Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka ja robiłam dwa razy w zasadzie co dwa miesiące. To chyba dostaniesz leki i będzie git?
Kiara współczuję Ci i zarazem podziwiam jak Ty to wszystko ogarniasz!!! Daj znać co Ci powiedzą w szpitalu.
Do profilaktyki to chciałam kupić ten żel na przed i po basenie ale nie było to kupiłam jakiś inny z kwasem mlekowym. A globulki to doraźnie profilaktycznie nie będę tam nic wkładać
Z tą listą można by tak zrobić będzie lepszy pogląd -
nick nieaktualny
-
julianna wrote:apropo aktywności i pomyslu selekcji.. heh to ja się nie wypowiem, bo ja jak na razie jestem aktywna z doskoku, więc pewnie byłabym też wykreślona
Chodziło mi o osoby, które już od kilku miesięcy się nie wypowiadały i ani slychu ani widu po nich)
Furia, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizyty co 3 tygodnie i póki co musiałam przynosić co 2. wizytę, czyli co 6 tygodni. Jednak lekarz zastrzegł, ze w II polowie ciązy bedzie juz wymagał co wizyte.
W kazdej poprzedniej ciązy lekarze wymagali morfologii i moczu co wizyte - zawsze.
Bursztynka pewnie skonczysz z dopegytem jak ja, to taki jakby standardzik przy wysokim cisnieniu w ciązy.
Kiara powodzenia! Ja mialam z nerkami kłopoty w pierwszej ciazy mimo młodego wieku, na szczescie nie bylo to nic powaznego i przeszlo wraz z zakonczeniem ciazy, wiec obys miala podobnie. -
Karola mnie tez prosze dopisac termin mi sie przesunal na 8 grudnia i tez bedzie chlopczyk:)
a z innej beczkie czy ktoras z was w 2 trymestrze ma nadal mdlosci i wzmozona sennosc bo mnie to martwi . We wczesniejszych ciazach mialam tak ze jak skonczyly sie dolegliwosci z 1 trmestru w 2 tryskalam energia ...teraz ciagle chodze snieta i brak mi sil...badan dawno nie robilam lekarka mi nie zleca bo niby 3 ciaza poczatkowe badania wyszly wzorowo i tak sie zastanawiam czy to normalne czy moze jednak cos w organizmie jest nie tak...
a 3 sprawa czy ktoras z mam wie ile kosztuje teraz prywatnie robienie badania grupy krwi bo chyba w zadnym szpitalu odpisu nie dostane a w swojej teczce nie moge ich znalesc:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 12:09
maria.sm -
nick nieaktualnyczekam jeszcze aż TŻ wróci, zaraz ma być... boli jak cholera
Jestem już spakowana, czekam tylko na niego, bo nie będę tej torby przecież dzwigać.
inko, u mnie to poważna sprawa, bo ja jestem po 2 operacjach na nerkę właśnie tę która mnie boli, mieli mi ją wycinać, ale moja mama sie nie zgodziła, a że jest lekarzem to ja teraz też się sprzeciwiłam. Ja mam wszczepione takie coś co mi wspomaga moczowód, z tym, że to coś 8 miesięcy temu zaczęło się psuć i od tamtej pory jest kłopotByły juz różne problemy w tym czasie... teraz jak miałam kolkę 2 tyg. temu to usg wykazało, że niestety w ciąży mi się pogorszyło i lekarze nie wiedzą jak bardzo źle będzie jak dziecko urośnie mocno, bo wszystko tam na nerkę naciska - ja mam ją inaczej nieco położoną nić normalny człowiek, co tylko potęguje sytuację.
-
Kiara to współczuje bardzo. U mnie to tylko w ciazy pierwszej duzo sie osadu robilo i mialam przez to zle wyniki moczu i zagrozenie kamieniami w ciązy. Dosc mocno mnie lekarze nastraszyli wtedy i pilam duzo moczopednych napojow. Prawie z wc nie wychodzilam, a pierwsze wyniki moczu miesiac po urodzeniu byly juz idealne. Ale to w porownaniu z Tobą to jak katar.
Daj znac co wyszlo :* -
Maria my robiliśmy w tym tyg grupę krwi męża (trochę go postępem wzięłam bo pojechaliśmy ze mną do lab
) to 50 zł zapłaciliśmy
nie martw się wagą ja mam 168 cm a reszta tak jak Ty
uwielbiam oglądać ciuszki jak wrzucacie!! Furia zamawialas przez neta bo nie pamiętam, śliczny jest
Kiara powodzenia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 12:27
-
Bursztynka - trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego. Ważne, że trafiłaś na sensownych lekarzy
Kiara - powodzenia i współczuję takich problemów
Qrczak - nie wiem jakie ten wózek ma opinie, ale z wyglądu jest ok. I mnie akurat podoba się ten kolor. I cena też dobra wg mnieQrczak lubi tę wiadomość