Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
szurabura ten nie wiem, ale chyba to ten sam ktory tu opisuje sroka o :
http://www.srokao.pl/2011/11/analiza-kremy-na-wietrzna-pogode.html
opakowanie ciut inne ale to chyba ten sam kremja kupie tez ten lub hipp
Przyszło mi dzis zamowienie z aptekigemini...w koncu! analizowalam co mi jeszcze potrzebne i na pewno koszula do karmienia, biustonosz do karmienia, podlaski duze, aspirator do noska, termometr, ten krem na mroz, i krem na brodawki i to by bylo na tyle. Trzeba sie brac za pranie i prasowanie OMG! przeraza mnie to troche bo tam pelna szafa tego!
Kurcze dalej zadnych wiesci od kaaroli, martwie sie ona nigdy tak dlugo nie milczala... mam nadz ze wszystko ok!
Do wizyty zostal tydzien, nie moge sie doczekac !
Cholerne przeziebienie nie chce odpuscic ciagle smarkam i kichami mam wrazenie ze dzis sie nasililo
-
eforts nic nie ma być w łóżeczku, tzn. ten płaski ochraniacz też nie...? Kuźwa no co za karuzela informacyjna
dzisiaj spędziłam parę godzin z koleżanką i jej 4 miesięcznym synkiem i powiem Wam, że radość może i wielka, ale darcie japy non stop... najładniejsza pościel i najlepszy kremik tu nic nie dadzą jak dziecko ma humorek...zokeia, Ita, eforts, HANA lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Dzisiaj prasowanie wreszcie skończyłam. Wieczorkiem musimy poskładać i w szafkach poukładać. Chcę to zrobić z mężem, żeby też wiedział gdzie co jest
Potem pakowanie torby i będę wiedzieć czy czegoś jeszcze brakuje
-
Ja toxo tez mialam powtarzana teraz niedawno i wyszedl mi igg i igm ujemny tzn nie mialam i nie przechodze
jesli pierwsze badanie wyszlo ze nie przechodzilas toxo i masz oba wskazniki ujemne to lekarz musi zalecic powtorzenie badania przed rozwiazaniem, by sie upewnic ze nie zarazilas sie w czasie ciazy
wlasnie dzis za rada niektorych z Was wietrze wozek na balkoniesloneczko i ciepelko zrobilo sie u nas dopiero popoludniu !
-
Ja tez dostalam dzis paczke z Gemini.Brakuje mi jeszcze na pewno pampersow,aspiratora do nosa,z dwoch stanikow do karmienia(dwa juz mam,jeden bawelniany zwykly i jeden taki ladny firmy Alles).A i krem na brodawki.Nie mam tez lozeczek i wozka jeszcze.Tzn.mam wybrane ale niekupione.Wszystkie ciuszki,pieluszki itp mam wyprane i wyprasowane.Zostalo mi jeszcze max 7tygodni do porodu,musze pomyslec o lozeczkach.Chyba zamowie za tydzien.
-
Może się odezwie na dniach, już chyba wszystkie zaczynamy się martwić
Karola odpisz jak tylko zobaczysz, tutaj wszystkie ciotki już zdenerwowane
-
Lola z zaleceń bhp i ppopz
to nic, wiadomo że to ładnie wygląda się na początku dziecko się nie przekreca, nie ma zagrożenia ze włoży nóżkę w szczebelki a niby każda szmatka ,, zaburza'' swobodny przepływ powietrza. Może to w pewien sposób skrajność ale ja na początku darowalabym sobie ozdoby w łóżeczku.
U mnie kolejna pralka wyprasowana -
hejka
Paulina ja jestem z Kłodzina, tuż za Mieściskiem. A do Piły przez to, że tam bardzo bliska znajoma lekarka pracuje i nas umówiła do pani ordynator. Jak pojadę następnym razem to możemy się umówić po drodzePewnie dopiero po porodzie
Pani Ordynator obejrzała synka. Ma trzeci do usunięcia i boczne do nacięcia. Mam podać nowe skierowanie i będzie się starała jakieś miejsce jak najszybciej znaleźć. Nie obiecuje, że się uda do końca roku. Będzie się starać