JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie wszystko ok, pewnie tam coś napiszę niedługo na lipcówkach:) a na priv też nie ma problemu.
Dziś kupiliśmy fotelik maxi cosi cabriofix. Trafiłam na fajną promocja za 409 zł w rtv euro agd, więc polecam.
W rossmannie jest promocja z karta rossnę 20% na wszystko, podobno nawet na promocyjne już rzeczy więc warto się wybrać
Dziewczyny a kupujecie łóżeczko turystyczne? poszukuje dwupoziomowego w jakiejś rozsądnej cenie ale nie wiem co wybrać, może któraś z Was ma albo się przymierza?
-
Paula_29 wrote:Hej Misia, podczytuje, ale jakoś nie bardzo mam ochotę pisać, mniej się stresuje:)
Paula nie ma czym sie stresowac, przeciez to forum, nie mozna brac tak wszystkiego na dosłownie, bo byśmy zgłupiały
No ale to Twoj wybór, szkoda, abys teraz tak zamilkła w ostatnim czasie...Paula_29, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula to na pewno hormony Kochana.Nie przejmuj się i weź na luz.Jeśli masz się czymś stresować to tak jak piszesz,odpuść sobie.Po co się męczyć i stresować maleństwo.Głowa do góry,ta huśtawka emocji minie
Klaudia ja właśnie czuję takie silne rwania w kroczu cały czas,to przez nisko ułożone dziecko i napierającą główkę.Tylko daj znać nam jakbyś szybciej jechała na porodówkę.
U nas już nie tak gorąco,więc nie puchnę już tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 19:52
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Dziewczyny Was tez tak boli krocze? Od wczoraj czuje jakby mi wszystko w srodku mialo rozerwac
No ja tak miałam, bolało tak, że nie było mowy o chodzeniu (ale to nie były takie kłucia o jakich Paula mówi, bo takie to mam teraz). Byłam z tym u gin- powiedziała, ze poprostu bobas ma meeega nisko już głowę i dlatego tak to odczuwam, poleżałam kilka dni i chyba się mały przestawił, bo przeszło. -
Ja Paula skorzystalam dzis z tej promocji bo do jutra jest . pisałam na lipcowkach o tym., kupilam dwie paczki pampersow 1 i zel do mycia ciala i wlosow z babydream.dopiero przy kasie na paragonue zovaczylam,ze na promocyjne rzeczy tez jest ten upust;)
No fotelik dla Naszych Malenstw najwazniejszy,he bo w nim wyjda ze szpitala;)Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Paula to na pewno hormony Kochana.Nie przejmuj się i weź na luz.Jeśli masz się czymś stresować to tak jak piszesz,odpuść sobie.Po co się męczyć i stresować maleństwo.Głowa do góry,ta huśtawka emocji minie
Klaudia ja właśnie czuję takie silne rwania w kroczu cały czas,to przez nisko ułożone dziecko i napierającą główkę.Tylko daj znać nam jakbyś szybciej jechała na porodówkę.
U nas już nie tak gorąco,więc nie puchnę już tak.
Narazie sie nigdzie nie wybieram bo nie mam z jakimi objawami Jutro jade tylko na ktg bo tak mam umowione (sama nie wiem po co na tydzien przed cc)Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Na razie wszystko ok, pewnie tam coś napiszę niedługo na lipcówkach:) a na priv też nie ma problemu.
Dziś kupiliśmy fotelik maxi cosi cabriofix. Trafiłam na fajną promocja za 409 zł w rtv euro agd, więc polecam.
W rossmannie jest promocja z karta rossnę 20% na wszystko, podobno nawet na promocyjne już rzeczy więc warto się wybrać
Dziewczyny a kupujecie łóżeczko turystyczne? poszukuje dwupoziomowego w jakiejś rozsądnej cenie ale nie wiem co wybrać, może któraś z Was ma albo się przymierza?
Ja mam lozeczko turystyczne Kupilismy na allego za 179zl z przewijakiem, siatka na owady i tym daszkiem takim, na ktorym wisza pluszowe zabawki.
-
Paula_29 wrote:Klaudia to jak możesz to podaj linka, albo nazwę firmy i łóżeczka, a już dotarło, porządne?
My juz je kupilismy w zeszlym roku. Lozeczko firmy "Jas". Jeszcze nikt w nim nie spal ale wydaje sie byc porzadne i stabilne. Co najwazniejsze - po zlozeniu zajmuje malo miejsca i spokojnie mozna schowac do szafy. Przy jakichkolwiek wyjazdach do bagaznika tez wchodzi bez problemu -
Paula_29 wrote:Dzięki Klaudia, mam jeszcze pytanie czy Ty kojarzysz jak się montuje ten drugi poziom podłogi, czy na zaczepy czy na zamek?
My mamy na takie zaczepy i na takie zapiecia jak masz we wozku te szelki dla dziecka
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle miałam dzisiaj okropną noc dziewczyny. Nie spałam od 2:30 do 7:30 rano. Strasznie swędziała mnie skóra na stopach i dłoniach oraz nadgarstkach. Myślałam, że się zadrapię !!!
No a teraz chodzę jak Zombie po domu, dzieci mają ferie teraz, więc nie mogę odespać
Miłego dnia Mamuśki dzisiaj dla Was -
Plumb a moze powinnas badanai zrobic aspat alat???Nie wiem, ale slyszalam,ze jak swedzi skora na nogach rekach itd to mozna to też zinterpretowac jako cholestaza...nie chce Cie straszyć Kochana...ale jesli Ci np nie pomaga wapno albo zmiana kosmetyków-zrobiłabym te badanie,
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plumb najlepiej zrobić badania moczu, najprościej żeby zobaczyć czy nie ma białka w moczu. Nie wiem jak jest u Was ale u nas to parę złotych, zrobiłabym dla pewności nie czekając na położną, chyba że masz wizytę na dniach