Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam już szafy wypchane po brzegi ale wszystko się zmieściło
Jeszcze tylko śpiworek dojdzie ale to miękkie więc upcham nogą. Tylko po chusteczkę mi 4 paczki wacików, 8 paczek chusteczek i 168 pampersów na prawie 3 miesiące przed porodem to ja nie wiem
Materaca nie zamawiam na razie, wiem jaki chcę, klepnę go w listopadzie jak już łóżko będzie stało żeby małż nie marudził tak jak z tą wannąLady Savage lubi tę wiadomość
-
emikey wrote:Wstaje i co widzę? Mojemu mężowi się widocznie nudziło jak wczoraj poszłam spać .....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f792851f85de.jpg
Mamy trojaczki roznojajowe!
Hahahaha Powiedz mu jeszcze, żeby je wyprowadził w wózku na spacerGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualnyW końcu mi wysłali moje zamówienie z 5-10-15. W poniedziałek złożone. Ale w sumie to mi na rękę, bo zamówiłam bezmyślnie do paczkomatu, a nie mam samochodu,zeby podjechać. A tak jest szansa,ze zdążę odebrać
Zrobiłam domowe masło. Wypiłam serwetkę, która się zrobiła podczas oddzielania przy ubijaniu śmietany. No tak miałam ochotę, a smakowała mi, pyszna byłaoby mi się tylko jakaś rewolucja nie skończyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 16:32
-
Witam kochane
Czytam Was od dłuższego czasu więc postanowiłam dołączyć do waszego grona
.Mam nadzieję że przyjmiecie mnie miło ;p
Petitka, magdzia26, Amus87, Aztoria, Nola, emikey, Edith, Lady Savage, aga1402, Jooozefka, Iruletka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wypiłaś zatem maślankę, serwatka to woda z odciskanie twarogu
Na zdrowie!
Swędzi mnie brzuch i cycki. Brzuch to od gazików do odkażania przed Clexane, ale już sobie zaczęłam wkręcać cholestaze ze wszystko mnie swędzi.Lady Savage lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Szczesliwa_mamusia wrote:Witam Misia, powiedz nam na kiedy masz termin? Jak się czujesz? I czy wiesz, kto mieszka w Twoim brzuszku?
Termin mam na 13 grudnia.Do niedzieli jeszcze był Kubuś ale teraz już nie wiem bo po ostatniej wizycie u ginekologa lekarz stwierdził że chłopczyka nie widzi na usgUsg mam co wizytę i zawsze lekarz potwierdzał że to chłopczyk,na drugim badaniu prenatalnym też mówili że chłopczyk.Umówiłam się na trzecie badania prenatalne 3 października to może po tych badaniach w końcu się dowiem kto mieszka w moim brzuszku
.Nie wiem jak można się tak pomylić,rozumiem żeby dziewczynka zmieniła się w chłopczyka ale chłopczyk w dziewczynkę? to już nie wiem co tam lekarz widział miedzy nóżkami.
Petitka, aga1402 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:Oglądałam go też i widziałam właśnie, że nie jest nigdzie dostępny. Zastanawiam się tylko czym one się różnią, bo mam wrażenie, że tylko tym, że ten jest zintegrowany z różnymi urządzeniami przenośnymi.
Nowy ma kilka ciekawych funkcji. Chociażby informacje o zmianie polozenia dziecka w lozeczku. Mozna ustawic alarm jesli chcemy wiedziec, ze dziecko obrucilo sie samo na brzuch. Poza tym mozemy uzyskac informacje o temp dziecka, jest mniejszy i ma sie lepiej trzymac pieluszki. Wszystko mozna podgladac na aplikacji w telefonie. W stanach kosztuje 150 dolarow + podatek.
Nam ma ktos przywieźć ten nowy model w październiku przy okazji odwiedzin.11.12.2017 syn Adaś -
nick nieaktualnyMisia02 wrote:Termin mam na 13 grudnia.Do niedzieli jeszcze był Kubuś ale teraz już nie wiem bo po ostatniej wizycie u ginekologa lekarz stwierdził że chłopczyka nie widzi na usg
Usg mam co wizytę i zawsze lekarz potwierdzał że to chłopczyk,na drugim badaniu prenatalnym też mówili że chłopczyk.Umówiłam się na trzecie badania prenatalne 3 października to może po tych badaniach w końcu się dowiem kto mieszka w moim brzuszku
.Nie wiem jak można się tak pomylić,rozumiem żeby dziewczynka zmieniła się w chłopczyka ale chłopczyk w dziewczynkę? to już nie wiem co tam lekarz widział miedzy nóżkami.
a wyprawkę już jakaś robiłaś?
-
MalaHD wrote:Oj nawet mnie nie straszcie! Mi się nawet śniło, że urodziłam chłopca i szok. Ja mam WSZYSTKO różowe
Też mam nadzieję, że mojemu synkowi nagle przy porodzie pisior nie odpadnie xDSzczesliwa_mamusia, magdzia26, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
U nas już chłopięca wyprawka, więc byloby śmiesznie
w sumie nie chciałabym żeby w tej kwestii się coś zmieniło, już sobie wbiłam do głowy syna
jutro mamy ostatnie prenatalne, wypytam lekarza
-
nick nieaktualny
-
A i mamy wozeczek co prawda jeszcze dzisiaj go nie odebralismy ale jest już zaklepany
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35a607093c6e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/871cab604013.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b39eacea8de8.jpgAztoria, ara, Szczesliwa_mamusia, nataliamonika, nesairah, Edith, Lady Savage, Iruletka, k878 lubią tę wiadomość
-
No mam nadzieje, że i u nas się nie zmieni
najwyżej będzie chłopiec w różowym chodził jakby coś urosło między nogami
jedynie hmmm nie chciałabym sie dowiedzieć o tym przy porodzie dopiero
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej, nieźle dziś naskrobałyście
Co do farbowania to ja chyba pójdę przed porodem, myślę, że w listopadzie się wybiorę. Zaraz po porodzie będzie ciężko się wyrwać, więc włosy pewnie dopiero na chrzciny będę ogarniać. Ale teraz nie będę obcinać, noszę boba którego dość długo układam i chcę mieć możliwość związania włosów po porodzie żeby nie straszyć.
Mała jesteś taka szczupła i zgrabna że ci się należą baty za to biadolenie
Kupiłam dziś pajacyk taki lekko cieplejszy (coś jakby z weluru) i dwoje półśpiochów, jedne normalne, jedne też cieplejsze.
Od paru dni zwiększył mi się apetyt, w końcu jem jak kobieta w ciążyale nie martwię się tym bo dzięki początkowemu spadkowi wagi nie ma narazie dramatu.
MalaHD lubi tę wiadomość
Synuś