Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 października 2017, 18:34
-
acygan wrote:Nie ma to jak cieplutka kapiel i dobra kolacja
jestem szczesliwa,bo zel pod prysznic juz nie smierdzi, jeszcze kilka dni temu wytrzymac nie moglam
no i wcinam kanapki, co jest dla mnie duzym zaskoczeniem
czyzby bylo lepiej?
Pytanie do dziewczyn z niedoczynnoscia,czy endokrynolog wspominal Wam cos o przyjmowaniu jodu?
Nic mi nie mówił, ale ja też mam jod w witaminach. Poza tym wyniki dobre, usg też żadnych zmian więc pewnie dlatego.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Acygan mnie endo za każdym razem pyta jakie biore witaminy i czy tam jest jod. Jak mowie ze jest to ok i mam brać.
Kaszelkowa masz racje- przez to, ze prawie 2 mce spedzilam w łóżku musiałam jakos zabić czas. To forum faktycznie z mega nudów.
Nie odchodźcie stad. To ja uciekam. Poczułam się ciut lepiej, pora zacząć robic cos ambitniejszego - a zaczne od przypomnienia sobie fajnych zwrotow z angielskiego co by nie zapomnieć przez okres ciąży a potem mówić do dziecka.
Trzymajcie się. Pozdrawiam!
-
Dziewczyny,
muszę się pochwalić....
dziś popołudniu przez około godzinę czułam "trzepotanie motylka".....rany jakie to boskie uczucie
wszystkie smutki od razu poszły w niepamięć
rano byliśmy w parku, może się maleństwu spodobały tamtejsze place zabaw
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b577b40b9089.jpgTotoro, AJrin, acygan, KaMiszka, Sassy, justysbp, Rene lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Dziewczyny,
muszę się pochwalić....
dziś popołudniu przez około godzinę czułam "trzepotanie motylka".....rany jakie to boskie uczucie
wszystkie smutki od razu poszły w niepamięć
rano byliśmy w parku, może się maleństwu spodobały tamtejsze place zabaw
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b577b40b9089.jpg
Zazdroszczei ruchow i tych widokow
jestes w pierwszej ciazy? Wybacz,ale tyle nas tu,ze nie pamietam
Jesli tak to dajesz nadzieje na szybkie poczucie maluszka
-
O jak pieknie tam
A w temacie tylozgiecia jeszcze to ja dopiero jego objawy (bolesne miesiaczki i bol przy niektorych pozycjach) zaczelam odczuwac dopiero jak zaczelam regularnie uprawiac seks, wczesniej mialam tylko lekkie bole miesiaczkoweUspokoilyscie mnie i juz nie bede sluchac glupiego gadania innych na ten temat
-
acygan wrote:Zazdroszcze
i ruchow i tych widokow
jestes w pierwszej ciazy? Wybacz,ale tyle nas tu,ze nie pamietam
Jesli tak to dajesz nadzieje na szybkie poczucie maluszka
-
Tęskniąca wrote:Tak w pierwszej . Nie mam pewności czy to jest to ale tak mi się wydaje
Mam podobnie jak TyNie mam pewności czy to co czuje to ruchy dziecka, ale od kilku dni mam takie delikatne muśnięcia, które nie przypominają mi wcześniejszego bulgotania w jelitach. Czekam na więcej, to może się wtedy upewnie, czy to faktycznie maleństwo
Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ? Ten balsam palmers jest rzeczywiście świetny! Ja juz widze roznice miedzy tym jak oliwka nawilzala a tym jak skora wyglada i jaka jest w dotyku po stosowaniu tego balsamu
a stosuje krótko, chyba z dwa tygodnie, takze polecam jak cos
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Ja też uzywam palmersa lubie za zapach dzialanie tez ok chocoaz fanka parafiny w skladzie nie jestem.
Ja jestem tu jeszcze bo nie wiem gdzie sie reszta przeniosła jakoś nie zakumalam jest drugi watek?
Ja tu jestem aby pomagac i szukać pomocy czasem wsparcia a czasem poprostu pogadac o glupotach. Choć nie ukrywam wrocilam do pracy wiec potrzeba wygadania bedzie mniejsza haha.Tęskniąca, justysbp lubią tę wiadomość
-
Lece zaraz badania robić i kurcze chcialam sama dla siebie cukier sprawdzić, ale durny mozg ciazowy nie zarejestrowal chyba tego za bardzo, bo wczoraj wieczorem wypilam ze szklanke, moze odrobine wiecej coli i wynik bedzie niemiarodajny..07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Ja tez zostaje tutaj, tam nie zostalabym dobrze przyjete, bo odezwalam sie w nieodpowiednim momencie
zrreszta jak czytam tamtem watek, to niczym on sie nie rozni. A spiny beda wszedzie predzej czy pozniej
Andzia a to ma jakies znaczenie? Nawet nie wiedzialam -
Myslalam, ze jak dzien wczesniej sie cos zje czy wypije,to nie ma wiekszego znaczenia. Dobrze, ze mowisz,bo jutro ide na badania, wiec bede o tym pamietac
najgorsze dla mnie bedzie to,ze na czczo,niedobrze mi wtedy i nie wiem jak to przezyje.
A dzis znow okropny bol glowygdyby nie to,zycie byloby piękne,juz te nudności latwiej by bylo zniesc.
-
Dziewczyny robiąc badania dzień wczesniej nie zmieniajcie swojej diety. Jedzcie i pijcie to co zawsze, róbcie to, co robicie codziennie. Inaczej wynik nie będzie miarodajny. Bo co z tego, że codziennie jecie słodkie, pijecie soki, a kilka dni przed badaniem z tego zrezygnujecie a i tak wrocicie do tego po badaniu. Wynik badania nie będzie prawdziwy, a chodzi właśnie o to, żeby był, żeby w razie nieprawidłowości wiedzieć, że coś jest nie tak
.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja też zostaje tutaj. Tu jestem od początku, jest fajna lista, na której jesteśmy spisane. A przepychanki na poziomie przedszkola mnie nie ruszają i nie widze powodu, żeby po każdej takiej się przenosić, bo w końcu nie będzie gdzie :p
acygan, Katy lubią tę wiadomość