Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelinka - już widzę! Śliczny brzuszek, ładnie rośnie

Syn tuli Ci się do brzucha i gada do rodzeństwa?
Ita - a Wy jak tam? Urośliście?
Udanego urlopu, każdemu nalezy się wypoczynek, szczególnie po pracy 
Ja siedzę w domu i zastanawiam się kiedy do mnie ZUS zawita
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:05
-
Kiara wrote:o wow
to chyba jakiś rekord pobił 
kurcze, i ona go rodziła naturalnie...?
Teraz to raczej cesarki już robia przy tak dużych bobasach. Mój Tż się właśnie martwi, że mały będzie wielki i nie pozwolą rodzic mi sn.
Źle mnie zrozumiałaś, to mama N takim klockiem była i babcia urodziła ją siłami natury. Ledwo co. -
Femibionu nie opłaca się kupować w superpharmie. Ja znalazłam taniej w normalnej aptece. Mi lekarz przypomina na każdej wizycie o witaminach więc biorę.
U mnie od wczoraj awaria internetu, po burzy przerwał się gdzieś światłowód i podobno dziś wieczorem będzie. Mam tylko komórkę do połączenia ze światem
ale i za to dzień bez kompa.
Niestety wieje dziś spory wiatr i ja automatycznie źle się czuję. Dodano mi i serce jakoś tak nierówno bije, a ciśnienie niskie.
Dzwoniła do mnie dziś koleżanka z pracy, jest teraz w 21 tygodniu i była na usg polowkowym. Ma dziewczynkę. Mówię jej ze fajnie, bo będzie śliczna po mamie. A ona w śmiech, bo jak mówi ze dziewczynka, to o jejku jak ona będzie wyglądać bo mama w ciąży wcale nie zbrzydła
kolejny dziwny przesąd ze córka zabiera mamie urodę w ciąży...
-
Kiara -urlop dopiero za 2tyg, więc jeszcze trochę popiszę z wami

Urośliśmy i to hoho. Co jakiś czas w pamiętniku aktualizuję zdjęcia

olcia - oby matka natura nie zaszalała i nie przekazała genów teściowej maluchowi
Wieeelgachne dziecko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:12
kaarolaa, Kiara, HANA, Paula84, Bogusiar80, Marimiko, Niespodzianek:), Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sie boje o mojego malucha bo moj maz wazył 4250 kg i jeszcze stanał w poprzek, podobno sie tesciowsa nameczyla i niezle ja porozrywal....z reszta u nich wszyscy rtodza sie duzi...meza siostry maja 4 dzieci i kazde wazyło w granicach 4 kg wszystkie rodzily naturalnie...ale u mnie za to male dzieci sie rodzily wiec mysle, ze waga sie wyrowna

ewelka i Ita brzuszki sliczne
moj juz tez nadrabia 
a waga około 3 kg na plusie od poczatku... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyahaha zrozumiałam, że masz jednego obok siebie na plaży a jednego w brzuchuewelinka_shn wrote:Kiara synuś w brzuszku
to moje pierwsze dzieciątko 

Olcia - aaaa
to tym bardziej wielka dziewczynka 
Ita - rzeczywiście urośliście, duży brzunio już, widać, że ciążowy
Zawsze podoba mi się jak skóra jest taka napięta, jak właśnie u Ciebie 
Paula - ooo króweczki

Bursztynka - powiem Ci, że ja miałam dokładnie to samo wczoraj (z tym sercem)!Także chyba coś w powietrzu jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:42
-
Kiara wrote:ahaha zrozumiałam, że masz jednego obok siebie na plaży a jednego w brzuchu

Olcia - aaaa
to tym bardziej wielka dziewczynka 
Ita - rzeczywiście urośliście, duży brzunio już, widać, że ciążowy
Zawsze podoba mi się jak skóra jest taka napięta, jak właśnie u Ciebie 
Paula - ooo króweczki

Bursztynka - powiem Ci, że ja miałam dokładnie to samo wczoraj (z tym sercem)!Także chyba coś w powietrzu jest
mój mąż dzis cały ranek za mną chodził i muczał heheh
Nie wiem jak Wy to dziewczyny robicie, że tak mało na wadze przybrałyście?? Ja już ponad 6kg
i nie jem wcale więcej jak wcześniej, apetytu też nie mam wilczego ehhh
Kiara lubi tę wiadomość
-
Paula84 wrote:Nie wiem jak Wy to dziewczyny robicie, że tak mało na wadze przybrałyście?? Ja już ponad 6kg
i nie jem wcale więcej jak wcześniej, apetytu też nie mam wilczego ehhh
Sądzę, że sporo z nas miało jadłowstręt w 1trymestrze
ale wcale nie widać po tobie tych 6 kg!
Ja jestem raptem +1,5 kg do przodu a mam wielkiego brzuchola i cyce jak donice! -
nick nieaktualnyja od samego poczatku przybieralam i teraz idzie mi to coraz szybciej...ale u mnie glownie wszystko idzie w tylek...dzisiaj robilam akcje szafa i spodniczki wszystkie odpadly, procz jednej z materialu, w ktora jeszcze moja dupa sie miesci...nawet majtki z dnia na dzien zaczely mnie sciskac...jak tak dalej pojdzie to za 2 tyg nie bede miala co na siebie ubrac w te upaly...
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
Ojjj dziewczynki widać te dodatkowe kg
bokiem jak stoje to nie rzucają się w oczy, ale stojąc już na wprost to tak
idzie teraz w dupsko i uda, cyce przystopowały chwilowo na szczęście 
faktem jest, że ja nie miałam jadłowstrętu i wymiotów, więc od samego początku pomaleńku zbierałam kg
do wakacji kolejnych mamy sporo czasu na powrot do figury sprzed ciąży, tym się pocieszam
kaarolaa lubi tę wiadomość