X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    :) chyba odpoczywają Mamusie na słonku...Klaudia a powiedz mi jaką masz posciel dla Maluszka??

Ale o co dokladnie pytasz? ;>

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Hej dziewczyny, ja chowam się przed słonkiem, bo gorąco i zaraz puchnę,no i boję się o migreny ;)

We wtorek jadę do szpitala do fizjoterapeutki, zobaczymy co poradzą mi na to rozejście spojenia i ostre bóle na dole.

Klaudia - już niebawem ;) Tylko daj od razu znać !!!

Pozdrawiam :)

Ja juz sie modle zeby mnie cos wzielo :P Juz nie mam sily a upaly mnie wykanczaja. Ledwo ciagne za soba nogi :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najgorsze przed nami w te upały.Ja po Tobie jeszcze miesiąc się pomęczę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszłam sie przywitac:)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jak ja się cieszę że my w domu klimę zainstalowaliśmy, istne zbawienie, ale niestety w aucie się zepsuła więc jak jadę to zdycham.
    Dziś na szkole rodzenia tez mi się słabo zrobiło, strasznie duszno było, a jeszcze wody zapomniałam. Ale z dwojga złego chyba wolę ciepło niż ten deszcz, przynajmniej rano i wieczorem w ogródku można posiedzieć

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    przyszłam sie przywitac:)

No hej Ania, co u Ciebie? Dobrze widzę? Udało się? Super, gratuluję i napisz jak się czujesz :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 21:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej dziewczyny. Jak ja się cieszę że my w domu klimę zainstalowaliśmy, istne zbawienie, ale niestety w aucie się zepsuła więc jak jadę to zdycham.
    Dziś na szkole rodzenia tez mi się słabo zrobiło, strasznie duszno było, a jeszcze wody zapomniałam. Ale z dwojga złego chyba wolę ciepło niż ten deszcz, przynajmniej rano i wieczorem w ogródku można posiedzieć

Fakt, deszcz dobijający, no ale upały tez dla nas teraz niewskazane, więc trzeba się chować przed słońcem ;) Ale damy radę :D

Paula_29 lubi tę wiadomość

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paula, wlasnie na lipcówkach o Ciebie pytałam..:)

Klaudia o firme pościeli:0
    Pamietam, ze Plumb zamawiała cały zestaw prawda?/I jesteś zadowolona???
    Gratuluje Aniu-dbaj o siebie i Maleństwo:):)

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:

Ojaa to teraz zadalas mi pytanie :P Nie powiem Ci bo ja mam posciel, ktora kupowalismy ponad rok temu dla Julki wiec ciezko mi powiedziec :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:

Zamawiałam online przez Amazon w UK dwa zestawy. Są ładne i gatunkowo wg mnie bardzo dobre.

• Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane tu Nataszka2200 widze ze już na dniach co po nie ktore będa rodzic więc życze spokojnego rozwiązania:).U mnie nie ma nic ciekawego jak naraźie sie juz 5 miesięcy z mężem nie staramy nie chce przechodzić przez to 3 raz porobiłam badania wyszły wszystki ok jeszcze musze zrobić na zakrzepice i jakto zrobie ibedzie ok to zaczniemy sie starać:).A tak kupiłam z mężem psa zawsze to raźniej heheh maltańczyka mam maluskiego:) więc mam sie kim zajmować i nie myśle tyle:) praca dom pieskek i tak w kołko:) a was pozdrawiam i sciskam mocno::*

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Nataszka, dziękujemy serdecznie i mamy nadzieję, że niebawem i Wam się uda. Ważne że badania porobione, odpoczęliście trochę, piesek poprawia humorki i niebawem uda się, wierzę w to mocno !!! Tylko daj koniecznie znać :) My tutaj będziemy po porodzie nadal i będziemy wymieniać się macierzyńskimi doświadczeniami :)

Dziewczyny, mam straszne rwania w pachwinach, nawet leżąc boli a przy chodzeniu już masakra. Do tego od 3 dni przy chodzeniu pojawiają się skurcze krótkie. Czekam na wtorek na tą wizytę w szpitalu u fizjoterapeutki, ale prawdę mówiąc jestem podłamana tym, że czeka mnie jeszcze ponad miesiąc takiego bólu non stop :/

Klaudia, u Ciebie cisza? Ten czop Ci już wyleciał i nic się nadal nie dzieje? Myślę o Tobie.

A tak ogólnie musimy zrobić listę dziewczyn do odstrzału ;), żeby wiedzieć w jakiej kolejności będziemy szły na porodówki. Po Klaudii chyba Margotka następna.

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) Nie nic nie chce ruszyc;/ Juz czuje taki uciska jakbym nosila malego miedzy nogami...Do tego jeszcze dzis wylecial mi (nie wiem jak to fachowo nazwac) hemoroid...Mam juz serdecznie dosyc

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No klaudia u Ciebie to juz tak blisko do przytulania się z Maleństwem:)O:)

Plumb kurcze, mam nadzieje, ze jakos po spotkanku z fizjo bedzie lepiej-da Ci jakieś cwiczonka i ból minie....wspołczuje.
    Nie łam się Kochana...wszystko dla Maleństwaa

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    No klaudia u Ciebie to juz tak blisko do przytulania się z Maleństwem:)O:)

Plumb kurcze, mam nadzieje, ze jakos po spotkanku z fizjo bedzie lepiej-da Ci jakieś cwiczonka i ból minie....wspołczuje.
    Nie łam się Kochana...wszystko dla Maleństwaa

No jak sie nic nie zacznie wczesniej dziac to rowny tydzien :) W natepny piatek ide na cesarke

misia_k1, Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki misia,jakoś się trzymam,ale teraz to już ciągły ból mi towarzyszy.Ciężko się nawet leży,a co dopiero chodzić.Liczę na jakąś pomoc we wtorek.
    Klaudia,mi ostatnio też hemoroidy dały znać o sobie,ale po 2 dniach minęły.
    No to odliczamy ten tydzień. Zaczyna się dziewczyny,nasza lista ruszyła i teraz będziemy informować o porodach i narodzinach :)

misia_k1, Paula_29 lubią tę wiadomość

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny umieram - upał nam nie służy, nogi mam tak bardzo napuchnięte :-( mąż się śmieje że jak ktoś znajdzie moje kostki to stawia piwo ;-)

plumb współczuję- oby do wtorku muszą Tobie jakoś pomóc

klaudia jeszcze tydzień zobaczysz szybko zleci ;-) co do hemoroidów nie miałam nigdy i mam nadzieję że mnie to ominie bo mąż ma i widzę czasami jak cierpi.... pocieszę cię że po ciąży mogą się wchłonąć

pozdrawiam mamuski chowajcie się przed słońcem ;-)

zi13skjodn64ui4h.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Was tez tak boli krocze? Od wczoraj czuje jakby mi wszystko w srodku mialo rozerwac

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:

Hej Misia, podczytuje, ale jakoś nie bardzo mam ochotę pisać, mniej się stresuje:)

Klaudia mnie też czasem tak boli ale ja to bardziej jako kłucia odczuwam i czasem takie rwania, gin mi mówiła że jak dzidzia jest nisko i się rozpycha to właśnie takie wrażenia, ale nie wiem też czy mówimy o tym samym

Plumb współczuje tych bóli, może ta terapia cokolwiek pomoże

Aneczkaa ja to mam tak spuchnięte nogi, że ledwo na nich staje, mimo klimatyzacji w domu, a tu jeszcze tyle tygodni
    Ale chociaż jak jest ciepło nie boli mnie głowa, więc już z dwojga złego wolę popuchnięte nogi

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale podobno od srody bedzie chlodniej;)HI

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ