Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
eforts wrote:Bajka, Karola dzieki
Już tak się jaram wizytą, że jeszcze nie ma miejsca na stresnormalnie sprawdziłabym serduszko coby być spokojniejsza ale jedyne czym się teraz ew sresuje to czy zdrowo rośnie!
Hana okazuje się, że 5 msc zaczyna się w 19 tc belly podaje o tydz za wcześnie.
Co do ruchów to już sama nie wiem, wczoraj postanowiłam, że to co czuje to na pewno ruchyale zobacze jeszcze co mi lekarz powie, może mam tak ułożone łożysko że nie mam szans już czuć
A czuje to jak takie muskanie brzucha od środka, mogą to być równie dobrze bąbelki powietrza?!eforts lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
eforts powodzenia na wizycie, czekamy na zdjęcia człowieczka:)
Ja wczoraj po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży zjadłam zdrowe kanapki z sałatą, pomidorkiem, rzodkiewką itd, jak pomyślałam o takich miesiąc temu to mnie naciągało a teraz pycha:))
Furia znam ten ból jak mąż idzie na nockę, nienawidzę spać sama w domu:(eforts lubi tę wiadomość
-
Niespodzianek:) wrote:Dzień dobry:)
eforts powodzenia na wizycie, czekamy na zdjęcia człowieczka:)
Ja wczoraj po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży zjadłam zdrowe kanapki z sałatą, pomidorkiem, rzodkiewką itd, jak pomyślałam o takich miesiąc temu to mnie naciągało a teraz pycha:))
Furia znam ten ból jak mąż idzie na nockę, nienawidzę spać sama w domu:(
-
Tak wpinalam ja do auta jak daleko jechalismy i naprawde dziecku wygodniej jest
No plastikowa i bo wpinanie i bo cieplo i bo wygodna do przenoszenia dziecka, i bo podnoszone oparcie hehe, ale to tylko moje osobiste uwielbienie do plastikowych i tylko tak sie podzielilam bo moze ktoras sie nad nimi zastanawiala
Uhhh zalatwilam sie chyba 1 raz w ciaz tak zupelnie normalnie i mi sie brzuch o polowe zmniejszyl
Maz dzis znow na nocbiedny juz wstal bo mu jakos spanie nie szlo i bedzie sie w nocy meczyl
eforts lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny!
ja dzisiaj mam wizytę
Doczekać się nie mogę....a tu do 18 trzeba czekać
ja wczoraj najadłam się malinek...i cóż...zaraz potem je zwróciłam ;/ tragedia. Myślałam, że wymioty już za mną ;/ a tu dupa ;/
co do zupek chińskich - ja nigdy ich nie lubiłam, więc i teraz do nich mnie nie ciągnieza to....po kilku miesiącach zjadłam cheesa z mcdonalda
no nic...uciekam uczyć się na egzamin. Wczoraj nie dałam rady, bo tylko spałam
Furia - a z jakiej firmy jest ten wózek?
[/url]
-
Furia wrote:Tak wpinalam ja do auta jak daleko jechalismy i naprawde dziecku wygodniej jest
No plastikowa i bo wpinanie i bo cieplo i bo wygodna do przenoszenia dziecka, i bo podnoszone oparcie hehe, ale to tylko moje osobiste uwielbienie do plastikowych i tylko tak sie podzielilam bo moze ktoras sie nad nimi zastanawiala
Uhhh zalatwilam sie chyba 1 raz w ciaz tak zupelnie normalnie i mi sie brzuch o polowe zmniejszyl
Maz dzis znow na nocbiedny juz wstal bo mu jakos spanie nie szlo i bedzie sie w nocy meczyl
a czy miałaś też taki fotelik do wózka czy jest on potrzebny, czy ma zastosowanie w samochodzie, gdzieś wyczytałam, że te fotelik w zestawach 3w1 są małe i nie wygodne dla maluchów, że śa tylko na parę minut do przeniesienia.. a jak Wy uważacie
-
.joanna wrote:cześć dziewczyny!
ja dzisiaj mam wizytę
Doczekać się nie mogę....a tu do 18 trzeba czekać
ja wczoraj najadłam się malinek...i cóż...zaraz potem je zwróciłam ;/ tragedia. Myślałam, że wymioty już za mną ;/ a tu dupa ;/
co do zupek chińskich - ja nigdy ich nie lubiłam, więc i teraz do nich mnie nie ciągnieza to....po kilku miesiącach zjadłam cheesa z mcdonalda
no nic...uciekam uczyć się na egzamin. Wczoraj nie dałam rady, bo tylko spałam
Furia - a z jakiej firmy jest ten wózek?
-
Paula84 wrote:kicham na potęgę, katar po kolana, łzawiące oczy, gardło daje o sobie znać i czasami gorączka i ogólne osłabienie
-
Juliana ten fotelik w zestawach to zazwyczaj fotelik samochodowy, niezbedny przy aucie.
Paula ja nigdy nie bylam za lekami, jak jestem przeziebiona to pije hektolitrami herbate z miodem i cytryna i smaruje klatke piersiowa mascia rozgrzewajaca (ni e wiem jak to się ma do ciąży ale w aptece Ci powiedzą).
Mojego byłego tato był lekarzem i jak u nich chorowałam to nigdy nie dostałam od niego nic ponad herbatęoczywiście to nie były poważne choroby