Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do promocji to od dzisiaj w Biedronce jest proszek dla bobasów z Loveli w promocji z kartą Moja Biedronka. Doświadczone mamusie - prałyście w nim? Jest ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 16:43
-
Jesli chodzi o piersi, to mnie strasznie bola sutki, leci mi siara od czasu do czasu, najlepsze jest to ze piersi urosy jedna o rozmiar a jedna o 2 , komicznie to wyglada tym bardziej ze sutek w prawej jest 2 razy wiekszy od tego w lewej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 16:53
-
nick nieaktualny
-
Paatka wrote:A co do promocji to od dzisiaj w Biedronce jest proszek dla bobasów z Loveli w promocji z kartą Moja Biedronka. Doświadczone mamusie - prałyście w nim? Jest ok?
-
A co do biustu w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to znaczy wieksze piersi a w tej jeny sutki wrazliwe wiec bola nawet przy myciu delikatnym. Tak wielkich to chyba przy karmieniu piersia nie miałam, dziwne ale może dzieki temu nie będe miała problemu z mlekiem? Tak się łudze, że za te 9 miesiecy cierpienia może laktacje będzie lepsza
-
Paatka wrote:A co do promocji to od dzisiaj w Biedronce jest proszek dla bobasów z Loveli w promocji z kartą Moja Biedronka. Doświadczone mamusie - prałyście w nim? Jest ok?
-
Ja mam mega wrażliwe piersi. Urosły bardzo dużo (nigdy nie byłam posiadacza dużych piersi), co niestety poskutkowalo rozstepami. Sa tak duże, że kupiłam sobie kurtkę na zimę asymetryczna i jest mi już ciasno w biuście. Po naciśnięciu sutka pojawia się siara. Jak się wycieram ręcznikiem po myciu to muszę bardzo uważać, bo potarcie sprawia ból.
Ale nie jest mi w nie zimno ani nic takiego. Uważam nawet, że są cieplejsze od reszty ciała.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
Gosiczek wrote:Dziewczyny czy któraś miała robione Usg w 20t6d? Waga mojego maleństwa to 300gram ginekolog mówi że troche mało ale zobaczmy co będzie dalej. Do tej pory było książkowo
Magdzia85F lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja prałam. Bardzo fajny delikatny. UwielbiałamStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Gosiaczek ja mialam w 20 i 5 dniu mój ważył 386 i byl ponad 60 centyl wagowo więc ponad srednia. Pamiętaj, że to sa srednie wagi i wazne aby był w skali centylowej czasem sa na 10 centylu czasem na 90. Dla pewności powtorzylam bym za 2tygodnie usg dla spokoju i monitorowala przyrost skoro poprzednio waga byla lepsza tylko pytanie jak to centylowo było. Moz3 być genetyka ale lepiej wykluczyć hipotrofie choc na nia tez sa metody podawania i zwiekszenia przepływów. Wiec spokojnie moze taka uroda dla pewnosci poproa o kontrole za 2 tygodnie.
-
nie wiedziałam że jak napiszę o swoich problemach i smutkach to kogoś to urazi. myślałam że jesteśmy tu po to aby się wspierać. mi wasze posty wiele dały, pogadałam z mamą i już mi lepiej. wiem że dziecko najważniejsze, a odchudzać się będę po ciąży. a z mężem poważnie porozmawiam bo może jemu się wydaje że mi przykrości nie sprawia.
upolowałyście coś w rossmannie? ja kupiłam sudocrem, płyn do kąpieli, mleczko do ciała i 2pak chusteczek nawilżających