Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bogusia ja tez bez stanika mam uszy jamnika
http://wrzucaj.net/images/2014/08/14/105335597749337258823941179618869429933732n.jpgBogusiar80, eforts, Qrczak, Niespodzianek:), Lola83, Ita, aga.just, Paula84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Maz kiedys cos wspominal ze po 2 dziecku zasponsoruje mi cycki, dlugo bedzie na to zbieral, ale bede mu musiala przypomniec hahahaha
Jakies podciagniecie by sie przydalo, bo po kolejnym okresie karmienia zamiast uszu jamnika moga byc puste skarpetki
Choc znajac zycie nie dala byc sobie nic popodciagac hahaha bo to boliWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 15:33
-
Dziewczyny cycki to jedyna część ciała na punkcie której nigdy nie miałam kompleksów, mam naprawdę ładne, kształtne piersi, tak że mogłabym chodzić bez stanika. Jak dla mnie teraz są trochę za duże bo z 65e przeszłam w ok 70 g ale samym piersiom to nie zaszkodziło. Oczywiście doświadczone mamy poinformowały mnie żebym się nimi nacieszyła bo po karmieniu juz nie będę ich tak lubiła
nic będzie e trzeba nad tyłkiem popracować
milcia nie bój się glukozy badanie jest jak najbardziej do przejścia, tylko niektóre dziewczyny mają z nią problem, jakby mi się okazało ze muszę powtórzyć to bym się bardzo nie zmartwiła -
Po okresach tycia i chudnięcia piersi miałam już w opłakanym stanie
Także chyba ciąża im już aż tak nie zaszkodzi. Najbardziej podobał mi się mój biust, gdy byłam szczupła, bo i on się zmniejszył i stał jakiś taki zgrabniejszy
A teraz znów zaczyna wisieć
Do zdjęcia wrzuconego przez Furię jeszcze mi daleko, ale idzie w tym kierunku
Ja musiałam pić glukozę dwa razy i przeżyłam, więc wierzcie mi, że to nic strasznego. Chwilę po wypiciu poszłam do toalety i wzięłam 3 łyczki wody, żeby zniknął mi ten nieprzyjemny smak z przełyku. No i pomogło
eforts lubi tę wiadomość
-
WIecie mi po 10 miesiacach karmienia w gornej czesci od strony pach zrobilo sie... pusto, tak jak powinny sie okroglic, tak tam jest zupelna pustka, plasko ... No i przez to poszly w dol. Jak jestem w formie i waze ile lubie to w sumie mi tak one nie przeszkadzaja, ale teraz to takie 2 bimbaly ^^
-
Bogusia zgaduje, że Twój pierworodny lubi piłkę heehehe:)
No ja dołączam do grona obwiśniętych i porozciąganych. Ja też chudłam i tyłam więc mam cycki poorane już we wszystkie strony. Teraz dojdą paski na brzuchu i pośladkach:D Jak jest tak gorąco to sunę po domu jak łania z wielkim bębnem, powiewającymi udami i cycami w dłoniach
:P
eforts, kanapa lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
o jak dawno mnie tu nie było tyle tu dziewczątek przybyło
Mnie też w poniedziałek czeka glukoza ale wierzę że dam rade
zaczęłam już zakupowe szaleństwo i muszę się hamować bo tyle fajniutkich rzeczy na wyprzedażach ze zostawiłabym majątek a i szafa by chyba wszystkiego nie pomieściła co bym chciała kupić.
-
W nocy nie mogłam spać - ok. 4 dopadłam do neta i rozpisałam się z wszystkimi żalami (wczoraj pisałyście o zmiennych humorach a mi właśnie hormony zaczęły dawać w kość...) i cóż... coś kliknęłam i mi wszystko zżarło. No mało komputer za okno nie wyleciał!
Powiem tylko jedno - imienia dla syncia nadal nie ma
Co do cycków to mam dokładnie taką sytuację jak eforts - z 65e na spadochrony 65ga tak kochałam moje zgrabne cycuszki.
Furia o ile mój mąż twierdzi, ze nie mam co się martwić rosnącymi piersiami o tyle lekko zdębiał jak mu pokazałam jakie "jamniki" niedługo będę miała... -
Trochę mnie przerażacie tymi skracającymi się szyjkami
a ja raczej mało spoczynkowa jestem i zaczynam się bać co powie położna na wizycie w przyszłym tygodniu... Jeszcze 1,5miesiąca w pracy przede mną i nie wyobrażam sobie, żeby iść już teraz na L4 -zanim pozamykam wszystkie sprawy.
Choć jak teraz na urlopie myślę o tym 1,5mca to mi się niedobrze robi i nawet kusi mnie żeby przesunąć L4 na wcześniejszy termin niż październik (rozleniwiłam się)