
Animka ja tak samo mam ciąża to dla mnie mega obciążenie psychiczne. Niby teraz było lepiej ale i tak przy każdej wizycie w WC patrzyłam czy jest ok, nie ma krwawienia itd. a teraz jeszcze bym się bała że nowy urodzę tym razem dużo za wcześnie. Dwa przedwczesne porody wystarcza, wszystko się dobrze skończyło ale wole już nie próbować
-
Ja jak skoncze karmic to wracam do tabsow, 4 nie chce napewno a poza tym,jak odstawilam tabsy przy staraniu o Dusie, to przez te 2 cykle myslalam,ze skonam z bolu przy @ i co najlepsze przed owu!
rozrywalo mnie od srodka normalnie.. nie pamietam,zeby mnie tak bolalo. W sumie dosc dlugo bralam tabsy to moge nie pamietac.
-
Dziewczyny moja Mala juz tak sie podnosi
Foto
Bedzie szybka jak Lena w zdobywaniu umiejetnosci,chociaz kto wie,moze to tylko takw kazdym badz razie jest bardzo silna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 21:17
Aneczka86, sabinaaa lubią tę wiadomość
-
Inso, Pola też się tak dźwigała i jak na polsiedzaco była o mnie oparta to złapała się stołu i usiadła. A mimo to nie siedzi hehe. Ale ten typ tak ma. Za to stoi na czworaka coraz dłużej i buja się do przodu i tyłu i ma z tego mega radoche.
Dziś robiłam pizzę na obiad i rozłożyłam koc koło lodówki żeby się bawiła. Ona widzi odbicie w lodówce i ja mizia. A dziś upatrzyła sobie królika i przez całą kuchnie przypelzla do niego. Musiałam ją odciągać z 10 razy. Aż w końcu dała spokój. Jeszcze by królik podleciał i ja ugryzł. Jak Szymek zaczął raczkować to założyliśmy bramkę do kuchni bo ciągle u królika siedzialWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 22:14
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Inso to moja jak biorę na kolana i opieram o siebie to za pierona nie chce się oprzeć głowa i tak właśnie dźwiga. Silacz mały 😊
Inso a nie masz opcji w gondoli podnieść troszkę główki? Bo jak u nas jest gorszy moment to jej właśnie tak podnoszę. Choć ja nie chodzę raczej na spacery, odbieram Lene z przedszkola i idziemy na plac zabaw A tam jak nie śpi to albo leży albo leży na kolanach i obserwuje. Upały też nie sprzyjają na spacery.
A co do tematu libido.. nie karmię, nie biorę tabsow A moje libido nie jest zerowe A raczej poniżej zera 🙄 wieczorem jak dzieci pójdą spać to zanim ogarnę z grubsza dom to marzy mi się tylko chwila relaksu i sen... eh
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Inso-te twoje dziewczyny to są jak z katalogu! Ja nie mogę się napatrzeć na te włosy!!!!
Jak my się dzisiaj na chodziliśmy..... W sumie cały dzień poza domem i teraz ledwie żyje:p a Ola już śpi bo ledwo do domu przyszła taka zmęczona;) my przynajmniej z mężem mamy długi wieczór dla siebie:D wogole mój mąż ostatnio jeszcze bardziej zaczął dbać o nas jako związek. Cieszę się bardzo z tego. Mam nadzieję że po poporodzie też się jakoś odnajdziemy w nowej sytuacji:)iNso87 lubi tę wiadomość
-
Natalka u nas to chyba rodzinne bedzie
Lena byla dosc szybka w zalapaniu umiejetnosci, i podejrzewam,ze Lidka nie bedzie inna
Ale okaze sie,jeszcze wszystko przed nami.
Aneczka teraz tylko same zdolne dzieci widocznie sie rodzaNiestety ale nie mam takiej opcji w gondoli
jeszcze troche do spcerowki.
Animka bo ja nie wiem czemu jeszcze do reklamy nie dalam dzieciakowjuz by na zarabialy nawet na siebie hhehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 21:22
-
Dziewczyny zapowiadam ostatni remont w ruch pokoi Dziewczyn!
W niedziele Szwagier Malza zabiera meble Laury a we wtorek przyjezdzaja moje szpargaly. Niestety na lozko pietrowe musze poczekac jeszcze miedzy 1-9.07 no ale coz..
Wystawilam tez kolyske Lidki na sprzedaz i tapicerke gondoli z greentoma. Ale to drugie uwzglednilam w ogloszeniu,ze w sierpniu bedzie dostepne. Jeszcze potrzebuje na spacery,poza tym planuje na dluzszy czas na wies jechac z dziecmi to musze miec gondole. A nie wiem czy pisalam ale kupilam juz mietowa spacerowke w extra stanie
Edit.
Aneczka nie mam opcji podniesienia "glowy" w gondoli. Podkladam klin poduszke.a mimo to jest gorzej,bo bardziej wtedy "siada" wiec lepiej na plasko calkiem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 14:29
-
Animka nie bylabym to ja!
Nie mam pojecia..moze sie zdarzyc na aukcjach,choc nie widzialam.
Edit.
Animka cos takiego?
https://www.olx.pl/oferta/stelaz-skladany-do-kosza-mojzesza-CID88-IDyUbUj.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 18:09
-
No od biedy i takie ale wolałabym na kółkach:/ bo dostaliśmy kosz bo mój mąż zajął się fotografią i organizowaliśmy akcesoria do sesji noworodkowych ale jest taki piękny że wykorzystam go dla Justynki no tylko nie ma stelaża... A tak na kółkach bym sobie nim mogła jeździć po mieszkaniu:p
-
Justyna tak,ostatni
juz chyba obstyglam sama
co najwyzej jak Lena pojdzie do 1 klasy to bede musiala polowe zabawek OUT! I biureczko wcisnac..
Edit.
Bo watpie,ze do tego czasu dom stanie, ba! Nie wiem co dalej z dzialka jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 12:12
-
Ja wczoraj pierwszy dzień w pracy, dziś idę na noc. Trzymajcie kciuki nigdy na nocki nie pracowałam , zobaczę czy dam radę. Praca fajna nawet, z programem sobie jakoś poradzę ale muszę około 300 ludzi spamiętać więc tu będzie problem
ale powoli powoli