Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
kropeczek wrote:Dziewczyny jestem po dzisiejszej wizycie. Krwiak się wchłonął ❤ nie ma po nim śladu już ❤ a dzidzi bije serduszko.
Termin na 18 grudzień ❤🎄☃️🎅kropeczek lubi tę wiadomość
-
kropeczek wrote:Kochana ja swoją pierwszą ciąże przeszłam totalnie bezobjawowo w pierwszym trymestrze. Gdyby nie fakt że staraliśmy się o dziecko i jeszcze przed miesiączką robiłam test i później USG to wcale bym się nie spodziewała że w ciąży jestem. Zero mdłości, zero wymiotów, czułam się świetnie cały pierwszy trymestr. Drugi również. Dopiero w 3 była zgaga 😁 i koniec objawów także nie ma co patrzyć na te objawy
Dziękuję za wsparcie ❤️kropeczek lubi tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Ja już po wizycie, bobo z bijącym serduszkiem,wg USG 7+1 TC,tp na 14.12.
❤️Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Kasiastaraczka- świetne wieści!!!!
Piękny termin, na święta już będziecie zadomowieni razem ♥️🥹
Kropeczek - też miałam o to pytać 😄 książki albo też czasopisma, żeby forma była lżejsza - godne polecenia,rzetelne, nie z jakimiś niesprawdzonym ploteczkami. Byłabym wdzięczna.
To moja pierwsza ciąża, na razie nie chcemy rozpowiadać, póki nie jest potwierdzona, a już bym się chętnie edukowała. ☺️ -
Dziękuję dziewczyny ❤️
Kropeczku mi dobrze czytało się książki Izabeli Dembinskiej, polecam
Poza tym poród naturalny wyd natuli
Teraz chcę kupić o porodzie cc i porodzie naturalnym po cc, też wyd natuli
Będę się szykować na vbac
Madeline tak,na święta będziemy już w czwórkę 🥰 oby tylko połóg był łaskawy
Jeśli chcesz zainwestować w siebie i poród to naprawdę polecam grupę Izy Dembinskiej,z ćwiczeniami,webinarami i forum dziewczyn z przydatnymi informacjami i odpowiedziami położnejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 10:45
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Dziękuję dziewczyny ❤️
Kropeczku mi dobrze czytało się książki Izabeli Dembinskiej, polecam
Poza tym poród naturalny wyd natuli
Teraz chcę kupić o porodzie cc i porodzie naturalnym po cc, też wyd natuli
Będę się szykować na vbac
Madeline tak,na święta będziemy już w czwórkę 🥰 oby tylko połóg był łaskawy
Jeśli chcesz zainwestować w siebie i poród to naprawdę polecam grupę Izy Dembinskiej,z ćwiczeniami,webinarami i forum dziewczyn z przydatnymi informacjami i odpowiedziami położnej
Dzięki!
Już po Twojej ostatniej rekomendacji znalazłam ją sobie na Instagramie☺️. Masz na myśli grupę na FB? Pod jaką nazwą?
-
Ja dziewczyny chyba będę musiała się pożegnać. Jestem w szpitalu. Mam krwawienie. Ciąża zagrożona poronieniem. Pęcherzyk obecny w macicy odpowiada wiekowi ciazy bez zarodka narazie ale za wcześnie na niego. Nie wiadomo skąd krwawienie. Dostałam luteinę na podtrzymanie.
-
e_mil_ka wrote:Ja dziewczyny chyba będę musiała się pożegnać. Jestem w szpitalu. Mam krwawienie. Ciąża zagrożona poronieniem. Pęcherzyk obecny w macicy odpowiada wiekowi ciazy bez zarodka narazie ale za wcześnie na niego. Nie wiadomo skąd krwawienie. Dostałam luteinę na podtrzymanie.
Nie trać nadziei ❤️ -
e_mil_ka wrote:Ja dziewczyny chyba będę musiała się pożegnać. Jestem w szpitalu. Mam krwawienie. Ciąża zagrożona poronieniem. Pęcherzyk obecny w macicy odpowiada wiekowi ciazy bez zarodka narazie ale za wcześnie na niego. Nie wiadomo skąd krwawienie. Dostałam luteinę na podtrzymanie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Trzymają Cię w szpitalu, czy po luteinie puszczają do domu?
Przykro, że tak Ci majówkę rozbiło... Tulę mocno ! -
Emilka, jesteśmy z Tobą! Nie trać nadziei.
Mam nadzieję, ze lekarze odkryją powód krwawienia i okaże się on niegroźny ❤️83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02.24➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
08.24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Madeline wrote:Emilka, jestem z Tobą myślami... (Mój mąż też akurat w szpitalu...)
Trzymają Cię w szpitalu, czy po luteinie puszczają do domu?
Przykro, że tak Ci majówkę rozbiło... Tulę mocno !