Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelinka - już widzę! Śliczny brzuszek, ładnie rośnie
Syn tuli Ci się do brzucha i gada do rodzeństwa?
Ita - a Wy jak tam? Urośliście?Udanego urlopu, każdemu nalezy się wypoczynek, szczególnie po pracy
Ja siedzę w domu i zastanawiam się kiedy do mnie ZUS zawitaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:05
-
Kiara wrote:o wow
to chyba jakiś rekord pobił
kurcze, i ona go rodziła naturalnie...?
Teraz to raczej cesarki już robia przy tak dużych bobasach. Mój Tż się właśnie martwi, że mały będzie wielki i nie pozwolą rodzic mi sn.
Źle mnie zrozumiałaś, to mama N takim klockiem była i babcia urodziła ją siłami natury. Ledwo co. -
Femibionu nie opłaca się kupować w superpharmie. Ja znalazłam taniej w normalnej aptece. Mi lekarz przypomina na każdej wizycie o witaminach więc biorę.
U mnie od wczoraj awaria internetu, po burzy przerwał się gdzieś światłowód i podobno dziś wieczorem będzie. Mam tylko komórkę do połączenia ze światemale i za to dzień bez kompa.
Niestety wieje dziś spory wiatr i ja automatycznie źle się czuję. Dodano mi i serce jakoś tak nierówno bije, a ciśnienie niskie.
Dzwoniła do mnie dziś koleżanka z pracy, jest teraz w 21 tygodniu i była na usg polowkowym. Ma dziewczynkę. Mówię jej ze fajnie, bo będzie śliczna po mamie. A ona w śmiech, bo jak mówi ze dziewczynka, to o jejku jak ona będzie wyglądać bo mama w ciąży wcale nie zbrzydłakolejny dziwny przesąd ze córka zabiera mamie urodę w ciąży...
-
Kiara -urlop dopiero za 2tyg, więc jeszcze trochę popiszę z wami
Urośliśmy i to hoho. Co jakiś czas w pamiętniku aktualizuję zdjęcia
olcia - oby matka natura nie zaszalała i nie przekazała genów teściowej maluchowiWieeelgachne dziecko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:12
kaarolaa, Kiara, HANA, Paula84, Bogusiar80, Marimiko, Niespodzianek:), Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sie boje o mojego malucha bo moj maz wazył 4250 kg i jeszcze stanał w poprzek, podobno sie tesciowsa nameczyla i niezle ja porozrywal....z reszta u nich wszyscy rtodza sie duzi...meza siostry maja 4 dzieci i kazde wazyło w granicach 4 kg wszystkie rodzily naturalnie...ale u mnie za to male dzieci sie rodzily wiec mysle, ze waga sie wyrowna
ewelka i Ita brzuszki slicznemoj juz tez nadrabia
a waga około 3 kg na plusie od poczatku... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka_shn wrote:Kiara synuś w brzuszku
to moje pierwsze dzieciątko
Olcia - aaaato tym bardziej wielka dziewczynka
Ita - rzeczywiście urośliście, duży brzunio już, widać, że ciążowyZawsze podoba mi się jak skóra jest taka napięta, jak właśnie u Ciebie
Paula - ooo króweczki
Bursztynka - powiem Ci, że ja miałam dokładnie to samo wczoraj (z tym sercem)!Także chyba coś w powietrzu jestWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 13:42
-
Kiara wrote:ahaha zrozumiałam, że masz jednego obok siebie na plaży a jednego w brzuchu
Olcia - aaaato tym bardziej wielka dziewczynka
Ita - rzeczywiście urośliście, duży brzunio już, widać, że ciążowyZawsze podoba mi się jak skóra jest taka napięta, jak właśnie u Ciebie
Paula - ooo króweczki
Bursztynka - powiem Ci, że ja miałam dokładnie to samo wczoraj (z tym sercem)!Także chyba coś w powietrzu jest
mój mąż dzis cały ranek za mną chodził i muczał heheh
Nie wiem jak Wy to dziewczyny robicie, że tak mało na wadze przybrałyście?? Ja już ponad 6kgi nie jem wcale więcej jak wcześniej, apetytu też nie mam wilczego ehhh
Kiara lubi tę wiadomość
-
Paula84 wrote:Nie wiem jak Wy to dziewczyny robicie, że tak mało na wadze przybrałyście?? Ja już ponad 6kg
i nie jem wcale więcej jak wcześniej, apetytu też nie mam wilczego ehhh
Sądzę, że sporo z nas miało jadłowstręt w 1trymestrze
ale wcale nie widać po tobie tych 6 kg!
Ja jestem raptem +1,5 kg do przodu a mam wielkiego brzuchola i cyce jak donice! -
nick nieaktualnyja od samego poczatku przybieralam i teraz idzie mi to coraz szybciej...ale u mnie glownie wszystko idzie w tylek...dzisiaj robilam akcje szafa i spodniczki wszystkie odpadly, procz jednej z materialu, w ktora jeszcze moja dupa sie miesci...nawet majtki z dnia na dzien zaczely mnie sciskac...jak tak dalej pojdzie to za 2 tyg nie bede miala co na siebie ubrac w te upaly...
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
Ojjj dziewczynki widać te dodatkowe kg
bokiem jak stoje to nie rzucają się w oczy, ale stojąc już na wprost to tak
idzie teraz w dupsko i uda, cyce przystopowały chwilowo na szczęście
faktem jest, że ja nie miałam jadłowstrętu i wymiotów, więc od samego początku pomaleńku zbierałam kg
do wakacji kolejnych mamy sporo czasu na powrot do figury sprzed ciąży, tym się pocieszamkaarolaa lubi tę wiadomość