Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ło kurna dziewczyny nie było mnie tyle że nie wiem. To niech mi któras dobra duszyczka teraz stresci czy wszystko na naszym forum ok i u Was?
Karola własciwie wchodziłam tutaj tylko patrzeć co słychac u Ciebie i jak wczesniej juz było ok to nie wchodziłam, a teraz co do jasnej cholerki sie dzieje? Trzymaj sie moja Miła ja pierdziu, wszystkie błagania ida w Twojej intencji -
zokeia wrote:I ta babeczka musiała pić z Twojego kubka? Nam dali takie jednorazowe jak do małego piwa. Bleh
karola a dostajesz sterydy na plucka?
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola trzymaj sie jestesmy z Toba bedzie dobrze!!!! Maluszek jest silny Ty tez oboje dacie rade !!!!
modle sie za Was kochana !!!!!
PS. jestem na glukozie to jest cos strasznegomdlosci sa momentami nie do opanowania, wspolczuje dziewczynom ktore zmagaly sie z nimi przez pierwszy trym ciazy ja mialam to szczescie ze mnie ominely...
to jest okropne uczucie !!!! i to slodkie swinstwo bleh! moja corka szaleje w brzuchu po takiej dawce -
Olcia juz niecala godzinka pobiora krew i jestem wolna, na czczo wyszlo 81 chyba 2 razy krew i jutro wynik.
Juz jest lepiej ale to co bylo zaraz po wypiciu to byta tragedia
mialam cytryne, ta tylko pomogla mi przelknac to swinstwoale zawsze to cos !
mam nadzieje ze z Karola i Maluszkiem wszystko bedzie ok:( ze maly sie jeszcze nie urodzi ze wytrwa !!! -
aaa tam bylo minelo:P
ja jutro mam wizyte juz sie nie moge doczekac, ale na nia bardzo nie licze bo to tylko wizyta w szpitalu omowic wyniki ale za to w piatek zacieram raczki na ogladanie OlenkiMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
dziewczyny nie dziwie Wam sie nie wyobrazam sobie pic tego z zimna woda dramat!!!!
ja wypilam tylko dzieki cytryniejakos pomogla mi to przelknac badziewie! teraz jem sniadanko i pije kawke a na pocieszenie zakupilam sobie sukienke i taki welniany oversizowy trench na zime
a co ! za te trudy!
-
no wlasnie myslalam teraz sobie o kurteczce albo jakims plaszczu na zime. potrzebne na juz prawie bo na chlodniejsze dni juz nie mam w co sie ubrac. ile mozna chodzic w sweterku:PMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
peleryna wyglada tak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6aae334b8c6b.jpg
sukienka natomiast tak, rzeczy kupione w normalnym sklepie rozmiar S ladnie uwydatnia brzuszej a po ciazy tez bedzie super! SKLEP: Massimo dutti
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/22fa2250fe5d.jpgHANA, Marimiko lubią tę wiadomość
-
karola88 wrote:no wlasnie myslalam teraz sobie o kurteczce albo jakims plaszczu na zime. potrzebne na juz prawie bo na chlodniejsze dni juz nie mam w co sie ubrac. ile mozna chodzic w sweterku:P
dokladnieale ja kurtke i plaszcz mam na razie nie bede kupowac
poluje natomiast na oficerki skorzane bo mam same buty na wysokim obcasie !!!! -
Dziewczyny, jednak wyszła mi jakaś groźna bakteria w moczu. Muszę brać antybiotyk przez 10 dni, a potem posiew kontrolny. Zobaczymy co wyjdzie w posiewie z pochwy. Relanium mogę zmniejszyć do jednej dziennie, bo czuję się jakbym była na haju. Mogę wstawać, ale więcej leżeć niż chodzić.