Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:Witam się i ja. Dziś nam ładnie słońce świeci, aż by się chciało iść na spacer, ale sobie daruję. Po wczorajszym pakowaniu torby brzuch mi twardniał kilka razy
wzięłam nospę i poszłam spać.
Lady mnie do dziś łydka boli po skurczu, który miałam w nocy z poniedziałku na wtorekmagnez też biorę, ale mimo to ze 3 razy w nocy zdarzył mi się taki potężny skurcz. Chodzę połamana jak stara baba
nie wiem czy to od kawy ale odkąd znów zaczęłam regularnie codziennie pic kawę to skurczów jest znacznie mniej, praktycznie ich nie maOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Zołzimagic wrote:Opolanka pies moich rodziców czasami tak ma. Niestety u niego tak się objawiają problemy z sercem, kaszle i charcze wtedy. Pomagaja jakies zastrzyki od weta. Ale Twoj moze sie poprostu przeziębił.31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualnyMiałam dziś zamawiać biustonosz do karmienia, ale jeszcze się wstrzymam do początku listopada. Kto wie...może mi cycki jeszcze urosną
Mój mały buszownik wyspał się i już matkę bombarduje. Jak on będzie taki aktywny po porodzie, to mam przesraneMam nadzieje,że chociaż pierwsze 3 mce prześpi grzecznie. Moje dziecko chyba nie chce zrozumieć sytuacji,że luźniej już mu nie będzie.
-
AMUS - powodzenia na badaniach z synkiem. Na pewno wszystko będzie OK
Ja dziś oddałam krew i mam nadzieje,że te moje wyniki się poprawią bo jak nie to grozi mi szpital
Dziś dzień znów zaczęłam od skurczy i jestem mega śpiąca. Mam wrażenie ze wróciła senność z I trymestry. Tez tak macie ?https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualnyJa jestem śpiąca ogólnie całą ciąże. W tym trymetrze, to już wybitnie. Ale to chyba przez to,ze w nocy kiepsko śpię. Ogólnie, to jestem wyssana z energii i nic mi się nie chce. Takiego lenia, to daaawnooo nie miałam
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Witam się w 31tc w ogóle, 30 tygodni za nami
Oddychać od miesiąca gdzieś na prawdę kiepsko się oddycha, brzuszek mam wrażenie, a raczej pewność patrząc po zdjęciach, że poszedł na dół hmmm... co nie zmienia faktu, że jest po prostu duży. Mam nadzieję, że wytrwam do 37-38 tygodni, bo to, że do terminu, to nie liczę
Mała tak się konkretnie rozpycha czasem, że szok.
a to my z rana
Izunia pewnie ma "lęk wysokości"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 09:14
nesairah, editchen, Zołzimagic, Szczesliwa_mamusia, omii, salenne, Minionkowa, Coco55, ara, magdzia26, nataliamonika, Petitka, Lady Savage, Angie 31, Edith, Iruletka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
emikey - opis parametrów drukowany z aparatu u mojego lekarza też po angielsku jest wszystko
On robi sam opis już po polsku na drugiej stronie
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Jacqueline wrote:Witam się w 31tc w ogóle, 30 tygodni za nami
Oddychać od miesiąca gdzieś na prawdę kiepsko się oddycha, brzuszek mam wrażenie, a raczej pewność patrząc po zdjęciach, że poszedł na dół hmmm... co nie zmienia faktu, że jest po prostu duży. Mam nadzieję, że wytrwam do 37-38 tygodni, bo to, że do terminu, to nie liczę
a to my z rana
Izunia pewnie ma "lęk wysokości"
wooow, to mój to połowa TwojegoOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Dziewczyny mam prośbę
Jestem trochę opóźniona i nic nie mam
Kompletnie , nawet też piżamy nie zamówiłam
Jeśli wiecie co trzeba mieć do szpitala napuszcie mi prosze
Wiem ze majtki jednorazowe wkładki laktacyjne maść na sutki
Tylko moze zanawialtscie przez Internet i możecie podrzucić linki?
Piżamy to wiem klapki - wiadomo
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Witam się w 31tc w ogóle, 30 tygodni za nami
a to my z rana
Izunia pewnie ma "lęk wysokości" -
Lunk_a wrote:Dziewczyny mam prośbę
Jestem trochę opóźniona i nic nie mam
Kompletnie , nawet też piżamy nie zamówiłam
Jeśli wiecie co trzeba mieć do szpitala napuszcie mi prosze
Wiem ze majtki jednorazowe wkładki laktacyjne maść na sutki
Tylko moze zanawialtscie przez Internet i możecie podrzucić linki?
Piżamy to wiem klapki - wiadomo
https://naszsmyk.pl/
https://www.blizejciebie.pl/
https://www.aptekagemini.pl/
https://www.szafa-bobasa.pl/
Dużo zamawiałam też na allegro u użytkowników magmaris i nakina.31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(