Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej.
Kala super. Udanego wypoczynku
U nas rodzina się zjechała. Słynne bliźniaki ale jestem w szoku jak ładnie się bawią. I nie ma darcia. Póki co. Ale ogólnie jest dobrze. Bartek zadowolony że są dzieci że ma towarzystwo
Ja miałam urodziny dwa dni temu. A wczoraj przyszedl mój prezent. Zamówiłam sobie od męża odkurzacz bezprzewodowy 😍 super sprawa. Jestem zachwyconanie wiedziałam że na samej podłodze bez dywanów jest tyle kurzu 😳 masakra! W końcu mam czyste podłogi
W niedzielę robimy urodziny Kacperkabiszkopt na tort już jest. Jutro zakupy
Mąż w domu. Ale cały dzień w polu.nie ma go. Ehh rolnicyKala lubi tę wiadomość
-
Jaka urocza Kalinka ❤️
Kala mam pytanie - w jakie auto się zapakowaliscie? 😁 My mamy Volkswagena Tourana i nijak nie dalibyśmy rady z dwoma transporterami, kuwetą i naszymi bagażami😅 No i u nas dochodzi do tego jeszcze wózek, więc w ogóle nie ma szans 😅
Agusia spóźnione, ale najszczersze życzenia urodzinowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2021, 10:25
Kala, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
Totoro Toyota rav4. My też wzięliśmy wózek 😉 kuweta umyta oczywiście posłużyła jako dodatkowa torba (sporo można było tam napchać swoją drogą 😂) oprócz tego mieliśmy dużą walizkę, małą walizkę i dużą torbę. Koty jechały tak jak na zdjęciu piętrowo pomiędzy dzieciakami … no z tym, ze Franek już bez fotelika … nie wiem jakby to było jakbyśmy mieli dwa foteliki… wtedy chyba przy siedzeniach na podłodze by pojechały
My ciagle na Mazurach … pogoda co najwyżej średnia 🤨 już wczoraj powiedziałam do męża, ze jak ktoś lubi deszcz, wiatr i patrzeć na las to idealnie 😉 ale Kalina twardo wchodzi do wody … ja w tym czasie siedzę w bluzie i dresach 🤦♀️
Agusia wszystkiego naj 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2021, 11:07
Totoro, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
Kalinka super 🙂 szczerze mówiąc nigdy nie byłam na Mazurach..
Moja mama kończy 50-tke, chcemy jej zafundować jakiś zabieg odmładzający, macie coś może do polecenia? Kala pamietam, że Ty jesteś w temacie? Czy za 1tys da się coś sensownego zrobic? Marzy jej się zrobic coś ze zmarszczkami, a sama nie chce się odważyć.
Edwarda Ty kiedyś pisałaś namiar na kogoś w Łodzi? Niestety nie mam nigdzie zapisane 🙁
-
Czereśniowa myślę, że na jakiś botox powinno wystarczyć 😉
Co do wyjazdu na Mazury, to szczerze polecam z dzieciakami … wg mnie lepiej niż nad morzem ( taka ze mnie lokalna patriotka 🙈), tylko warto uderzać w mniejsze miejscowości, a odpuścić sobie te typowo turystyczne jak Mrągowo, Mikołajki czy Giżycko … tam to jak u nas w sezonie …no chyba, ze ktoś lubi tłumy, stragany z gówienkami czy pełne knajpy, to inna sprawa 🤷♀️ my nie przepadamy.
My jesteśmy drugi raz na Mazurach razem ( ja jeszcze w liceum kilka razy byłam). Pierwszy raz jak byłam w ciąży z Kalinką, to byliśmy sami z mężem i za bardzo nie orientowaliśmy się w temacie, więc wynajęliśmy pokój w hotelu w Mrągowie… i tam była rzeźnia straszna. Głośno, ludzi pełno, disko polo w tle … fakt, ze za dużo tam nie przebywaliśmy, bo raczej potraktowaliśmy, to jako bazę wypadową i dużo jeździliśmy po okolicy. Tutaj gdzie teraz jesteśmy jest zupełnie inaczej … można poczuć taki prawdziwy klimat Mazur, a tam się czułam jak w sezonie na Monciaku w Sopocie …Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2021, 20:28
Czereśniowa lubi tę wiadomość
-
Edwarda ja już mam ubranka kupione uprane muszę prasować czego nie lubię i nakleić naprasowanki z imieniem i nazwiskiem
Bartek już się doczekać chyba nie może bo mówi że idzie
My wczoraj robiliśmy urodziny Kacperka. Pierwsza duża impreza na swoim. Nogi mało mi w dupę nie weszły... Ale wypadlo fajnie. Mąż zajął się chłopakami a ja szykowałam. Oczywiście teściowa palcem nie kiwnęła zero pomocy. Skacze tylko przy wnukach córeczki.... a moje dzieci tak trochę obok. No ale tak zawsze było. Nic nie poradzę.
U nas dziś pada cały dzień. Ale prawdę mówiąc nie narzekam. Siedzimy w domu sami. Mąż pojechał do pracy wróci w pt. Odpoczywam po tym całym zamieszaniu. -
Czeresniowa niestety nie pomogę. Ale według mnie powinniście kupic voucher, mama wtedy pojdzie na konsultacje do dr i tam dobiorą odpowiedni zabieg. Bo wiesz kazda skora jest inna i inne problemy. Ta babeczka na pewno dobrze doradzi
Czereśniowa lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Czeresniowa ale masz mlodą mamę!
Polecam z Łodzi - Dr Martyna Gabryjelska- Medycyna Estetyczna.
Sama się wybierałam ale ciagle cos.
Jak przygotowania maluchów do 1 dnia w przedszkolu?
Oj ja jestem cała posrana 🙈 Kalinka jutro pierwszy raz idzie … w sumie to żadnych przygotowań nie zrobiłam, bo nawet nie wiem co kupić. Jutro pewnie się dowiem i ogarnę co trzeba