Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jupik wrote:Dziwne, my zaczęliśmy używać dady pantsy 4, zakładamy na noc i w dzień jak przewiduje, że nie będzie kupy (ściąganie pantsow z kupą jest dla mnie nie wygodne) i chłoną mi super, ani razu mi nie przeciekły (przy zwykłych zdarzały się wpadki) i raczej nie widzę potrzeby przerzucać się na pampersy.
Mi też nie przeciekają. Tylko ciałko jest wilgotne od moczu co przy zwykłych dada mi sie nie zdarzaStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Kala wrote:Tak. A to trójki tez są? Nie wiedziałam
My juz po wizycie w przychodni wyniki są w porzo żelazo ma 50 norma od 50 do 120 hematokryt nieznacznie poniżej normy cukier waha się w granicach 98-110 .na tą chwilę mamy nie panikować tylko obserwować
W związku ze Patryk jest w grupie ryzyka i ze te wartości są na górnej granicy albo trochę powyżej mamy codziennie mierzyć ten cukier.Czekamy jeszcze na ta lipaze i zobaczymy
Mój syn kończy dziś rok i dwa miesiące i nadal nie chodzi nie stoi bez trzymanki dłużej niż parę sekund stan uzębienia równa się 0
-
Kala wrote:Tak 2 dawki niezależnie od wieku. Ty musisz tylko zaświadczenie ze żłobka wziąć i możesz za darmo zaszczepić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 18:05
-
Kala wrote:Chyba raczej taki myk by się nie kalkulował, bo jakieś wpisowe bezzwrotne trzeba zapłacić? Zwłaszcza, ze pisałaś, ze dzieci do prywatnego przedszkola chodzą. A starszego szczepilaś?
Starszego nie szczepilam bo poszedł do przedszkola jak miał już skończone 3 lata wiec było za późno.młodszy poszedł jako 2,5 latek
W domu z paluszka w przychodni i szpitalu i z żyły i z palca -
Kala wrote:Namówiłam starego na klimę 😀😀😀 w środę przychodzą wyceniać
U nas tez by się przydała nie są się w tej chałupie wytrzymać -
Gosiczek wrote:A czy wszystkie maluszki z grupy już chodzą?
-
Gosiczek, mój zaczął tydzień temu.Wstawał z jyckòw i potrafił cały pokòj przejść. Myślałam, że teraz będzie ostro trenował,ale gdzie tam..od 4 dni znowu tylko raczkuje..no trudno..
-
Rene wrote:Napiszesz ile kosztuje ta przyjemność
U nas tez by się przydała nie są się w tej chałupie wytrzymać