Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy wrote:Mi siostra dzisiaj przepowiedziala chlopca i szczerze mowiac tez mam takie przeczucie :p Gorsza sprawa, ze psychicznie jestem nastawiona na dziewczynke i nawet z imieniem bede miala problem wiekszy...
Mam to samo
siostra mowi ze chlopak, ja czuje tez ze bedzie synus a chcialabym dziewuszke
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie ciężko z przeczuciami. Czasami mnie nadchodzi, że dziewuszka, a później dochodzę do wniosku, że to niemożliwe bo u mojego w rodzinie większość facetów.
Przyjaciółka, która rodziła 3 miesiące temu chłopca mówi, że dziewczynka bo ona miała inny kształt brzucha. Ochota ciągle na słodkie.
Nie wiem - niezależnie co będzie i tak będzie oczkiem w głowie rodziców i dziadków, a że planujemy więcej niż jedno dziecko, to nie mam parcia obecnie na żadną z płci.
-
Witaj w klubieTotoro wrote:Śląsk:)

Gratulacje siusiaczka
Totoro lubi tę wiadomość

Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Skąd ja to znam. Mentalnie też jestem nastawiona na dziewczynkę, ale się boję ze będzie chłopiec, bo jednak ta ciąża jest inna od poprzedniejKaty wrote:Mi siostra dzisiaj przepowiedziala chlopca i szczerze mowiac tez mam takie przeczucie :p Gorsza sprawa, ze psychicznie jestem nastawiona na dziewczynke i nawet z imieniem bede miala problem wiekszy...
-
U mnie w rodzinie przede wszystkim kobiety maja sny symboliczne, ktore rzeczywiście sie sprawdzaja, mama ma takie, jej siostra tez miala jak jeszcze zyla, ja tez mam tylko troche rzadziejdreamnes wrote:Ciekawe czy sny sie sprawdzaja

takze zobaczymy
dziadek tez ma takie sny, jak wybieraja w polityce czy prezydenta czy premiera to sie dziadkowi sni ze cos z ta osoba która wygra robi :p jak wybierali Tuska to dziadek obierał z nim ziemniaki na obiad
a jak Dude na prezydenta to rozstawiali we dwojke jakas platforme w centrum miasta :p
07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku 

-
To ladnie z tymi politykamiAndzia123 wrote:U mnie w rodzinie przede wszystkim kobiety maja sny symboliczne, ktore rzeczywiście sie sprawdzaja, mama ma takie, jej siostra tez miala jak jeszcze zyla, ja tez mam tylko troche rzadziej
takze zobaczymy
dziadek tez ma takie sny, jak wybieraja w polityce czy prezydenta czy premiera to sie dziadkowi sni ze cos z ta osoba która wygra robi :p jak wybierali Tuska to dziadek obierał z nim ziemniaki na obiad
a jak Dude na prezydenta to rozstawiali we dwojke jakas platforme w centrum miasta :p
mi sie sni nieczesto ostatnio koszmar az maz mnie obudzil bo krzyczalam...
ale przed zajsciem w ciaze snilo MI siee ze jestem w ciazy I ze mnie prowadzi moja siostra ktora niedawno urodzila I puff niewierzylam w sen bo ona po rozwodznie I wprawdzie MA chlopaka ale nie wierzylam. A Tu kilka mies po.snie ona w ciazy I mowie to moze MI sie uda I booom. Co do plci to mowia że sie urodzin odwrotnosc wysnionych . Ale to potega podswiadomosci snimy to czego slrycie chcemy lub sie obawiamy

-
Mialam taka chec ale maz bardzo chce wiedziec I corka tez. Ale to jedna z wielkich niespodzianek Co nas czekaGosiczek wrote:A ja nie będę chciała wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka
choć mąż marudzi że on by chcial wiedzieć
rodzisz a Tu mowia to dziewczynka
I niema ze chcialabys chlopca bo widzosz I mowisz moja wymarzona
Moze moje nieujawni plci ale to bedzie coinnego a to ostatnie usg w UK. W 20tyg

-
Mialam 3 sny apropo płci, pierwszy był z chlopcem a wtedy jeszcze nie myslalam o płci bo to sam poczatek byl i jak opowiedzialam mamie to od razu oo to bedzie chlopak
a pozniej snilo mi sie raz ze chlopiec a raz ze dziewczynka ale juz wtedy myslalam co bedzie i dlatego tak mi sie snilo roznie :p
07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku 

-
Ciekawe jak to jest z tymi przeczuciami i snami faktycznie
Mi np. na samym poczatku ciazy snil sie tak realny sen, w ktorym poronilam,ze do pierwszego usg strasznie sie balam, ze faktycznie cos bedzie nie tak:(
Mam takie pytanie, moze dosyc glupie, ale mnie nurtuje. Czy zamierzacie kupowac mleko modyfikowane na wszelki wypadek gdyby okazalo sie, ze macie zbyt malo pokarmu lub z jakiegos powodu nie będziecie mogly karmić? -
Katy wrote:Ciekawe jak to jest z tymi przeczuciami i snami faktycznie
Mi np. na samym poczatku ciazy snil sie tak realny sen, w ktorym poronilam,ze do pierwszego usg strasznie sie balam, ze faktycznie cos bedzie nie tak:(
Mam takie pytanie, moze dosyc glupie, ale mnie nurtuje. Czy zamierzacie kupowac mleko modyfikowane na wszelki wypadek gdyby okazalo sie, ze macie zbyt malo pokarmu lub z jakiegos powodu nie będziecie mogly karmić?
Nie. W szpitalu mają swoje mleko a na poczatku i tak dokarmiają glukozą. Jeśli chodzi o karmienie to duzo zależy od twojego nastawienia
Znam taką co mówiła że nie będzie miała mleka bo jej mama nie miała i do szpitala wzięła mleko a za to jej siostra bardzo chciała karmić piersią i karmiła pół rokuStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna