Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
córka miała materac gryka kokos i nic się w nim nie zalęgło... ale też nie bym przesikany czy zalany jakimiś jedzeniami więc nie wiem.. chciałam wyprać dla malucha i wyciągnęłam kokos który już nie umiem włożyć do środka więc będzie maleństwo miało pianka gryka:D
-
co do łóżka większego to moja córa przeniosła się w okolicach 2 latek dziecięce łóżeczko zawsze powodowało u niej przeraźliwy krzyk a w tym śpi ekstra i nawet do nas nie chce:)
ma takie
http://allegro.pl/duze-lozko-lozka-lucky-color-180x90-szuflada-i4383167179.html
tyle że całe białe ale jak bym wiedziała że jest tak głośne tzn strzela jak ja sie kładę czy wstaję to wybrała bym inne może właśnie taki fotel rozkładany.... -
Ja ostatnio w smyku jak ogladalam materacyki to się złapałam za glowe ile tego jest
Dzis ja ide na wizyte na 11.15... prosze moje Kochane o kciuki...
W dodatku jakies cholerstwo się do mnie przyczepilo i mam katar straszny...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
ewelinka powodzenia na wizycie:) daj znać!
Mój mały ma materac gryka - kokos - pianka i tez nic się w nim nie zalęgło. Te o których pisze Furia faktycznie są najlepsze, ale z tego co kiedyś patrzyłam to kosmicznie drogie..
Milcia trzymaj się Kochana, taki nastrój przez hormony czy coś konkretnego jeśli mogę zapytać?
Jesli hormony to przejdzie, wyrycz się, zjedz czekoladę i będzie dobrze:) Ja w tej ciązy mam tak często, czasami sama nie wiem o co płacze -
Halo halo! Pytanko mam z samego rana. Czy któraś z Was ma od początku kosmiczne bóle piersi, ktore wcale sie nie zmniejszyly z czasem? To moja trzecia ciąza i przyznam, ze takiej jazdy z cycami to nie mialam w zadnej poprzedniej. Przekrecanie sie z boku na bok wykrzywia mi twarz z bolu. Mąz mówił, ze jak rano sie budzi do pracy i mnie po pleckach drapie to jak sie przekrecam to sie strasznie krzywie. Wstając z łózka musze je sobie rekoma podtrzymywac. Dodam, ze baaardzo urosly juz w pierwszych tygodniach ciazy. W 8 tygodniu byly tak wielkie, ze wystawaly mi sutki ze stanika (serio!
) i juz musialam sie przerzucic na sportowe XL. Czy któraś z Was podziela mą niedolę?
-
Bogusia, jeszcze nie wiadomo kiedy będzie pogrzeb, bo po takim wypadku, to obowiązkowa sekcja zwłok jest robiona.
Niespodzianek, to chyba jedno i drugie. Rano obudziłam się z myślą, ile jeszcze wydatków nas czeka w tym miesiącu, a ja nadal nie mam kasy z ZUSu. Na szczęście po tym jak pisałam tutaj, to zasnęłam jeszcze na 1,5 godziny, ale znowu obudziłam się w nerwach, że na początku sierpnia siostra ma ślub, ja bym musiała do kosmetyczki pójść, sukienkę kupić i to znów wypada na lipiec. Ja się chyba dzisiaj załamie od tych myśli. Mam nadzieję, że też ZUS jakoś sprawnie teraz zadziała. -
Ja mam wszędzie rozstępy na piersiach i na udach i brzuchu i na kolanach. Zostało mi po pierwszej ciąży ale się tym nie przejmuję. Nie jestem jakąś modelką
Latem wystarczy ładny dekolt i to mój atut haha
No Milcia sekcja wiadomo. A z czyjej winy jeśli mogę wiedzieć jego czy innego kierowcy? Prędkość? -
eforts wrote:Kanapa właśnie poczytałem co oznacza przodujące łożysko, noc ciekawego
Ale ocenia się po 20 tc więc wszystko przed nami
Ja wczoraj o tym czytałam i nieco przerażona jestem... mam nadzieję, że pójdzie do góry. Ale przynajmniej wiem co było przyczyną mojego plamienia.
-
Ja po pierwszej ciazy mam rozstepy na brzuchu i juz do nich przywyklam, zrobily sie biale i prawie niewidoczne, wiec nie taki diabel straszny co nie znaczy, ze pojawienie sie nowych byloby mi calkiem obojetne
A ja nie wiem czy wieczorem nie czulam pierwszych muśnięc maluszka, ale bylo to tak subtelne i wyczulam tylko 2 razy, ze nie wiem czy sobie nie wmówiłam. Chcialabym juz czus ruchy. Niby trzecia ciąza, ale każda jest tak samo fascynująca. -
Co do wyprawki teściowej to częściowo trafiła w mój gust, część będzie ciuszków po domu lub specjalnie dla niej zakładanych
A zbiera te ciuszki chyba tak między 2-4 lat. Zaczęła chyba jak wzięliśmy ślub czyli 4 lata temu
Wczoraj cholercia pojechałam z nią do SH i zapierałam się, że różowych żadnych nie wezmę i co? Akurat z tych śpiochów 0-3 zimowych same różowe były i wzięłam ze strachem, że już później nie trafię takich ładnych
Co do ruchów dzidzi to ja też nie wiem czy mi się nie przewidziało, ale wczoraj rano jak się obudziłam i jeszcze w łóżku leżałam to wpatrywałam się w brzucho (z rana mam jeszcze płaski) i normalnie widziałam 3 puknięcia z jednego strony, nie jakieś mocne ale było widać na skórze jak się uniosło tak miejscowo jakby nóżką kopnęła- czy to już możliwe???
kanapa lubi tę wiadomość