♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie zero mdłosci ,czuje się swietnie jedyne co zauwazylam to ze jestem spiąca ,bardziej zmeczona, szybko chodze spać,zdazaja mi sie drzemki w ciagu dnia ale mdłosci brak ,ciekawe czy jeszcze przyjdą czy moze uda mi sie przejsc ciaze bez nichja 37lat on 37 lat
2006 ( 16 tydzień, łyzeczkowanie) [*]
2008 synek
2010 córka
29.09.2020 (biochemiczna) 9/10 [*] -
nesssssa wrote:Ja wczoraj kichnelam i tak mnie zabolalo ze od razu sobie przypomniałam ze mialam tak w pierwszej ciąży. Pomaga przekrecenie głowy na bok z tego co pamiętam no i trzymanie za brzuch 😂
Dziewczyny czy jest sens zrobic betę dzis A potem dopiero w poniedziałek? Bo nie mam innej możliwości.ja 37lat on 37 lat
2008 synek
2010 córka
nick nieaktualnyMalinka
Nie chodzi o osadzanie, chodzi o pomoc.
Wierz mi ze nawet jak wejdziesz w immunologie sa minimum 3 poziomy badań ktore można osiągnąć... Kilka razy wydawało mi sie ze juz wszystko znalazlsm, a za każdym razem okazuje sie ze mozna kopać głębiej..
Trzeba zrobic wszystko żeby zapobiec kolejnemu niepowodzeniu, bo każde kosztuje nas barfzk duzo..
Tym chciałem skończyc ten temat. Jesli kasiu bedzuesz potrzebowała pomocy, to ja znajdziesz u nas.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Ja od paru dni mam okropne mdłości, nie są nawet związane z konkretnymi smakami (albo ich brakiem), występują najbardziej rano i wieczorem. No i nie kończy się tylko na miłościach, wymioty tez, tylko ze rano nie ma czym 🤢
-
Gemma19 wrote:Ja od paru dni mam okropne mdłości, nie są nawet związane z konkretnymi smakami (albo ich brakiem), występują najbardziej rano i wieczorem. No i nie kończy się tylko na miłościach, wymioty tez, tylko ze rano nie ma czym 🤢ja 37lat on 37 lat
2008 synek
2010 córka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNapewno nie wierze w niedobory wit d i witaminy b niektore tak osoby maja czytalam natomiast że osoby z chorobą lokomocyjną mogą mieć wieksze i ja wlasnie mam. U mnie naszczescie konczy sie na mdlosciach nie wymiotuje ale jest to już męczące szczególnie wieczorem szkoda, że nie ma na to złotego środku ja na początku chcialam miec jakiekolwiek objawy to od 7 tc teraz mi daje popalić na przemian zgaga z mdłosciami szybko zmieniłam zdanie lepsza nudna ciąża.
-
Monia8401 wrote:A u mnie zero mdłosci ,czuje się swietnie jedyne co zauwazylam to ze jestem spiąca ,bardziej zmeczona, szybko chodze spać,zdazaja mi sie drzemki w ciagu dnia ale mdłosci brak ,ciekawe czy jeszcze przyjdą czy moze uda mi sie przejsc ciaze bez nich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 09:19
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Mnie też kłują jajniki.
Dwa dni temu zaczęły się u mnie bardzo delikatne mdłości, ale tylko rano i wieczorem. Dziś były cały dzień, może uznacie mnie za wariatkę, ale mega się cieszę z tego powodu 🤗
Ania nie zrozum mnie źle, ale czy są dolegliwości czy ich nie ma to bez różnicy.
Jak ma byc dobrze to bedzie i bez dolegliwości.
Ja w pierwszej ciąży miałam wszystkie możliwe książkowe dolegliwości i co to dało, skończyło się jak skończyło.
Co komu pisane.
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
Magda_n wrote:Malinka
Nie chodzi o osadzanie, chodzi o pomoc.
Wierz mi ze nawet jak wejdziesz w immunologie sa minimum 3 poziomy badań ktore można osiągnąć... Kilka razy wydawało mi sie ze juz wszystko znalazlsm, a za każdym razem okazuje sie ze mozna kopać głębiej..
Trzeba zrobic wszystko żeby zapobiec kolejnemu niepowodzeniu, bo każde kosztuje nas barfzk duzo..
Tym chciałem skończyc ten temat. Jesli kasiu bedzuesz potrzebowała pomocy, to ja znajdziesz u nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 09:50
-
Desperatka_87 wrote:Ania nie zrozum mnie źle, ale czy są dolegliwości czy ich nie ma to bez różnicy.
Ja w pierwszej ciąży miałam wszystkie możliwe książkowe dolegliwości i co to dało, skończyło się jak skończyło.
Co komu pisane.Desperatka_87 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hejka dziewczyny! Jak ja się cieszę że jest piątek, piatunio
Tak zmieniając temat jecie może fastfoody? Typu pizza, tortille, może McDonald itd 😂 coś ciągnie mnie do frytek ciągle 😂 -
Desperatka_87 wrote:Ania nie zrozum mnie źle, ale czy są dolegliwości czy ich nie ma to bez różnicy.
Co komu pisane.
Mogę zapytać, co się stało? W 13tc? Przestało bić serduszko?
Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
nick nieaktualny
-
Olciak wrote:Mogę zapytać, co się stało? W 13tc? Przestało bić serduszko?
Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj.
Tak, ciąża obumarła, przestało bić serce, o czym dowiedziałam się podczas badań prenatalnych...
Mimo wielu badań nie udało się poznać przyczyny.Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
Parachute90 wrote:A wiadomo, w którym tygodniu serduszko się zatrzymało?
też w 13ym? czy jakoś wcześniej?
Wielkośc dzidzi wskazywała na 10-11 tydzień, ale to tez nie powiedziane bo mógł się zatrzymac "rozrost", a serduszko mogło dalej walczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 10:31
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
Annie1981 wrote:U mnie przyszły od 6+0, więc jeszcze masz chwilę 😉 U każdej to jest inaczej, może być, że wcale nie będziesz miała, ale generalnie 5 tydzień to często za szybko na mdłości.ja 37lat on 37 lat
2008 synek
2010 córka
Dorciax wrote:Hejka dziewczyny! Jak ja się cieszę że jest piątek, piatunio
Tak zmieniając temat jecie może fastfoody? Typu pizza, tortille, może McDonald itd 😂 coś ciągnie mnie do frytek ciągle 😂Dorciax lubi tę wiadomość
ja 37lat on 37 lat
2008 synek
2010 córka
29.09.2020 (biochemiczna) 9/10 [*]