Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja czekam i czekam i czasami to sobie wmawiam,że już coś czuję
Czekam na solidne kopniaki
A tak poza tym to czy jest tu jeszcze jakaś nieszczęsna kobitka jak ja , która nie zna płci swojego dziecka?kanapa, Furia, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
hej
Ja jeszcze nie jestem pewna co do płciniby lekarz stwierdził ,ze widzi siusiaka -ale nie był pewien ,więc prosił się nie nakręcać! ale nam to obojętnie tylko ,żeby było zdrowe!
Co do ruchów to ja niby też "coś" czuję ale pewna nie jestem
A tak wogóle to fatalnie się czuję w takich upałach i duchocie
zastanawiam się jak sobie radzą dziewczyny co mają terminy lipiec -sierpień.
Moje obydwie stracone ciąże miały termin na lipiec -
Doris-83 wrote:Ja czekam i czekam i czasami to sobie wmawiam,że już coś czuję
Czekam na solidne kopniaki
A tak poza tym to czy jest tu jeszcze jakaś nieszczęsna kobitka jak ja , która nie zna płci swojego dziecka?
Ja, ja! ja nie znam i poznam dopiero (mam nadzieję) za 2 tygodnie... Ruchów jeszcze nie czuję, ale widzę ruszający się brzuch
Też miałam termin na lipiecale staram się nie myśleć o tym.
Dziewczyny czy któraż z Was ma problem z intensywnym zapachem intymnym? Biorę prysznic dwa razy dziennie, w między czasie używam nawilżanych chusteczek do hi, wkładki wymieniam co 2-3h a prawie cały czas czuję siebiemacie jakąś radę na to??
-
Ja też nie znam płci.
Kanapa - ja czuję dosyć nieprzyjemny zapach. Zmienilam płyn do higieny na taki z niższym pi ale ciągle tak samo od ponad 1,5 miesiąca! Jak byłam u gina 11 czerwca to pytałam o to bo bałam się ze to infekcja. Sprawdził i mówił że jak dla niego jest ok. Ale dla mojej pewności dał wymaz z pochwy do badabia. Ale było tak jak powiedział - wszystko w porządku. Nadal go czuje przy każdym załatwianiu się ale co zrobic. Tak sobie myślę że może to kwestia odczuwania zapachów w ciąży. Tak jak kurczak mi śmierdzi a faktycznie nie śmierdzi - może tu jest tak samo.
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Wyniki moczu mam ok, cukru nie mam, infekcji też nie... pewnie to nasze przewrażliwienie zapachowe bo pytałam męża i on nic nie czuje. Kurcze, ale i tak trochę krępujące to jest bo nie chcę żeby ktoś ode mnie czuł... Używam lactacydu do mycia więc on nie powinien tego powodować ale spróbuję przez kilka dni innym- mam w zapasie ziaję ciemnoniebieską na podrażnienia- zobaczymy czy będzie różnica.
-
Eforts, ja sroke przeczytałam całą, od początku bloga
sporo się nauczyłam, czego nie kupować, bo zwykła chemia, a co warto.
Inka, ja zielony bym wybrała.
My dzisiaj byliśmy na wycieczce na roztoczu. Jakieś 300 km przejechane. Teraz będzie mu się dobrze spało.
Ja jeszcze nic nie czuję. Mi gin mówił że około 20 tygodnia. Więc jeszcze tydzień.eforts lubi tę wiadomość
-
Ja używam lactacyd na podrażnienia i uplawy o niskim ph. Taki fioletowy. Na opakowaniu jest napisane ze rekomendowany m.in. dla kobiet w ciąży
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Własnie znalazlam 2 Sprzedajacych na allegro u ktorych kupie praktycznie wszystko pomijając ciuszki, wozek etc. Chodzi mi o takie rzeczy jak gaziki, podklady, mydelka, podklady, frida, pampersy, chusteczki...takie "pierdy" pojedyncze z dzialu /higiena/ mozna powiedziec...heh z 600 zl pojdzie na raz
Najlepsze, ze szukalam kogos kto mialby w asortymencie i rajstopki frotte i skarpetki frotte. Nic z tegoTrza bedzie po sklepach polatac.
Dobranoc dziewczyny i dzieki za rade w skwestii koloru -
Dzien dobry. Witam sie slonecznie. Goraco masakrycznie ehhh padam. Temp do 25 stopni jest idealna. Wiecej u mnie odpada. Szczegolnie jak jestem u tesciow i rodzicow. W domu maja skwar nie to co ja lodowka hahaha
Lece sie kluc bo glodna juz jesteminka84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ja też płci nie znam, może już w środę się dowiem... marzycielka
Dziś o 5 rano obudził mnie Mąż z pytaniem "co się stało?" byłam cała zapłakana do tego stopnia że nie mogłam po przebudzeniu sie uspokoicśniło mi się, że zostałam pobita przez 3 facetów, okopana w brzuch, było pełno krwi. Masakra...
Byłam juz na pobraniu krwi i siuśku, teraz zabunkrowałam się w pokoju bo jest tak gorąo że ducha można wyzionąc..... -
A mój salon chłodny:-) mąż wydech zimnego powietrza z pompy do grzania wody, skierował rurą na salon:-) Taka niby klima:-) Za oknem upał i na nic nie mam ochoty. Ale zaraz muszę troszkę posprzątać.
-
Dziewczyny, ja takie ruchy pod dłonią, o jakich pisała Kiara i Karola czułam już w 12 tygodniu, ale prawie żadna z Was mi nie wierzyła, że to mogą być już pierwsze ruchy. Teraz rzadko kiedy nie czuję, jak maluch mi się przesuwa pod ręką, a pani doktor powiedziała, że ona identycznie odczuwała pierwsze ruchy jak ja i też zaczęły się w 12 tyg.
kaarolaa, Doris-83 lubią tę wiadomość