Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczny.
Dziś sądny dzień, idziemy do genetka. Ciekawe jak mocno dostanę wiadomością w łeb. Bo, że werdykt będzie bolesny wiem, ciekawe tylko jak bardzo.
Nie udzielałam się ale w miarę podczytuję i kibicuje Wam.
Dziękuję za odzew z Waszej strony.
Evka figurki pozazdrościć, wyglądasz pięknie. Ja niestety duża waga, niski wzrost.
Dziś w Lidlu dzień dresowy, zakupiłam czarne leginsy i obszerną szarą bluzę z kapturem, swietna jakość niska cena, jestem zadowolona.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam Elancyl i stosuje go od 4 miesiąca:) Najpierw kupiłam op.150 ml, starczyło na 2 miesiące, ale teraz smaruję się 2 razy dziennie plus cyce, więc przyszła przesyłka z 500 ml.
A czy będzie działać to się okaże, teraz brzuchol będzie myślę najbardziej przybierał na obwodzie. Na chwilę obecną skórę czuję dobrze nawilżoną i elastyczną.
A! No i myziam się delikatnym peelingniem po brzuchu i piersiach pod prysznicem 2 razy w tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 11:21
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Evka laska z ciebie maly brzuszek tylko pozazdroscic wysle ci na priv jeszcze troche mojego tluszczyku jak chcesz:)
Moj M ma 3 tyg wolnego i tak sie ciesze jak niewiem co
Lece na zakupy mozecos znajde ciekawego:) BuziakiEvka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Odnośnie szkoły myślę że to zależy od dziecka, mam bratanicę z 27 grudnia i w klasach 1-3 była najlepsza w klasie a do przedszkola wcześniej nie chodziła, wiadomo różnica na początku jest ogromna ale z czasem się wyrówna:)
Misia też nie lubię takich dzieci... Mam nadzieję że przy swoim będę konsekwentna
Ja nie twierdzę, że mój syn miał problemy z nauką. Poprostu są to kwestie na tle rozwojowym, typu skupienia się na lekcji. Zresztą z dziewczynkami jest inaczej, są bardziej ogarnięte. -
nick nieaktualnyEvka wrote:Suerte - ja czytałam na forach, że ten test jest wykonywany jak są wskazania. Myślałam, że w Pl nie każdy je musi mieć...a jednak się myliłam. Także może w UK mają rację...Po co się z tym męczyć jak nie wskazane...Ja jutro bede pić te gluty:(
Bartuś- - Bartłomiej czy Bartosz?
Jak to głosowanie na imię, to ja za formą Bartosz -
nick nieaktualny
-
Evka wrote:Dzień dobry.
Witamy się w 25t2d i wyglądamy tak.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a6eb468362e.jpg
Dzisiaj idę do lekarza na USG, dostanę skierowanie na krzywą cukrową i już się boję, że bez śniadania do 10:00 będę jutro. Chyba na wieczór pożre jak świnka.
Na to badanie polecam zabrać cytrynę, może pozwolą wkropić do tej mikstury z glukozą, ja żałuje że nie wziełam, bo zasłodziło mnie to strasznie! Jak sobie przypominam ten smak to mnie mdliI moim zdaniem lepiej iść z kimś bo można zasłabnąć po tej glukozie
Mi się zdarzyło, ale każdy ma inaczej
A co do uczucia głodu, to glukoza trochę zapycha, bo dają pełny duży kubek 300ml. i na godzinke półtorej nie czuc głodu w sumie. Więc spokojnie da się przeżyć na głodnego, gorzej właśnie z osłabieniem po glukozie. Powodzenia
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Ja używam i polecam LIRENE - bede mamą , intensywne serum zapobiegajace rozstepa , nie tłuści ubrań, mocno nawilża i mam wrażenie ze taki gładki brzuch jest po tym, a zapach ma przyjemny, bardzo delikatny, bo palmers słyszałam od kilku kobiet w ciazy przyprawiał o mdłościAlicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''