Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiczek ja od początku nie pracuje. Ale u mnie jak u Andzi, zaparcia total, chodzę co 3-4 dni.
Edit po czasie: przeczytalam z rozwolnieniem w pracy ;p stad taka glupia odpowiedz ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 17:12
-
Gosiczek my z mężem mamy już upatrzony wózek, fotelik, łóżeczko i materacyk i on w sumie byłby gotowy już zamawiać, bo fotelik np. jest w promocji, ale ja się jeszcze cykam
Dziewczyny a mówicie już tak wszem i wobec, że jesteście w ciąży? Tzn nie mówię, że wychodzicie na środek miasta i wołacie "patrzcie, w ciąży jestem!" xD ale tak już poza najbliższymi, jak spotkacie kogoś znajomego itd... Ja dziś znajomej powiedziałam a potem jakiś taki strach mnie ogarnął, że zaraz wszyscy w mojej mieścinie będą wiedzieć a tu jeszcze tak wcześnie...
-
Totoro wrote:Gosiczek my z mężem mamy już upatrzony wózek, fotelik, łóżeczko i materacyk i on w sumie byłby gotowy już zamawiać, bo fotelik np. jest w promocji, ale ja się jeszcze cykam
Dziewczyny a mówicie już tak wszem i wobec, że jesteście w ciąży? Tzn nie mówię, że wychodzicie na środek miasta i wołacie "patrzcie, w ciąży jestem!" xD ale tak już poza najbliższymi, jak spotkacie kogoś znajomego itd... Ja dziś znajomej powiedziałam a potem jakiś taki strach mnie ogarnął, że zaraz wszyscy w mojej mieścinie będą wiedzieć a tu jeszcze tak wcześnie...
co do rzeczy dla dziecka to też jeszcze czekamTotoro lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:A tak z ciekawości kiedy macie zamiar zacząć kompletować wyprawkę?
-
Totoro wrote:Gosiczek my z mężem mamy już upatrzony wózek, fotelik, łóżeczko i materacyk i on w sumie byłby gotowy już zamawiać, bo fotelik np. jest w promocji, ale ja się jeszcze cykam
Dziewczyny a mówicie już tak wszem i wobec, że jesteście w ciąży? Tzn nie mówię, że wychodzicie na środek miasta i wołacie "patrzcie, w ciąży jestem!" xD ale tak już poza najbliższymi, jak spotkacie kogoś znajomego itd... Ja dziś znajomej powiedziałam a potem jakiś taki strach mnie ogarnął, że zaraz wszyscy w mojej mieścinie będą wiedzieć a tu jeszcze tak wcześnie...Totoro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie juz sporo osob wie. Ostatnio spotkalam kolezanke u lekarza, pytala sie czemu sie nie chwale nic
takze tego, szybko wiesci sie rozchodza
mam gdzies,co ma byc to bedzie i to ze sie pochwale,nie znaczy, ze poronie.
Co do wyprawki chce wiekszosc kupic w drugim trymestrze,bratowa uprzedzila, ze trzeci to juz nie jest dobry pomysl na chodzenie po sklepachale ubranka to na pewno za kazdym razem, kiedy bede gdzies na zakupach, cos wezme
na chwile obecna nie mam ani jednego
A powiedzcie mi co myslicie o uzywanych rzeczach? Jestem troche temu przeciwna, ale coraz więcej slysze opinii, ze z doswiadczenia dziewczyny juz by nie kupowaly nowego np wozka. Albo duzo sie widzi jak kobiety wystawiaja mega paki z zadbanymi ciuszkami, po jednym dziecku. Tylko nie wiem czy ja bym sie odwazyla.Totoro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się nie kryję z tym, że jestem w ciąży. Z resztą brzuch już jest widoczny gołym okiem, więc jak ktoś nie wie to wystarczy, że zobaczy mnie na ulicy, także nie widzę już sensu tego ukrywać.
Z kupowaniem rzeczy chcę jeszcze z 1,5 miesiąca poczekać - wtedy planujemy zrobić remont w pokoju bobasa i rozpocząć zakupy dla dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 22:04
Totoro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wiedza wszyscy w pracy i wiedza nasze rodziny. Znajomi mojego chlopaka jeszcze nie wiedza
Wyprawke pewnie zaczne kupowac w listopadzie. To co bede mogla kupic oczywiscie przez neta - na Swieta jade do PL wiec bede szukac wtedy ciuszkow a to co zamowie bede mogla zabracTotoro lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Rene, Ellka co u Was? Jak zdrowka?
Hej hej:) u mnie w porządku, dziękuję że pytasz:* Przeziębienie przeszło i znowu czuję się ciążowoA jak u Ciebie? Wszystko ok?
Rene, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
Uff, udało mi się Was nadrobić
Co do wyprawki, to ja mam większość po synku, na pewno łóżeczko będziemy kupować jak będzie wiadoma płećTotoro lubi tę wiadomość