X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • zokeia Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa płacz, to uspokaja. A potem będziesz silna i dzielna! JEsteś już w Olsztynie?

tb73epoky7bge1zc.png
    atdc4z173dng7siu.png
    43kt3e5e37vlpped.png
  • HANA Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło kurna dziewczyny nie było mnie tyle że nie wiem. To niech mi któras dobra duszyczka teraz stresci czy wszystko na naszym forum ok i u Was?

Karola własciwie wchodziłam tutaj tylko patrzeć co słychac u Ciebie i jak wczesniej juz było ok to nie wchodziłam, a teraz co do jasnej cholerki sie dzieje? Trzymaj sie moja Miła ja pierdziu, wszystkie błagania ida w Twojej intencji

• karola88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zokeia wrote:
    I ta babeczka musiała pić z Twojego kubka? Nam dali takie jednorazowe jak do małego piwa. Bleh :/
    nie nie. kazda miala swoj kubeczek taki plasttikowy tylko byla jedna lyzeczka i sobie podawalysmy w kolejce:)

karola a dostajesz sterydy na plucka?

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola bądźcie dzielni! Ważne, że jesteś tam, gdzie w razie czego będą mogli pomóc Twojemu synkowi a ja wierze, że wytrzymacie jeszcze kilka tygodni!

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Klif Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jestem z Toba sercem i myslami. Nawet jesli urodzisz teraz to na pewno maluszek przy pomocy obecnej medycyny bedzie sobie rosl w inkubatorze. Najwazniejsza jest wiara ze wszystko bedzie dobrze.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola trzymaj sie jestesmy z Toba bedzie dobrze!!!! Maluszek jest silny Ty tez oboje dacie rade !!!!
    modle sie za Was kochana !!!!!

PS. jestem na glukozie to jest cos strasznego :( mdlosci sa momentami nie do opanowania, wspolczuje dziewczynom ktore zmagaly sie z nimi przez pierwszy trym ciazy ja mialam to szczescie ze mnie ominely...
    to jest okropne uczucie !!!! i to slodkie swinstwo bleh! moja corka szaleje w brzuchu po takiej dawce :/

Kate

np55zzc.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, tak mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Trzyyymam mocno kciuki!!!!!!

Kitty Wytrwaaaj i będzie z głowy :)

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia juz niecala godzinka pobiora krew i jestem wolna, na czczo wyszlo 81 chyba 2 razy krew i jutro wynik.
    Juz jest lepiej ale to co bylo zaraz po wypiciu to byta tragedia
    mialam cytryne, ta tylko pomogla mi przelknac to swinstwo :/ ale zawsze to cos !

mam nadzieje ze z Karola i Maluszkiem wszystko bedzie ok:( ze maly sie jeszcze nie urodzi ze wytrwa !!!

Kate

np55zzc.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi krowa (położna) dała glukoze z zimną wodą i kompletnie nic się nie rozpuściło, a że ja zielona to też nie miałam pojęcia,że powinno się z ciepłą wodą podawać. :/ i wypiłam z tym całym osadem.

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola przyjade jak odbiore auto od mechanika ale napisze Ci moj nr na fb zebym sie jak c os zapowiedziala i zebys miala ochote na gosci jak bede chciała przyjechać

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia ja tez mialam z zimna woda robione i dlatego sie taki osad robi. ja osad zostawilam.
    wiem wiem jestem niedobra i zla matka

• olcia23 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i widzisz coś źle te baby nam zrobiły :/

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa tam bylo minelo:P
    ja jutro mam wizyte juz sie nie moge doczekac, ale na nia bardzo nie licze bo to tylko wizyta w szpitalu omowic wyniki ale za to w piatek zacieram raczki na ogladanie Olenki

• kittykate Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie dziwie Wam sie nie wyobrazam sobie pic tego z zimna woda dramat!!!!
    ja wypilam tylko dzieki cytrynie :/ jakos pomogla mi to przelknac badziewie! teraz jem sniadanko i pije kawke a na pocieszenie zakupilam sobie sukienke i taki welniany oversizowy trench na zime :D a co ! za te trudy!

Kate

np55zzc.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie myslalam teraz sobie o kurteczce albo jakims plaszczu na zime. potrzebne na juz prawie bo na chlodniejsze dni juz nie mam w co sie ubrac. ile mozna chodzic w sweterku:P

• kittykate Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peleryna wyglada tak

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6aae334b8c6b.jpg

sukienka natomiast tak, rzeczy kupione w normalnym sklepie rozmiar S ladnie uwydatnia brzuszej a po ciazy tez bedzie super! SKLEP: Massimo dutti

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/22fa2250fe5d.jpg

HANA, Marimiko lubią tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola88 wrote:
    no wlasnie myslalam teraz sobie o kurteczce albo jakims plaszczu na zime. potrzebne na juz prawie bo na chlodniejsze dni juz nie mam w co sie ubrac. ile mozna chodzic w sweterku:P

dokladnie :) ale ja kurtke i plaszcz mam na razie nie bede kupowac :)
    poluje natomiast na oficerki skorzane bo mam same buty na wysokim obcasie !!!! ;D

Kate

np55zzc.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jednak wyszła mi jakaś groźna bakteria w moczu. Muszę brać antybiotyk przez 10 dni, a potem posiew kontrolny. Zobaczymy co wyjdzie w posiewie z pochwy. Relanium mogę zmniejszyć do jednej dziennie, bo czuję się jakbym była na haju. Mogę wstawać, ale więcej leżeć niż chodzić.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Ita Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa gorąco się modlę za Was! Napewno wszystko będzie dobrze i Maluch przyjdzie cały i zdrowy na świat. Może lekarzom uda się przedłużyć jego siedzenie w brzuszku jeszcze o parę dni?

Jesteś dzielna! Buziaki!

atdck6nlmznf5qze.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam dzis z malym u dentystki. Bardzo dzielny:)
    Na obiad rosolek :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
‹‹ 883 884 885 886 887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ