Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zrobiłam zdjęcia z filmików, jakie mi gin nagrał i wrzucam. To mój syneczek:
Główka jest po lewej stronie
Nóżki i jajeczka pomiędzy
Buziunia ze zdjęcia drukowanego:
Buziunia:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 19:12
eforts, inka84, Bajka, Bogusiar80, julianna, lolaliciouse, Kinga.k, kaarolaa, Marimiko, Niespodzianek:), Kulka41, Bursztynka, zuza_3, olcia23 lubią tę wiadomość
-
Te kocyki maja fajny material ten minky, sa milusie, grube, cieple i ladne
Wiele osob je wykonuje, na FB jest MAKASZKA, ona szyje i kocyki, i posciele i podusie do fotelikow, znajome od niej kupowaly
Jest tez sklep lamillou albo mamabu i chyba wiele innych :)Sa w sumie dosc drogie, ale ja nie bede kupowala kolderki i podusi to w sumie na jedno wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 19:12
eforts, Bajka lubią tę wiadomość
-
Śliczne są
odnalazłam Twoja wcześniejszą wiadomość na temat kocyków akurat ja przegapiłam wcześniej
qurczak sama radość
chyba chciałbym sówki chapnąćone są w wersji cieplejszej i chlodniejszej, myślisz Furia ze lepiej ciepły czy jednak w domu to za cieplo? A może jeden cienki do owiniecia dzievka w rożek w domu a cieply do wózka na spacery? Nic się nie znam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 19:22
Furia, Qrczak lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/kocyk-minky-kolderka-mata-do-zabawy-75x100cm-i4389197317.html
Prosze
W sumie do domu starczy cienki, do wozka hmmm w taka normalna zime czyba tez bo bedzie tez kombinezon, choc ja bede brala gruby ale to dlatego ze chce zeby byl tez jako mata, kocyk na podloge, dzidzia na kocykQrczak lubi tę wiadomość
-
Furia wrote:http://allegro.pl/kocyk-minky-kolderka-mata-do-zabawy-75x100cm-i4389197317.html
Prosze
W sumie do domu starczy cienki, do wozka hmmm w taka normalna zime czyba tez bo bedzie tez kombinezon, choc ja bede brala gruby ale to dlatego ze chce zeby byl tez jako mata, kocyk na podloge, dzidzia na kocyk
Jako mata sie swietnie sprawdzą, bo widac, ze grube
Furia lubi tę wiadomość
-
No a mialam puzle piankowe dla syna ale kot je kochal drapac, wiec teraz bedzie mata hehe
A sa tak sliczne ze nawet moj maz sie w nich zakochal
I taka podusie bede chciala http://allegro.pl/poduszka-podrozna-minky-motyl-zaglowek-do-fotelika-i4385611662.html bo mojemu maluchowi glowka w foteliku tak nie fajnie leciala. -
Furia wrote:Teaz chyba zawsze na widok krowek bede myslala o Qurczaku
Brzmi nieźle
dzięki dziewczyny za odp w takim razie chyba chapnę dwa zanim mąż wróci z roweru a do mnie dotrze ze to pochopna decyzjaFuria, inka84, Qrczak, Bajka lubią tę wiadomość
-
Super są te z krówką
ja też chce:)
a który rozmiar lepszy?? 75x100 czy większy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 19:37
Furia, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj trochę kupiłam w lumpeksach. Kupiłam sobie dżinsy ciążowe za jakieś 6 zł z C&A. Do tego sukienkę białą, sweter rozpinany i tankini w kwiaty. Oczywiście dla małej też kupiłam trzy body, gatki z falbankami, krótki rękawek, sukienkę i sweterek. Za wszystko zapłaciłam 19 zł. Szukałam też jakiejś sukienki na wesele i niestety będzie problem
Jutro wstawię fotkę dziecięcych zakupówFuria, Qrczak, jedynka, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
No właśnie a z tym rozmiarem to myślicie żeby grubszy wziąć większy skoro ma służyć jako mata a cienki mniejszy skoro ma służyć jako kocyk? Czuje się jak głupek
wtedy większy będzie mógł służyć jako wyscielenie łóżeczka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 19:50