Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:A co sie kladzie? Jest jakis konkret czy mniej wiecej co sie chce? Bo mój to pewnie by wszystko zgarnal na raz cos czuje :p
Chyba raczej co się chce. W standardzie idzie kasa, różaniec, książka, dla chłopca często kieliszek, jakieś narzędzie (np.srubokret), my Kini położyliśmy standard+rzeczy powiązane z naszymi zawodami i zainteresowaniami+rzecz z kuchni, że będzie z tych lubiących gotować- nie będzie, bo na to nawet nie spojrzała -
Normalnie jaram się jak gwizdek 😀 wstałam przed mała i pije kawę sama bez obstawy hahaha a ja bez porannej mega mocnej kawy nie nadaje się do życia. No i trochę stresuje się impreza, czy uda nam się ułożyć odpowiednio drzemkę, bo od tego zależy czy będzie miło czy średnio raczej. A robimy w knajpie, ale takiej z salką zabaw dla maluchów.
-
U nas dzisiaj impreza urodzinowa o 16 :p
W tamtym roku o tej porze leżałam przerazona w szpitalu z odchodzacymi wodami xd Naprawde ten czas niezle zasuwa...
U nas sie nie robi chyba żadnych wrozb, w sumie nie bylam nigdy na roczku żadnym 😂Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Kala ja tylko znam tylko to ze kladzie sie dziecku kilka przedmiotow i co wezmie pierwsze to taka jego droga zyciowa (?). Nie wiem czy nie pomieszalam czegoś :p
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Uwaga teraz będę się chwalić 😉 w związku z tym żeby nie być zbyt idealną matką i w celu utrzymania dziecka w pozycji siedzącej karmimy się przy you tubie. No więc włączam jej aktualny hit jedzeniowy „baby baby yes papa” muzyczka się zaczyna a mała mówi „yes” 😳 i jeszcze dzisiaj mąż wychodził i mówi do niej papai a ta do niego „idź” 😀 a ostatnio pisałam ze mamy regres z mówieniem ....
edwarda20, Totoro lubią tę wiadomość
-
Jest dobrze udało się z drzemka przetrzymac do 11 jakby teraz 2 godziny pocisnęła byłoby idealnie. Zaraz idę się elewacje nakładać i jakieś szmaty z lepszych czasów wyciągnąć, no bo teraz to bardziej matka Polka stajl, a wszystkie buty na robotę wylądowały w piwnicy 😀 fryzjer był wczoraj😀 normalnie już słyszałam te „życzliwe” komentarze: „no jednak tak przy dziecku to kobieta ma mniej czasu dla siebie ....” w domyśle „ wyglądasz jak pół du....t zza krzaka”😂😂😂
-
Henio sto lat
Jeju moj za tydz rowno roczek konczy. My obiad i tort szykujemy w swietadzis zamowilam kilka ozdob do domu i kupilam malemu traktor z przyczepka do piaskownicy
nie kupujemy malemu teraz nic drogiego/wymyslnego bo wszystko ma a w wakacje zamowimy piaskownice
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Impreza sie udala. Maly zadowolony. Mnie stres opadl po szklance wina :p mowolismy ze chcemy tylko kase na nowy fotelik ale dostal i kase i prezenty :p dostal 2 zestawy duplo, klocki mega bloks, wieżę parkingowa tut tut i tez z tut tut takie autko-motorek do jezdzenia, nie wiem w sumie jak to nazwac - jak ogarnie to moze sie odpychac nozkami, a tak trzebs go pchac. Nie mamy juz nawet kawałka miejsca w mieszkaniu tyle zabawek...
Jupik nie losowal jednak
Edit. Zapomniałam ze dostał tez zestaw malego lekarza i jest szalpokazywalam mu jak sie uzywa wszystkich narzedzi, powtarzał za mna. Sa tez w zestawie nozyczki i pokazywalam mu ze jak pojdziemy do pani fryzjerki to pani bedzie robila nożyczkami ciachu ciachu. To powtarzał cia cia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 17:17
Totoro, Jupik, Kala, Agusia_pia, Katy lubią tę wiadomość