Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Ja to rozumiem i popieram, ale mam całkiem nową pracę i umowę na 3 miesiące i chciałam do tej wizyty z serduszkiem poczekać, bo się boję po prostu...o wszystko
Mysle ze kazda z nas sie boi.. jedne bardziej inne mniej ale jednak kazda
Ja osobiscie bardzo sie boje, ale staram sie wierzyc ze bedzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:01
Wachciowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Mysle ze kazda z nas sie boi.. jedne bardziej inne mniej ale jednak kazda
Ja osobiscie bardzo sie boje, ale staram sie wierzyc ze bedzie dobrze!
Możemy się wspierać tu, to dobrze
A praca jest dosłownie od 31.03Yoselyn82, agii81 lubią tę wiadomość
-
Ja w styczniu dowiedzialam się o gruczolaku na przysadce. Poinformowałam "opiekuna regionalnego", że w marcu będę chciała jechać do kliniki na 3 dni badań. Zapytała do kiedy mam umowę- 06.2017. "To już niedługo, do czerwca wszystko się może zmienić". Nie sądzę, że będę miała gdzie wracać po macierzyńskim.
-
SusannaDean wrote:To mamy podobnie, strach jest, ale staram się pozytywnie myśleć.
Możemy się wspierać tu, to dobrze
A praca jest dosłownie od 31.03
Mam tak samo jak wy, pewnie się dopiero uspokoję jak zobaczę serduszko na usg. Na razie jestem dobrej myśli wczorajsza beta 211,5 U/l więc rośnie .
SusannDean najczęściej jest tak, że jak pojawiają się zmiany to lawinowoWachciowa lubi tę wiadomość
25 dc- beta 94,52 U/l , 27 dc- beta 211,5 U/l
29 dc- beta 475,8 U/l, 34 dc beta 2628 U/l
24.04.17 jest serducho
-
Mus wrote:Mam tak samo jak wy, pewnie się dopiero uspokoję jak zobaczę serduszko na usg. Na razie jestem dobrej myśli wczorajsza beta 211,5 U/l więc rośnie .
SusannDean najczęściej jest tak, że jak pojawiają się zmiany to lawinowo
Nasze Groszki rosną. Ja od tygodnia mam mdłości. Troszku pomaga mi herbatka rooibos- "Sen nocy letniej". Wymiotowałam 2,5 raza Teraz dopiero pojawiły się wzdęcia i gazy. Cyce bolą, wieczorem wyrzucam ze stanika 2 kamloty pokryte stadem pajęczych żyłek. Poszukuję jakiś bawełniany antygwałt do chodzenia chociaż po domu bez koronek i fiszbin. Dotychczasowe staniki robią się za małe, nawet sportowe. Duży biust, miska F też w tym nie pomaga. Do porodu zbraknie alfabetu. zauważyłam również, że mimo picia dużej ilości wody mam wysuszone usta. No i dużo śpię, bardzo dużo w dzień i w nocy. -
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Nasze Groszki rosną. Ja od tygodnia mam mdłości. Troszku pomaga mi herbatka rooibos- "Sen nocy letniej". Wymiotowałam 2,5 raza Teraz dopiero pojawiły się wzdęcia i gazy. Cyce bolą, wieczorem wyrzucam ze stanika 2 kamloty pokryte stadem pajęczych żyłek. Poszukuję jakiś bawełniany antygwałt do chodzenia chociaż po domu bez koronek i fiszbin. Dotychczasowe staniki robią się za małe, nawet sportowe. Duży biust, miska F też w tym nie pomaga. Do porodu zbraknie alfabetu. zauważyłam również, że mimo picia dużej ilości wody mam wysuszone usta. No i dużo śpię, bardzo dużo w dzień i w nocy.
-
Mnie tez bola cycki, lepiej mi bez stanika, jak jechalam autem i jakas byla dziura to masakra byla, i jak zdejmuje stanik glownie na wieczor to nie moge sie dotknac tak mnie bola.. potem troszke przechodzi
Tizzi bierzesz jakies leki?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Wachciowa ja ostatnio chyba z tych emocji spac nie moge, wieczorem nie moge zasnac a rano budze sie i oczy jak 5 zlMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja przytulam się wieczorem do podusi i od razu hasiuje. Śpię około 9-10 godzin. Nigdy tak długo nie spałam, do tego drzemka po południu 1-2godzinki. Wiecznie ziewam. Musimy się wyspać teraz w ciąży. Dzidzie nie dadzą nam pospać za dużo.
-
SusannaDean wrote:A ja od dwóch dni to po 8-9 śpię w nocy i jeszcze 2 godzinna drzemka poopołudniu
pare dni wczesniej zanim zrobilam bete to mialam dni gdzie musialam sie kimnac popoludniu na troche. A od pozytywnej bety jakos inaczej mamMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
magdzia26 wrote:Czytam was ale jakoś weny nie mam żeby pisac...martwię się ze nie mam jeszcze żadnych objawow... do tego od dwóch dni nie mogę w nocy spać
Magdzia nie możesz spać bo za dużo myślisz. Może Ciebie ominą wszystkie objawy, albo skumulują się trochę później?A85K, agii81 lubią tę wiadomość
-
U mnie cycki nie bolą...nie mam tak typowych objawów...bóle głowy czasami zmęczona a drzemki ? No cóż przy trójce dzieci ....Senność mnie dopada tak woeczorkiem ....poza tym wszystko dobrze. W poprzednich ciążach też tak miałam...
I co wu na to dziewczyny ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 22:41
Laura
-
magdzia26 wrote:Czytam was ale jakoś weny nie mam żeby pisac...martwię się ze nie mam jeszcze żadnych objawow... do tego od dwóch dni nie mogę w nocy spać
Ja też nie mam I też się trochę martwię ale w poprzednich ciążach też takich typowych objawów nie miałam.Laura
-
Wachciowa może masz rację z tym myśleniem...wczoraj miałam termin porodu Aniołka który odszedł w sierpniu...
zastanawiam się czy można jakąś melise wypić w ciąży? Bo wiem że nie wszystkie zioła są wskazaneWachciowa lubi tę wiadomość
-
Ehhh już wiem czego nie robić w ciąży. Nie szukać odpowiedzi na pytania na innych forach...
Nie jest to żywa krew ani plamienie krwią tylko śluz taki różowy... Czyli gdzieś chyba tam musiało być troszkę krwi ale niedużo? Zanim się pojawił ten śluz dosyć mocno bolał mnie brzuch jak na @ ale zanim się namyslilam czy wziąć tabletkę nospe już mi przeszło więc nie trwało to długo...
Jutro przejdę się gdzieś do lekarza. Będę musiała wcisnąć się na hama. Na IP spędzę z dwie godziny zanim się ktoś mną zajmie także już wolę do gina.
Z leków biorę tylko kwas foliowy i witaminy prenatalneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 22:47
Wachciowa lubi tę wiadomość
Lea