X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • adelka77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczny.
    Dziś sądny dzień, idziemy do genetka. Ciekawe jak mocno dostanę wiadomością w łeb. Bo, że werdykt będzie bolesny wiem, ciekawe tylko jak bardzo.

Nie udzielałam się ale w miarę podczytuję i kibicuje Wam.

Dziękuję za odzew z Waszej strony.

Evka figurki pozazdrościć, wyglądasz pięknie. Ja niestety duża waga, niski wzrost.

Dziś w Lidlu dzień dresowy, zakupiłam czarne leginsy i obszerną szarą bluzę z kapturem, swietna jakość niska cena, jestem zadowolona.

l22ntv73brtiddsy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:33

annna85, annna85 lubią tę wiadomość

• Evka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte, jak CIę to niepokoi to może prywatnie takie coś da się zrobić?
    Bartosz...uwielbiam to imię, imię mojego faceta <3

wnidzbmhunwbroqa.png
  • adelka77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ jestem zakręcona, wkleiłam wiadomość nie w tym wątku,czy Wy w ciąży też jesteście tak zakręcone ?

l22ntv73brtiddsy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:33

• lips Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was uzywa kremu na rozstępy Elancyl ? Polecacie ? Jest dość drogi dlatego chciałabym poznać jakieś opinie.

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Looo masakra ale dziś pospalam budżetu sie patrzę a tu już 10:30 :D a my dzisiaj idziemy na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia mezus idzie że mna chociaż nie jest za chętny hehe :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • adelka77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lips ja nosiłam się z zakupem, przeczytałam dużo pozytywnyh opinii w necie. Na allegro jest tanśzy.

l22ntv73brtiddsy.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Elancyl i stosuje go od 4 miesiąca:) Najpierw kupiłam op.150 ml, starczyło na 2 miesiące, ale teraz smaruję się 2 razy dziennie plus cyce, więc przyszła przesyłka z 500 ml.

A czy będzie działać to się okaże, teraz brzuchol będzie myślę najbardziej przybierał na obwodzie. Na chwilę obecną skórę czuję dobrze nawilżoną i elastyczną.

A! No i myziam się delikatnym peelingniem po brzuchu i piersiach pod prysznicem 2 razy w tygodniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 11:21

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk powodzenia:) U nas w szkole mają puszczać film z porodu, jestem ciekawa czy jakiś Pan będzie na tych zajęciach ;P

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Evka laska z ciebie maly brzuszek tylko pozazdroscic wysle ci na priv jeszcze troche mojego tluszczyku jak chcesz:)

Moj M ma 3 tyg wolnego i tak sie ciesze jak niewiem co :)

Lece na zakupy mozecos znajde ciekawego:) Buziaki

Evka lubi tę wiadomość

• Evka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, powiedzcie mi, czy są jakieś parametry wózka na jakie trzeba szczególnie zwracać uwagę? Co taki wózek powinien mieć. Bo serio, głupieje jak patrze na te wszystkie oferty.

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Odnośnie szkoły myślę że to zależy od dziecka, mam bratanicę z 27 grudnia i w klasach 1-3 była najlepsza w klasie a do przedszkola wcześniej nie chodziła, wiadomo różnica na początku jest ogromna ale z czasem się wyrówna:)

Misia też nie lubię takich dzieci... Mam nadzieję że przy swoim będę konsekwentna :)

Ja nie twierdzę, że mój syn miał problemy z nauką. Poprostu są to kwestie na tle rozwojowym, typu skupienia się na lekcji. Zresztą z dziewczynkami jest inaczej, są bardziej ogarnięte.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Suerte - ja czytałam na forach, że ten test jest wykonywany jak są wskazania. Myślałam, że w Pl nie każdy je musi mieć...a jednak się myliłam. Także może w UK mają rację...Po co się z tym męczyć jak nie wskazane...Ja jutro bede pić te gluty:(

Bartuś- - Bartłomiej czy Bartosz? :)

Jak to głosowanie na imię, to ja za formą Bartosz :-)

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:18

l22ntv73ogvn473k.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA rowniez Bartosz :-) moj siostrzeniec Bartulek ;-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    Czy któraś z was uzywa kremu na rozstępy Elancyl ? Polecacie ? Jest dość drogi dlatego chciałabym poznać jakieś opinie.

Ja używałam. Polecam - super konsystencja, narazie 0 rozstępów.

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:11

alicja_ lubi tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Dzień dobry.

Witamy się w 25t2d i wyglądamy tak.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a6eb468362e.jpg

Dzisiaj idę do lekarza na USG, dostanę skierowanie na krzywą cukrową i już się boję, że bez śniadania do 10:00 będę jutro. Chyba na wieczór pożre jak świnka.

Na to badanie polecam zabrać cytrynę, może pozwolą wkropić do tej mikstury z glukozą, ja żałuje że nie wziełam, bo zasłodziło mnie to strasznie! Jak sobie przypominam ten smak to mnie mdli :P I moim zdaniem lepiej iść z kimś bo można zasłabnąć po tej glukozie :( Mi się zdarzyło, ale każdy ma inaczej :-) A co do uczucia głodu, to glukoza trochę zapycha, bo dają pełny duży kubek 300ml. i na godzinke półtorej nie czuc głodu w sumie. Więc spokojnie da się przeżyć na głodnego, gorzej właśnie z osłabieniem po glukozie. Powodzenia :-)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam i polecam LIRENE - bede mamą , intensywne serum zapobiegajace rozstepa , nie tłuści ubrań, mocno nawilża i mam wrażenie ze taki gładki brzuch jest po tym, a zapach ma przyjemny, bardzo delikatny, bo palmers słyszałam od kilku kobiet w ciazy przyprawiał o mdłości :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
‹‹ 814 815 816 817 818 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ