Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angie 31 wrote:Pełno małych słodkich rzeczy dla dzidziusia
a kto Ci wyprawia?
jest między nami różnica 3 lat
dodatkowo jestem trochę poddenerwowana bo będzie też moja mama i TEŚCIOWA
-
Coco55 wrote:Mi wyprawia uwaga...moja szefowa z pracy
jest między nami różnica 3 lat
dodatkowo jestem trochę poddenerwowana bo będzie też moja mama i TEŚCIOWA
Ale super to szykuj się na coś z pompą! Szefowa to szefowa przecież
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
MalaHD wrote:Też gdzieś czytałam, że musisz podpisać jakiś papier, że wyrażasz zgodę na poród sn a jak nie podpiszesz to nikt nie może Cię zmusić. Ale jak będą zwlekać, zwlekać to w końcu musisz urodzić czy podpiszesz czy nie bo nie masz wyjścia
-
emikey wrote:Petitka więc masz to co ja. Ja miałam tak samo. Najpierw dretwialy, potem doszedł ból. Nie pocieszę Cię, to nie minie w najbliższych tygodniach
ja mam to od sierpnia i jest tylko gorzej. Rano nie mogę zgiać palców. Jak je rozruszać to ok. Ale wystarczy kilka minut odpoczynku czy drzemka i w dzień też to wraca
po dwóch miesiącach jestem do tego przyzwyczajona. Nie pamiętam już jak to jest mieć normalne, nie bolące ręce.
-
Petitka wrote:Faktycznie mnie to nie pocieszyło haha Podonoszę się na duchu myślą, że te wszystkie małe pierdoły jednak są tego warte bo na koniec czeka nas najpiękniejsza nagroda
-
Minionkowa wrote:Mniej więcej będziesz znała wagę dziecka przed porodem więc zawsze możesz przepakować
Lady Savage lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Niestety co do drętwienia rąk, to jest problem, ja wytłukłam już cześć szklanek w domu, od połowy sierpnia ręce drętwieją i bolą, i niestety u prawej ręki 3 palce są zdrętwiałe cały dzień. Dla pocieszenie ulgę przyniosły mi regularne wizyty u fizjoterapeuty, ale na dłuższą metę to troszkę droga sprawa.
-
nataliamonika wrote:No właśnie niekoniecznie, dziewczyny pisały, że nawet kilogramowe pomyłki się zdarzają
Przykład Zuziaszykowali się na 5 kg dziewczynkę, bo skoro przytyłam 24 kg, cukrzyca, ja otyła, to będzie mieć ponad 5 kg, ja pamiętam jak już akcja się rozkręciła, to jak skakali wokół mnie bo duże dziecko, bo może się zaklinować, a ona miała 3180.
-
Natinka wrote:Niestety co do drętwienia rąk, to jest problem, ja wytłukłam już cześć szklanek w domu, od połowy sierpnia ręce drętwieją i bolą, i niestety u prawej ręki 3 palce są zdrętwiałe cały dzień. Dla pocieszenie ulgę przyniosły mi regularne wizyty u fizjoterapeuty, ale na dłuższą metę to troszkę droga sprawa.
-
nick nieaktualnyJa już sie oswoiłam z moim drętwieniem rąk. Ja mam je cały czas. Tylko intensywnością się różnia. Jem lewą ręką, bo w prawej nie jestem w stanie utrzyymac widelca, czy łyżki. Teraz mnie tylko dobija drętwienie lewej nogi. Przez to cięzko się spi, muszę czesto zmieniac pozycję.
Nie mogę doczekać się piątku i wizyty u ginaW zasadzie to usg. Ciekawa jestem ile mój robaczek podróśł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 18:30
-
Potwierdzam, że w pewnym sensie można nawet przywyknąć do tego drętwienia. Teraz po masażach jest trochę lepiej, muszę znów się wybrać. Najgorzej jest nad ranem. Też mam nadzieję że to minie bo aż strach pomyśleć jak takim maleństwem się zająć z takimi bezwładnymi łapami;(
-
Co do ubranek do szpitala to ja biorę po 5 szt body z krótkim rękawem i pajaców + 2 komplety: body długi rękaw + półśpiochy. Do tego czapeczki cienkie i skarpetki. Ja idę na cc wiec pewnie 4 doby po urodzeniu czekają mnie w szpitalu
Co do tego że ma sie skierowanie na cc a nie chcą go zrobic to nie raz słyszałam. Dlatego mój gin powtarza ze gdyby cos sie działo a nie byłoby męża który mógłby mnie przywieź do niego do szpitala to mam wzywać taxi a nie pogotowie bo pogotowie zawiezie mnie do szpitala najbliżej domu a nie do niego.https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny