X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • adelka77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczny.
    Dziś sądny dzień, idziemy do genetka. Ciekawe jak mocno dostanę wiadomością w łeb. Bo, że werdykt będzie bolesny wiem, ciekawe tylko jak bardzo.

Nie udzielałam się ale w miarę podczytuję i kibicuje Wam.

Dziękuję za odzew z Waszej strony.

Evka figurki pozazdrościć, wyglądasz pięknie. Ja niestety duża waga, niski wzrost.

Dziś w Lidlu dzień dresowy, zakupiłam czarne leginsy i obszerną szarą bluzę z kapturem, swietna jakość niska cena, jestem zadowolona.

l22ntv73brtiddsy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:33

annna85, annna85 lubią tę wiadomość

• Evka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte, jak CIę to niepokoi to może prywatnie takie coś da się zrobić?
    Bartosz...uwielbiam to imię, imię mojego faceta <3

wnidzbmhunwbroqa.png
  • adelka77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ jestem zakręcona, wkleiłam wiadomość nie w tym wątku,czy Wy w ciąży też jesteście tak zakręcone ?

l22ntv73brtiddsy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:33

• lips Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was uzywa kremu na rozstępy Elancyl ? Polecacie ? Jest dość drogi dlatego chciałabym poznać jakieś opinie.

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Looo masakra ale dziś pospalam budżetu sie patrzę a tu już 10:30 :D a my dzisiaj idziemy na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia mezus idzie że mna chociaż nie jest za chętny hehe :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • adelka77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lips ja nosiłam się z zakupem, przeczytałam dużo pozytywnyh opinii w necie. Na allegro jest tanśzy.

l22ntv73brtiddsy.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Elancyl i stosuje go od 4 miesiąca:) Najpierw kupiłam op.150 ml, starczyło na 2 miesiące, ale teraz smaruję się 2 razy dziennie plus cyce, więc przyszła przesyłka z 500 ml.

A czy będzie działać to się okaże, teraz brzuchol będzie myślę najbardziej przybierał na obwodzie. Na chwilę obecną skórę czuję dobrze nawilżoną i elastyczną.

A! No i myziam się delikatnym peelingniem po brzuchu i piersiach pod prysznicem 2 razy w tygodniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 11:21

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk powodzenia:) U nas w szkole mają puszczać film z porodu, jestem ciekawa czy jakiś Pan będzie na tych zajęciach ;P

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Evka laska z ciebie maly brzuszek tylko pozazdroscic wysle ci na priv jeszcze troche mojego tluszczyku jak chcesz:)

Moj M ma 3 tyg wolnego i tak sie ciesze jak niewiem co :)

Lece na zakupy mozecos znajde ciekawego:) Buziaki

Evka lubi tę wiadomość

• Evka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, powiedzcie mi, czy są jakieś parametry wózka na jakie trzeba szczególnie zwracać uwagę? Co taki wózek powinien mieć. Bo serio, głupieje jak patrze na te wszystkie oferty.

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Odnośnie szkoły myślę że to zależy od dziecka, mam bratanicę z 27 grudnia i w klasach 1-3 była najlepsza w klasie a do przedszkola wcześniej nie chodziła, wiadomo różnica na początku jest ogromna ale z czasem się wyrówna:)

Misia też nie lubię takich dzieci... Mam nadzieję że przy swoim będę konsekwentna :)

Ja nie twierdzę, że mój syn miał problemy z nauką. Poprostu są to kwestie na tle rozwojowym, typu skupienia się na lekcji. Zresztą z dziewczynkami jest inaczej, są bardziej ogarnięte.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Suerte - ja czytałam na forach, że ten test jest wykonywany jak są wskazania. Myślałam, że w Pl nie każdy je musi mieć...a jednak się myliłam. Także może w UK mają rację...Po co się z tym męczyć jak nie wskazane...Ja jutro bede pić te gluty:(

Bartuś- - Bartłomiej czy Bartosz? :)

Jak to głosowanie na imię, to ja za formą Bartosz :-)

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:18

l22ntv73ogvn473k.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA rowniez Bartosz :-) moj siostrzeniec Bartulek ;-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lips wrote:
    Czy któraś z was uzywa kremu na rozstępy Elancyl ? Polecacie ? Jest dość drogi dlatego chciałabym poznać jakieś opinie.

Ja używałam. Polecam - super konsystencja, narazie 0 rozstępów.

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:11

alicja_ lubi tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    Dzień dobry.

Witamy się w 25t2d i wyglądamy tak.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a6eb468362e.jpg

Dzisiaj idę do lekarza na USG, dostanę skierowanie na krzywą cukrową i już się boję, że bez śniadania do 10:00 będę jutro. Chyba na wieczór pożre jak świnka.

Na to badanie polecam zabrać cytrynę, może pozwolą wkropić do tej mikstury z glukozą, ja żałuje że nie wziełam, bo zasłodziło mnie to strasznie! Jak sobie przypominam ten smak to mnie mdli :P I moim zdaniem lepiej iść z kimś bo można zasłabnąć po tej glukozie :( Mi się zdarzyło, ale każdy ma inaczej :-) A co do uczucia głodu, to glukoza trochę zapycha, bo dają pełny duży kubek 300ml. i na godzinke półtorej nie czuc głodu w sumie. Więc spokojnie da się przeżyć na głodnego, gorzej właśnie z osłabieniem po glukozie. Powodzenia :-)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam i polecam LIRENE - bede mamą , intensywne serum zapobiegajace rozstepa , nie tłuści ubrań, mocno nawilża i mam wrażenie ze taki gładki brzuch jest po tym, a zapach ma przyjemny, bardzo delikatny, bo palmers słyszałam od kilku kobiet w ciazy przyprawiał o mdłości :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
‹‹ 814 815 816 817 818 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ