Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Czy któraś z Was jest z Wrocławia bądź okolic i orientuje się w kwestii wrocławskich szpitali?? ostatnio zaczęłam się zastanawiać gdzie rodzić a kompletnie nie znam wrocławskich szpitali... -
julianna wrote:furia mój też nie ich nie lubi, niczego co ma w sobie kapustę
Koniec
A mnie to wkurza bo ja lubie wlasnie inaczej, i moj maly tez
A ja bardziej lubie liczenie ze miesiac ma 4 tygodnieBo mnie wkurza ze te ciazowe maja nawet po 6 haha, oszukuja zeby wyszlo 9 miesiecy, mimo ze ciaza trwa 10
-
Hej misiaki
dziś w Trójmieście pochmurno i chłodniej co oznacza, że...przespałam całą nocale było miło
Wczoraj odwiedziłam ciucholand, na który się natknęłam przez przypadek i widziałam sporo ciuszków dziecięcych, głownie bodziaki, śpioszki itp...i jak spojrzałam na cenę to mnie zamurowało - 10 zł za sztukę! to bardzo drogo jak na używanego ciuszka ! przeginka..
Dzisiaj rano się zdenerwowałam, bo zamówiłam na all akcesoria do stylizacji pin up na wieczór panieński. Odbiór w Gdańsku więc podjechałam rano. I babka mówi mi: Szef się spóżnia, a my nie mamy kluczy do magazynu - trzeba poczekać pół godzinki..no dobra: nie ważne że siku mi się chciało i byłam głodna ale dobra. Poszłam do sklepu kupiłam kanapkę jakoś dałam radę. Po 30 minutach idę, a tam: Szef będzie za 3 minutki! już jest niedaleko, już podjeżdża.. No dobra to czekam...i co? 3 minutki zrobiły się w kolejne 30 minutek! Czekałam godzinę na odbiór zamówienia z 15 zł! skandal. Byłam wściekła, nawet nie próbowałam być miła. Szef nawet nie przeprosił! Babka owszem, zwłaszcza, że jeszcze jedna babka oprócz mnie czekała. Myślałam, że mnie szlag trafi..a na dodatek tak straszliwie mi się siku chciało!
A potem wróciłam do domu i okazało się, że dziadek panny młodej, co ma dziś panieński a za tydzień ślub - zmarł. I smutnoPanieńskiego nie odwołaliśmy, ale anulowałyśmy striptizera i po prostu będzie spokojna "impreza". Ale strasznie im współczuje
A ja jestem ciekawa jak u mnie będzie z naturalnym porodem..W grudniu 2012 (1,5 roku temu) miałam laserową korekcję wzroku - raczej to nie jest wskazanie do cc, ale przy wysiłku i parciu mogę pogorszyć sobie wzrok. W sierpniu ide do kliniki na wizytę, bo kazali mi przyjść jak będę w 6 miesiącu by sprawdzić ciśnienie czy coś tam..ciekawe jak to wyjdzie..
Niedługo jadę do pracy zawieźć zwolnienie i chyba wejdę do biura się przywitaćstęskniłam się za ludkami :>
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Furia wrote:On nie toleruje ani golabkow, ani faszerowanej pypryki... mielone dla niego to kotlety miesone, klospy w sosie lub spaghetti
Koniec
A mnie to wkurza bo ja lubie wlasnie inaczej, i moj maly tez
A ja bardziej lubie liczenie ze miesiac ma 4 tygodnieBo mnie wkurza ze te ciazowe maja nawet po 6 haha, oszukuja zeby wyszlo 9 miesiecy, mimo ze ciaza trwa 10
-
Ja to sobie liczę tak że skoro Om miałam 02.03. To zawsze od trzeciego dnia nowego miesiąca jestem w kolejnym miesiącu ciąży
Spałam dziś do 10:10 !!! szok.
Wracając do lazanii, u mnie może być też problem z tym, że miałam stary gazowy piekarnik, który wiecznie czegoś nie dopiekał i dlatego na wszelki wypadek zawsze obgotowywałam te płaty. Teraz już nie mogę się doczekać do wprowadzki po remoncie i nowej kuchni. Mam nadzieję że zdążę jeszcze przed porodem pokupować dodatki i ładnie urządzić. Jednak na razie termin wprowadzki nam się jakoś odsuwa... Wcześniej planowaliśmy w sierpniu. Teraz marzymy o wrześniu. -
Dzien dobry.
Wpadlam zameldowac, ze umieram. W nocy spalam przy zamknietym oknie, bo ktos gnoj wylal. Potem mnie uszy bolaly. Wstalam z zatkanym nosem-nie moge go wyproznic i bolacym gardlem. Otworzylam okno smierdzi. A mi nie za dobrze. Dotego na chwile obecna mam tylko 37,5 stopni i poce sie jak swinia. Dzis w lozku mnie czeka wrrrr boli mnie wszystko auuuulllaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 11:20
inka84 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka to ja om mialam 1.03
za to owu mialam poooznooo ale dzidzia nadrobila tak ze zgadza sie z om
Julianna moj ma tak mine jak widzi zupe ze az mi sie odechciewa... i zje are lyzek i konczy, mowi ze od tej wody tylko go brzuch bolal bedzie, a zupy robie np ogorkowa z klopsami, ziemniakami, zabielana smietana, taka konkretna... -
jak dobrze, że mój mąż niewybredny jedzeniowo jest. Zje praktycznie wszystko co mu podam
nie jada tylko owoców morza i ryb (z małymi wyjątkami) ale i ja nie lubię więc się dobraliśmy. Ja lubię eksperymentować, wynalazki różne robie, uwielbiam zupy kremy...
mnie czeka chyba poród naturalny, nie mam póki co żadnych przeciwwskazań, o których bym wiedziała, no chyba że coś się zmieni do porodu jeszcze :>
-
Furia z zup on się śmieje że lubi fasolkę po bretońsku, leczo, no i jeszcze zje, ale nie widzę żeby jakoś marzył o tym - grochową, fasolową, gulaszową,
innych nie jada bo twierdzi, że po zupie idzie siku i jest głodny, a poza tym ogólnie za nimi nie przepada, a ja bardzo lubię zupy, w sumie prawie wszystkie, coś bardziej coś mniej, a numerem 1 jest dla mnie pomidorowa .. mogłabym jeść każdego dnia
-
nick nieaktualnywitam kochane w ten jakze przyjemny, chlodny i pochmurny dzionek
udrzyje teraz...
ja chyba bede tez rodzila naturalnie, chociaz czesto ciaze z in vitro koncza cc nie wiem czemu, ale ja chce naturalnie, chyba ze bedzie wskazanie, łozysko przodujace czy złe ustawienie dziecka... -
nick nieaktualny