Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój brzuch jest dosyć spory ze względu na mięśniaki - niestety urosły ostatnio.
I zaczynają już mi dokuczać, martwię się co będzie dalej.
W poniedziałek byłam kilka godzin w pracy i spędziłam je przy biurku. To brzuch mnie bolał dwa dni, już się zaczęłam stresowaćIta lubi tę wiadomość
-
Kulka niezle ujęcie na kolanach
brzusio fajny taki ciążowy:)
u mnie 1,5 kg na plusie:)rośniemyyyy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 16:50
-
juzzzz niedlugo wizytaaaaaaaaa od 18:40 trzymajcie kciuki!!!!
potem bede na necie jakos kolo 21 wiec ew. wtedy przekaze co powiedzial:)kaarolaa, Bajka, julianna, Furia lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
karola szczuplutka jesteś, ślicznie wyglądasz:)
Bogusia wszystko na pewno będzie dobrze, głowa do góry!
Mysiok moja znajoma w ciąży nie miała jelitówki ale zatruła się czymś, wymiotowała, miała biegunkę i zostawili ją w szpitlu na parę dni,podawali kroplówkę.
Ewa, Kukla fajnie już widać brzusio:)
Marimko kciuki zaciśnięt:)
kaarolaa, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karola nie przejmuj się ja w pierwszej ciąży tabliczke czekolady nussbeisser zjadałam w 3 minuty i było mi mało a nie przytyłam jakoś szczególnie dużo, na początku nawet schudłam 3 kg. A teraz nie bardzo mi cokolwiek smakuje i jem większość owoców i już 1 kg na plusie:(
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Ty wtedy schudłas, a ja jestem 1,5 kg na +
oj tam widocznie potrzebuje cukru...codziennie przeciez tego nie jem, a jak kobieta w ciazy ma ochote to same rozumiecie, trzeba to miec tu i teraz... -
nick nieaktualny
-
Nie daję rady na łydki. Tak mnie bolą,że masakra. Robię sobie często chłodne kąpiele stóp. Masakra tak mam od wczoraj. Ledwo chodzę. To pewnie przez te upały wrrrr
Kupiłam małemu lego i szukałam instrukcji. Samolot już zbudowanyTroszkę klocków brakuje,ale improwizowaliśmy. Klocków 6 kg plus dwa hot wheels, jakieś dwa auta z lotosu, żużlowe motory i motor bmw do tego kilka maskotek
Myślę, że warto było dać gostkowi 210 zł :)I wczoraj musiałam z auta je przynieść do domu. W nocy miałam plamkę krwi na majtkach. Ale nic mi nie dolega więc może jakaś krostka po goleniu się rozleciała.
-
Kulka to pocieszyłaś mnie z tymi piersiami, bo ja już od wczoraj mam przerażenie w oczach. Powiem więcej, nie wytrzymałam i zamówiłam detektor, jutro powinien być
Stwierdziłam, że jak mam panikować co chwilę, to może tym sprzętem trochę sobie ulżę
Mam tylko nadzieję, że będę potrafiła go użyć i nie spanikuję jeszcze bardziej...
Śliczny masz brzusio, a do tego Twój mały spadkobierca to niezły artysta, że przyjmuje tak nietypowe pozyFuria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola nadal jesteś chudzielcem!! Zresztą Ty Milcia też z tym, że już z małym brzuszkiem
Karola myślę, że ze względu na Twój stan koleżanka powinna poprosić kogoś innego o farbowanie, po co nie potrzebnie wdychać.
Byłam dzisiaj u ginki po zwolnienie bo mi się kończyło, ona nie robi usg ale wizyta i tak była udana. Co chwila kobieta mi powtarzała, że muszę wyluzować i cieszyć się ciążą bo jakaś zestresowana jestema i tak obstawiam, że na naszym forum jestem jedną z mniejszych panikar
zbadała mi szyjkę, powiedziała, że wszystko w porządku, oczywiście ja czy się na pewno nie skraca a ona dlaczego miała by się skracać?? śmiała się ze mnie, że w ciąży internetu się nie czytakaarolaa, aniar lubią tę wiadomość