Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kala wrote:Dam znać, dzisiaj po 18 przychodzą. My mamy mega nasłoneczniony salon i sypialnie, nad balkonem nie ma daszku, zero cienia a okna są same balkonowe, dodatkowo ostatnie piętro i praktycznie cały dzień słońce. Rolety i wiatraki nie dają rady i robi się sauna.
-
Edwarda czuje sie ok chociaz nogi puchal poce sie jak mala swinka. Brzuch troche boli wieczorami ale do zniesienia. Boje sie o ta blizne i ze poloza mnie do szpitala po usg. Za 9 dni mam usg dokladne i bedzie wiadomo co dalej.
-
Mi chyba do końca życia będzie mąż wypominal, że nie chciałam rolet zewnętrznych. A bez nich byśmy tu poumierali. Mamy 3 ogromne okna na południe xDw zeszłym roku jeszcze ściągnął gościa, który nam robił wentylację i mamy chłodzenie włączone cały czas. Dziś mimo tego wszystkiego w salonie mamy 23,4 stopnia.
-
Kala wrote:A mój fachowiec od klimy się nie pojawił 😡😡😡 uwielbiam takich... nawet nie raczył zadzwonić, ze nie przyjedzie. Maila wieczorem przysłał z jakimiś ofertami. Jak tak to niech spada u mnie jest spalony.
-
Rene wrote:Koleś jest chyba niepoważny:-( macie już jakąś inną firmę na oku?
-
U nas pod wieczór i w nocy burza na polu fajne rześkie powietrze a w domu duchota
-
Kala wrote:U nas pobudka o 22 i do 3 praktycznie nie spała, leżała przy mnie, gadała z zamkniętymi oczami, kręciła się i rzucała. Do łóżeczka nie dała się odłożyć. O 6:30 wstałyśmy ... może to wampir i do księżyca gadała, bo prawie pełnia 😉
-
U nas noc stekajaca, budzil sie co godzine, myslalam ze albo zabki bo ida trojki albo jest mu goraco, 2 razy dawalam mu wody, wypil pol butelki. Ale to raczej brzuszek bo od rana zrobil juz 4 kupy w tym 3 takie bardzo luzne, trochę biegunkowate
Martwie sie bardzo przy tym upale zeby sie nie odwodnil. Podtykam mu ciagle wodę, trochę pije, troche pluje, elektrolitow nie chce bo to niesmaczne. Na razie obserwuje. Jakieś leki w razie czego mam.
Maly zaczal mowic muuu na kroweMowi tez nie ma i robi smutna mine
Dupcia wywija przy ulubionych piosenkach. Pokazuje jak sie myje wlosy. Wczoraj zazadal mojej butelki wody i bardzo ladnie z niej pił, oczywiście trzymalam a on pil
Musze mu kupic kuchnie z ikei jak pojedziemy w przyszłym tyg moze, bo ma ten mini zestaw z pepco i super sie nim bawi. Rewelacyjny jest teraz
Ps. I po burzy mozgow z rodzina, podjelismy decyzje ze mały nie idzie do zlobka. Moja mama z nim zostanie. Bedzie mieszkala w naszej kawalerce, to chwilkę od naszego nowego mieszkania, wiec albo my do niej, albo ona do nas. Trochę mi ulzylo ze juz decyzja podjeta...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 11:09
Kala lubi tę wiadomość
-
Edwarda super, ze masz możliwość z babcią zostawić 😀 dobra decyzja, na żłobek nie byłaś ewidentnie gotowa, a tak będziesz spokojniejsza. Kuchnia z ikea jest super, my mamy tą mniejszą, polecam, bo jest zdecydowanie lepiej dostosowana do wzrostu naszych maluchów.
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
sweetmalenka wrote:U ciebie lezy i gada a u mnie jeczy marudzi albo placze. Nie ma opcji żeby lezal kolo mnie dłużej niz 5 s