Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też już trochę brzusio widać, ale mam tak jak karola, że jak idę po ulicy to się zastanawiam czy to nie wygląda jak tłuszczyk, ale przecież nie będę dzidzi wciągała:)
Ja brałam duphaston 3x1, później kazał brać 2x1 i jak nic się nie będzie działo to 1 dziennie żeby gwałtownie nie odstawić całkiem. Teraz mam brać do końca opakowania.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Bajka w sumie Ty jestes 2 tyg do przodu wiec Twoj brzuszek pewnie lepiej wyglada ale moj juz niedlugo tez bedzie wiekszy
czemu 2 tygodnie, 2 dni różnicy ? -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:slepa jestem pomylilo mi sie, ciaza jednak nie sluzy mi na glowe
) także pocieszyłaś mnie hehehe :* poczekaj, poczekaj lada chwila i też Ci wyskoczy większykaarolaa lubi tę wiadomość
-
karola nie przejmuj się, ja non stop o czymś zapominam albo nie kojarzę. Zadziwia mnie to ale wyczytałam ze nam się w ciąży mózg kurczy a potem jak urodzimy to się nam za to rozwijają nowe połączenia, bo musimy dużo i szybko myśleć i reagować na potrzeby dziecka.
Ja wczoraj miałam pójść rano do sklepu po marchewkę i śmietanę na zupę. Kupiłam marchewkę, drożdżówkę i gazetkę dla mam. Wróciłam, zaczęłam robić zupę ogórkową i na sam koniec, fak ggdzie jest śmietana i jeszcze raz zasuwać do sklepu.
Dziś za to na targu miałam kupić pomidory i ogórki. Pani mi zważyła pomidorki, potem zważyła ogórki i jeszcze dołożyłam do siateczki z ogórkami rzodkiewkę. Dałam jej kasę, biorę siateczkę z ogórkami i pytam a moje pomidorki to gdzie? A pani: a no tu wiszą na rączce i pokazuje na mnie palcem.
Ale buraka spaliłam, zapomniałam, że wcześniej założyłam sobie już siateczkę na rękę.kaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wsiedliśmy ostatnio z mężem do samochodu i tak siedzę w tym samochodzie i siedzę i myślę dlaczego on nie rusza na co mój mąż pyta czy mam zamiar zamknąć drzwi bo z otwartymi źle mu się pojedzie:) Oczywiście też cały czas czegoś zapominam i chodzę milion razy po tą samą rzecz..
Bajka, kaarolaa, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
A bywa tak ja znowu mam dzien lenia przez ta pogode. Umylam sterte naczyn i zrobilam obiadek. Polezalam troche ale i tak nic mi sie nie chce. Masakra to juz starosc haha lub ta moja nadwaga. A jeszcze jak dojdzie pare kilo to padne. A uwiezcie mi ze ciezarny a brzuch tluscioszka jest wielka roznica
-
Bursztynka wrote:Niespodzianek, też dobre. Ja to się boję że któregoś dnia posolę herbatę!
Bursztynka, Bajka lubią tę wiadomość