X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    :) chyba odpoczywają Mamusie na słonku...Klaudia a powiedz mi jaką masz posciel dla Maluszka??

Ale o co dokladnie pytasz? ;>

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Hej dziewczyny, ja chowam się przed słonkiem, bo gorąco i zaraz puchnę,no i boję się o migreny ;)

We wtorek jadę do szpitala do fizjoterapeutki, zobaczymy co poradzą mi na to rozejście spojenia i ostre bóle na dole.

Klaudia - już niebawem ;) Tylko daj od razu znać !!!

Pozdrawiam :)

Ja juz sie modle zeby mnie cos wzielo :P Juz nie mam sily a upaly mnie wykanczaja. Ledwo ciagne za soba nogi :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najgorsze przed nami w te upały.Ja po Tobie jeszcze miesiąc się pomęczę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszłam sie przywitac:)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jak ja się cieszę że my w domu klimę zainstalowaliśmy, istne zbawienie, ale niestety w aucie się zepsuła więc jak jadę to zdycham.
    Dziś na szkole rodzenia tez mi się słabo zrobiło, strasznie duszno było, a jeszcze wody zapomniałam. Ale z dwojga złego chyba wolę ciepło niż ten deszcz, przynajmniej rano i wieczorem w ogródku można posiedzieć

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    przyszłam sie przywitac:)

No hej Ania, co u Ciebie? Dobrze widzę? Udało się? Super, gratuluję i napisz jak się czujesz :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 21:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej dziewczyny. Jak ja się cieszę że my w domu klimę zainstalowaliśmy, istne zbawienie, ale niestety w aucie się zepsuła więc jak jadę to zdycham.
    Dziś na szkole rodzenia tez mi się słabo zrobiło, strasznie duszno było, a jeszcze wody zapomniałam. Ale z dwojga złego chyba wolę ciepło niż ten deszcz, przynajmniej rano i wieczorem w ogródku można posiedzieć

Fakt, deszcz dobijający, no ale upały tez dla nas teraz niewskazane, więc trzeba się chować przed słońcem ;) Ale damy radę :D

Paula_29 lubi tę wiadomość

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paula, wlasnie na lipcówkach o Ciebie pytałam..:)

Klaudia o firme pościeli:0
    Pamietam, ze Plumb zamawiała cały zestaw prawda?/I jesteś zadowolona???
    Gratuluje Aniu-dbaj o siebie i Maleństwo:):)

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:

Ojaa to teraz zadalas mi pytanie :P Nie powiem Ci bo ja mam posciel, ktora kupowalismy ponad rok temu dla Julki wiec ciezko mi powiedziec :P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:

Zamawiałam online przez Amazon w UK dwa zestawy. Są ładne i gatunkowo wg mnie bardzo dobre.

• Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane tu Nataszka2200 widze ze już na dniach co po nie ktore będa rodzic więc życze spokojnego rozwiązania:).U mnie nie ma nic ciekawego jak naraźie sie juz 5 miesięcy z mężem nie staramy nie chce przechodzić przez to 3 raz porobiłam badania wyszły wszystki ok jeszcze musze zrobić na zakrzepice i jakto zrobie ibedzie ok to zaczniemy sie starać:).A tak kupiłam z mężem psa zawsze to raźniej heheh maltańczyka mam maluskiego:) więc mam sie kim zajmować i nie myśle tyle:) praca dom pieskek i tak w kołko:) a was pozdrawiam i sciskam mocno::*

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Nataszka, dziękujemy serdecznie i mamy nadzieję, że niebawem i Wam się uda. Ważne że badania porobione, odpoczęliście trochę, piesek poprawia humorki i niebawem uda się, wierzę w to mocno !!! Tylko daj koniecznie znać :) My tutaj będziemy po porodzie nadal i będziemy wymieniać się macierzyńskimi doświadczeniami :)

Dziewczyny, mam straszne rwania w pachwinach, nawet leżąc boli a przy chodzeniu już masakra. Do tego od 3 dni przy chodzeniu pojawiają się skurcze krótkie. Czekam na wtorek na tą wizytę w szpitalu u fizjoterapeutki, ale prawdę mówiąc jestem podłamana tym, że czeka mnie jeszcze ponad miesiąc takiego bólu non stop :/

Klaudia, u Ciebie cisza? Ten czop Ci już wyleciał i nic się nadal nie dzieje? Myślę o Tobie.

A tak ogólnie musimy zrobić listę dziewczyn do odstrzału ;), żeby wiedzieć w jakiej kolejności będziemy szły na porodówki. Po Klaudii chyba Margotka następna.

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) Nie nic nie chce ruszyc;/ Juz czuje taki uciska jakbym nosila malego miedzy nogami...Do tego jeszcze dzis wylecial mi (nie wiem jak to fachowo nazwac) hemoroid...Mam juz serdecznie dosyc

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No klaudia u Ciebie to juz tak blisko do przytulania się z Maleństwem:)O:)

Plumb kurcze, mam nadzieje, ze jakos po spotkanku z fizjo bedzie lepiej-da Ci jakieś cwiczonka i ból minie....wspołczuje.
    Nie łam się Kochana...wszystko dla Maleństwaa

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    No klaudia u Ciebie to juz tak blisko do przytulania się z Maleństwem:)O:)

Plumb kurcze, mam nadzieje, ze jakos po spotkanku z fizjo bedzie lepiej-da Ci jakieś cwiczonka i ból minie....wspołczuje.
    Nie łam się Kochana...wszystko dla Maleństwaa

No jak sie nic nie zacznie wczesniej dziac to rowny tydzien :) W natepny piatek ide na cesarke

misia_k1, Plumb80, Paula_29 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki misia,jakoś się trzymam,ale teraz to już ciągły ból mi towarzyszy.Ciężko się nawet leży,a co dopiero chodzić.Liczę na jakąś pomoc we wtorek.
    Klaudia,mi ostatnio też hemoroidy dały znać o sobie,ale po 2 dniach minęły.
    No to odliczamy ten tydzień. Zaczyna się dziewczyny,nasza lista ruszyła i teraz będziemy informować o porodach i narodzinach :)

misia_k1, Paula_29 lubią tę wiadomość

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny umieram - upał nam nie służy, nogi mam tak bardzo napuchnięte :-( mąż się śmieje że jak ktoś znajdzie moje kostki to stawia piwo ;-)

plumb współczuję- oby do wtorku muszą Tobie jakoś pomóc

klaudia jeszcze tydzień zobaczysz szybko zleci ;-) co do hemoroidów nie miałam nigdy i mam nadzieję że mnie to ominie bo mąż ma i widzę czasami jak cierpi.... pocieszę cię że po ciąży mogą się wchłonąć

pozdrawiam mamuski chowajcie się przed słońcem ;-)

zi13skjodn64ui4h.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Was tez tak boli krocze? Od wczoraj czuje jakby mi wszystko w srodku mialo rozerwac

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:

Hej Misia, podczytuje, ale jakoś nie bardzo mam ochotę pisać, mniej się stresuje:)

Klaudia mnie też czasem tak boli ale ja to bardziej jako kłucia odczuwam i czasem takie rwania, gin mi mówiła że jak dzidzia jest nisko i się rozpycha to właśnie takie wrażenia, ale nie wiem też czy mówimy o tym samym

Plumb współczuje tych bóli, może ta terapia cokolwiek pomoże

Aneczkaa ja to mam tak spuchnięte nogi, że ledwo na nich staje, mimo klimatyzacji w domu, a tu jeszcze tyle tygodni
    Ale chociaż jak jest ciepło nie boli mnie głowa, więc już z dwojga złego wolę popuchnięte nogi

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale podobno od srody bedzie chlodniej;)HI

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ