JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Plumb80 wrote:Hej dziewczyny, ja chowam się przed słonkiem, bo gorąco i zaraz puchnę,no i boję się o migreny
We wtorek jadę do szpitala do fizjoterapeutki, zobaczymy co poradzą mi na to rozejście spojenia i ostre bóle na dole.
Klaudia - już niebawem Tylko daj od razu znać !!!
Pozdrawiam
Ja juz sie modle zeby mnie cos wzielo Juz nie mam sily a upaly mnie wykanczaja. Ledwo ciagne za soba nogi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Jak ja się cieszę że my w domu klimę zainstalowaliśmy, istne zbawienie, ale niestety w aucie się zepsuła więc jak jadę to zdycham.
Dziś na szkole rodzenia tez mi się słabo zrobiło, strasznie duszno było, a jeszcze wody zapomniałam. Ale z dwojga złego chyba wolę ciepło niż ten deszcz, przynajmniej rano i wieczorem w ogródku można posiedziećPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Hej dziewczyny. Jak ja się cieszę że my w domu klimę zainstalowaliśmy, istne zbawienie, ale niestety w aucie się zepsuła więc jak jadę to zdycham.
Dziś na szkole rodzenia tez mi się słabo zrobiło, strasznie duszno było, a jeszcze wody zapomniałam. Ale z dwojga złego chyba wolę ciepło niż ten deszcz, przynajmniej rano i wieczorem w ogródku można posiedzieć
Fakt, deszcz dobijający, no ale upały tez dla nas teraz niewskazane, więc trzeba się chować przed słońcem Ale damy radęPaula_29 lubi tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:Hej Paula, wlasnie na lipcówkach o Ciebie pytałam..
Klaudia o firme pościeli:0
Pamietam, ze Plumb zamawiała cały zestaw prawda?/I jesteś zadowolona???
Gratuluje Aniu-dbaj o siebie i Maleństwo:)
Ojaa to teraz zadalas mi pytanie Nie powiem Ci bo ja mam posciel, ktora kupowalismy ponad rok temu dla Julki wiec ciezko mi powiedziec -
nick nieaktualnymisia_k1 wrote:Hej Paula, wlasnie na lipcówkach o Ciebie pytałam..
Zamawiałam online przez Amazon w UK dwa zestawy. Są ładne i gatunkowo wg mnie bardzo dobre.
-
Hej kochane tu Nataszka2200 widze ze już na dniach co po nie ktore będa rodzic więc życze spokojnego rozwiązania:).U mnie nie ma nic ciekawego jak naraźie sie juz 5 miesięcy z mężem nie staramy nie chce przechodzić przez to 3 raz porobiłam badania wyszły wszystki ok jeszcze musze zrobić na zakrzepice i jakto zrobie ibedzie ok to zaczniemy sie starać.A tak kupiłam z mężem psa zawsze to raźniej heheh maltańczyka mam maluskiego:) więc mam sie kim zajmować i nie myśle tyle:) praca dom pieskek i tak w kołko:) a was pozdrawiam i sciskam mocno::*
-
nick nieaktualnyCześć Nataszka, dziękujemy serdecznie i mamy nadzieję, że niebawem i Wam się uda. Ważne że badania porobione, odpoczęliście trochę, piesek poprawia humorki i niebawem uda się, wierzę w to mocno !!! Tylko daj koniecznie znać My tutaj będziemy po porodzie nadal i będziemy wymieniać się macierzyńskimi doświadczeniami
Dziewczyny, mam straszne rwania w pachwinach, nawet leżąc boli a przy chodzeniu już masakra. Do tego od 3 dni przy chodzeniu pojawiają się skurcze krótkie. Czekam na wtorek na tą wizytę w szpitalu u fizjoterapeutki, ale prawdę mówiąc jestem podłamana tym, że czeka mnie jeszcze ponad miesiąc takiego bólu non stop
Klaudia, u Ciebie cisza? Ten czop Ci już wyleciał i nic się nadal nie dzieje? Myślę o Tobie.
A tak ogólnie musimy zrobić listę dziewczyn do odstrzału , żeby wiedzieć w jakiej kolejności będziemy szły na porodówki. Po Klaudii chyba Margotka następna. -
No klaudia u Ciebie to juz tak blisko do przytulania się z Maleństwem:)
Plumb kurcze, mam nadzieje, ze jakos po spotkanku z fizjo bedzie lepiej-da Ci jakieś cwiczonka i ból minie....wspołczuje.
Nie łam się Kochana...wszystko dla MaleństwaaPlumb80 lubi tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:No klaudia u Ciebie to juz tak blisko do przytulania się z Maleństwem:)
Plumb kurcze, mam nadzieje, ze jakos po spotkanku z fizjo bedzie lepiej-da Ci jakieś cwiczonka i ból minie....wspołczuje.
Nie łam się Kochana...wszystko dla Maleństwaa
No jak sie nic nie zacznie wczesniej dziac to rowny tydzien W natepny piatek ide na cesarkemisia_k1, Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki misia,jakoś się trzymam,ale teraz to już ciągły ból mi towarzyszy.Ciężko się nawet leży,a co dopiero chodzić.Liczę na jakąś pomoc we wtorek.
Klaudia,mi ostatnio też hemoroidy dały znać o sobie,ale po 2 dniach minęły.
No to odliczamy ten tydzień. Zaczyna się dziewczyny,nasza lista ruszyła i teraz będziemy informować o porodach i narodzinachmisia_k1, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny umieram - upał nam nie służy, nogi mam tak bardzo napuchnięte mąż się śmieje że jak ktoś znajdzie moje kostki to stawia piwo
plumb współczuję- oby do wtorku muszą Tobie jakoś pomóc
klaudia jeszcze tydzień zobaczysz szybko zleci co do hemoroidów nie miałam nigdy i mam nadzieję że mnie to ominie bo mąż ma i widzę czasami jak cierpi.... pocieszę cię że po ciąży mogą się wchłonąć
pozdrawiam mamuski chowajcie się przed słońcemPlumb80 lubi tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:Hej Paula, wlasnie na lipcówkach o Ciebie pytałam..
Hej Misia, podczytuje, ale jakoś nie bardzo mam ochotę pisać, mniej się stresuje:)
Klaudia mnie też czasem tak boli ale ja to bardziej jako kłucia odczuwam i czasem takie rwania, gin mi mówiła że jak dzidzia jest nisko i się rozpycha to właśnie takie wrażenia, ale nie wiem też czy mówimy o tym samym
Plumb współczuje tych bóli, może ta terapia cokolwiek pomoże
Aneczkaa ja to mam tak spuchnięte nogi, że ledwo na nich staje, mimo klimatyzacji w domu, a tu jeszcze tyle tygodni
Ale chociaż jak jest ciepło nie boli mnie głowa, więc już z dwojga złego wolę popuchnięte nogiPlumb80 lubi tę wiadomość